-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Sikerült kodin is, bekeveredtem az IP-címekkel, mert 60-at kapott alapból a kamera, én appon belül osztottam 160-at neki, de hiába indítottam újra, ugyanúgy 60-at kapott, legalábbis a router ezt írta, közben meg a 160-on jön be.
A lényeg, hogy jó lett.
Már csak abban kérnék segítséget akár másoktól is, hogy megoldható-e olyan, hogy a kodira kötött HDD-n mondjuk egy külön partíciót csinálni, és arra menteni loopban (pl. 1-2GB-os fájlokban) ezt a stream-et a háttérben? Elég látható helyen van a kamera, és ha valaki bejön, letépi, vagy kiveszi az sd kártyát, buktam is a felvételt. A kodi viszont megy 0-24-ben nálunk, jó lenne, ha arra is tudnék menteni. Csinálnék egy 64GB-os külön partíciót, és arra lehetne menteni. Meg lehet ezt oldani a háttérben? Azért kéne a háttérben, hogy lehessen közben használni a kodit. Vagy erre be kéne üzemelnem egy másikat? Van egy tartalékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háború Izraelben
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest