-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mostanában felfigyeltem arra, ha lejátszás közben hosszabb időre (mondjuk legalább 10 percre) megállítom a lejátszást, az újraindítás után néhány percen belül kikapcsol és néha újra is indul a box. Ez miért lehet? Csak ha valamelyik addont használom, akkor történik meg ez, ha hálózaton játszok le filmet, akkor nem tapasztalok ilyet. -
tcsaba007
tag
Sziasztok!
Win 10 Kodi Nexus
Sandmann79 Amazon Prime VOD 0.9.6
Kéri a login adatokat, sikeres belépés, aztán:
"Unable to find the navigation menu for primevideo.com"...
Másnál is ez van, vagy csak nálam? -
Akelaus
senior tag
válasz
gery1989 #42094 üzenetére
Nem tudom melyikre jött a nem válasz, viszont én néztem androidos app-al, androidos boxon. Utóbbi időben elég sokat töltött újra és újra, szóval vagy baromi sokan nézzük, vagy valami más gondjuk van. El is engedtem a dolgot, mert ezért így nem adnék ki 4000Ft-ot jelenleg.
Itt a fórumon is van neki topic-ja, nézz be oda. -
vargalex
Topikgazda
válasz
gery1989 #42094 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy hol elérhető számodra a csatorna, hol nem, az elvileg előfizetéssel nem fordulhat elő. Ugye az onlinestream-on azért ilyen, mert ott 1 előfizetéshez tartozó hash-t osztanak meg, amit 4 eszköz használhat egyszerre...
Persze, ha akadozó stream-ot tapasztalsz (én nem használom az OnlineStream-ot és a sweet.tv-t sem), akkor más a helyzet. -
gery1989
csendes tag
Egybekent múltkor épp néztem fórumot és ugye írtátok online stream többnyire a sweet.tv veszi a linkekeket! Akkor tulajdonképpen hiába fizetek elő sweet.tv re csúcsidőben ugyan úgy akadozik mint a online stream nem? 😅
-
zsiga68
őstag
válasz
Gaben92 #42087 üzenetére
Próbáld meg ezt is.. KodiPortable
-
Gaben92
őstag
Windows alatt az Inputstream helper alóli Widevine CDM újratelepítés segít (Matrix és Nexus alatt is megy) de Android TV-n nincs opció a Widevine CDM újratelepítésére. Konkrétan hiányzik a reinstall Widevice CDM opció
Szóval nem a külföldi IP vagy a portnyitás lesz a gond hanem Widevine gondom van a TV-n.
-
Gaben92
őstag
válasz
vargalex #42086 üzenetére
Nem hiszem, hogy a külföldi IP a baja mert böngészőből megy és az iOS app is működik. Kíváncsiságból felraktam Win10-re a Kodit de a 19 és a 20 is lehal Widevine hibával. Android TV-n nincs semmi hibaüzenet, csak szimplán nem tölt be a stream.
2023-03-05 15:53:33.434 T:8676 INFO <general>: Creating InputStream
2023-03-05 15:53:33.436 T:8676 INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: SetVideoResolution (1920 x 1080)
2023-03-05 15:53:33.437 T:8676 ERROR <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting C:\Program Files\Kodi\addons\inputstream.adaptive\
2023-03-05 15:53:33.448 T:4036 INFO <general>: Python interpreter stopped
2023-03-05 15:53:33.820 T:8676 INFO <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: Successfully parsed manifest file. #Periods: 1, #Streams in first period: 3, Type: live, Download speed: 0.0000 Bytes/s
2023-03-05 15:53:33.821 T:8676 ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: Unable to load widevine shared library (C:\Users\gabor\AppData\Roaming\Kodi\cdm\widevinecdm.dll)
2023-03-05 15:53:33.821 T:8676 ERROR <general>: AddOnLog: inputstream.adaptive: OpenDRMSystem failed
2023-03-05 15:53:33.821 T:8676 ERROR <general>: CVideoPlayer::OpenInputStream - error opening [https://c402-node62-cdn.connectmedia.hu/64104/92b77c75c07cc867f2d68ad2eff0c778/64049edc/manifest.mpd? -
Gaben92
őstag
válasz
vargalex #42084 üzenetére
Teljesen szűz Kodi telepítés, anyit csináltam, hogy zip-ből felraktam az MsRepo-t és telepítettem a Mindigo addont, az meg ugye automatikusan telepít minden depedencyt. De ránéztem azért és fent van minden dependency amit kér.
Az addon maga indul, az EPG is frissül viszont semmit nem tudok indítani. Két dologra tudok gondolni így hirtelen. Vagy valami port zárva van amit használna (költözés után új router lett de szerintem rögtön lelőttem a uPnP-t és régen működött) vagy pedig az a gondja, hogy külföldön vagyok. Ahogy nézem volt valami date and time fix, talán az időzóna zavar be neki...
Régen ment minden gond nélkül de pár hónapja nem használtam (F1 nézésre használom csak mert külföldön az kicsit problémás minden mással)
-
Gaben92
őstag
Mindigo addonnal mi a helyzet? Lefrissült a TV-n a Kodi Nexusra és azóta bármelyik csatornát próbálom megnyitni csak gondolkodik.
-
Ataxia
tag
Udv az m4sportot szeretném nézni,de nem indul el vagy ha el is indul akkor kilép par másodperc után. Probaltam tobb féle add-ont is.
Ránézne valaki a logra hátha van valami tippje. -
vargalex
Topikgazda
-
Jakuu
őstag
válasz
nfsu17 #42069 üzenetére
A legalsó menüpontra gondoltam. "KERESÉS"
Ott csak feldobja a keresőablakot és tudsz a tartalmak között keresni. Csak nem jegyzi meg a korábbi kereséseket.
Az indánál ez úgy van megoldva. hogy a keresés menün belül, van egy "Új keresés" és alatta meg el vannak tárolva, az azt megelőző keresések. A címekre meg hosszan kattintva további menük jönnek fel, hogy előzmény törlése, összes előzmény törlése és további opciók. -
vampire17
addikt
válasz
Niki19841023 #42065 üzenetére
Kodin nezesre nincs megoldas, en arra gondoltam, hogy sajat android TV-n van megoldas nezni a Telekom TV GO-t (legalabbis par honapja mikor probaltam meg ment) csak megkotesekkel... Konkretan nem akarom ide leirni, milyen modon lehet...
-
®abstract®
őstag
Van aki használja a the crew repot?
Sötétlila színe van.
Windows alatt telepítettem de a defender blokkolta egyből hogy trójai faló -
snakebait
senior tag
válasz
vargalex #42058 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, ékezetek nélküli keresés hoz eredményt, az volt a gond. Habár ezt sem értem, mert eddig mindig Magyar billentyűzetet használtam és ékezetekkel kerestem gond nélkül. Tegnaptól úgy látszik valami rájött, de örülök, hogy ilyen egyszerűen megoldódott.
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Androidos tv boxon és androidos mobilon használom a kodit 19.5(vagyis a wonder boxot, de ugyan az, talán). Az a gondom, hogy egyik kiegészítőn sem lehet keresni tegnap óta. Vagyis Filmpapa, Netmozi, Movie Shark, Onlinefilmek, stb. hogy ne soroljam. Vagyis ha rámegyek a keresésre és új keresés, akkor hibát dob. De érdekes módon ha nem új keresés hanem már egy beírt filmre kattintok amit már máskor kerestem, azt hajlandó újból keresni. Nem értem. Mi lehet a gond és a megoldás? 🤔 -
CirrMee
addikt
Ha van egy működő API-d felesleges másikat csinálni. Csak másold ki arról a gépről ahol működik.
...viszont nálam mégsem ez történik, ezért keresem a segítséget.
Mondjuk mappaszerkezetet nem tudom még annyira bolygatni, lévén Fire/droid alatt fut a Kodi (...de amlogic CE/windows alatt is így jártam). -
CirrMee
addikt
válasz
nfsu17 #42052 üzenetére
Miért nem azt használod akkor?
Használatban van. Csak ami üzemel, az más helyszínre került, a most helyébe lépővel meg küzdök. Korábban meg egy törpe pc lett amlogic boxra cserélve az egyik tévén, és nincs kedvem azért ott tartani (a már úgyis másra befogott), hogy legyen társasága az utódjának.
-
nfsu17
veterán
válasz
CirrMee #42049 üzenetére
miközben a régen üzembe helyezett példányok még most is mennek
Miért nem azt használod akkor? Papíron 90 nap inaktivitás után törlődik a key, de persze nem kötelező, hogy így legyen...ámbár vszeg mégis törlődik x idő után ezek szerint. -
CirrMee
addikt
Youtube üzembe helyezéséről nem tud valaki valami irományt? Mármint ez az API baromkodás érdekelne. Anno évekkel ezelőtt, egy akkori leírással megcsináltam, akkor működött, de a két utolsó eszközöm már nem hajlandó az akkor lementett/beírt dolgokkal működni (miközben a régen üzembe helyezett példányok még most is mennek).
Bejelentkezésre hibát dob (login exception 401 invalid client), kereső meg a találat kipróbálására az API Key not valid hibát dobja.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Smafia #42041 üzenetére
Akkor kérlek legalább az addon nevét írd oda legközelebb!
Másrészt én kipróbáltam: van ami megy, van ami nem. Ami nem megy, az a weboldalon sem indul (általában sweet.tv-s linkek és elérte a maximális kapcsolatok számát). Ezzel mi nem tudunk mit kezdeni.
Egyetlen megoldás létezik: elő kell fizetni egy IPTV szolgáltatásra és akkor a szolgáltatónál lehet reklamálni. -
vargalex
Topikgazda
válasz
Hege1234 #42033 üzenetére
Ránéztem erre a hívásra. Ugye a yt-dlp ilyenkor a generic extractor-al kinyeri a videó linket (amit ismer). Ahogy láthatod, az általad adott sorozat epizód esetén a videa-s linket adja vissza, pedig van mellette Streamsb és Redload link is az oldalon (és a dmdamedia kiegészítőben). Ráadásul a videa-n található anyag csak 480p-s (896x480), míg a másik két szolgáltatónál 720p (1280x704).
Nyilván azért van ez így, mert a yt-dlp nem ismeri a streamsb és redload szolgáltatókat, míg a ResolveURL igen. -
Hege1234
addikt
válasz
vargalex #42027 üzenetére
király,
említetted a yt-dlp-t jól értem, hogy már közvetlenül tudod használni azokat az oldalakat amiket a yt-dlp támogat?
mint pl. a dmdmedia linkjeit is?yt-dlp --get-url "https://dmdamedia.eu/0370984-a_ferfi_a_meh_ellen/1.evad/2.resz"
és kiadja hozzá egyből a hozzá tartozó videó linket (elérhető legjobbat):https://videa.hu/static/480p/8.2041871.2251354.1.1.1.1?md5=FVP1uagn9IItCmvVM5ZHdA&expires=1677726899
és ezt adod át a ResolveURL-nek?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Smafia #42029 üzenetére
A Videa Next Generation egy addon a videa.hu oldalhoz. A ResolveURL pedig több addonban a végeles link feloldásáért felelős (külső fejlesztés). Az addonok forrás oldalain pedig előfordulnak videa.hu-ra mutató linkek (ahogy írtam, a dmdamedia oldalon és így a kiegészítőben elég sok van). A ResolveURL módosításával azok is mennek.
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A Linux programok topic-ban szembe jött yt-dlp projekt. Láttam, hogy ott megoldott a Videa oldalról történő letöltés. Így kész is volt a terv: átültetve a dekódolást, keltsük életre a Videa Next Generation addont.
Ennek megfelelően a Movieshark repo-ba felkerült a Videa Next Generation addon 1.0.4-es verziója. A változások:- XML dekódolás megoldása
- Matrix, Nexus kompatibilitás
- Minőség választása (kapcsolható automatikusra)
- Felnőtt tartalmak kikapcsolhatóak a beállításokban
Folyományaként a ResolveURL videa resolver-ét is javítottam és beküldtem egy pull request-et. Mivel nyilván ennek van némi átfutási ideje, így a Movieshark repo-ba feltettem a ResolveURL 5.1.94~beta verzióját (a jelenlegi legfrissebb az 5.1.93). Egy frissítések keresésével automatikusan frissülni fog (aztán majd Gujal00 repo-jából a végleges 5.1.94-re is).
Ez azért jó nekünk, mert így a ResolveURL-t használó addonokból (szinte az összes magyar addon azt használja) a Videa források is indulni fognak (ha nem távolították el a videót). Pl. a dmdamedia-ban elég sok videa link található. Ez természetesen az aktuális master branch-ból készült, azaz pl. a streamsb javítást is tartalmazza. -
Józsi25
lelkes újonc
..bocs, egy kezdő kérdés:
a kodi install után - amazon fire stick 4k+ - a beállítások menü indul el és bár mit teszek ( beállítok mindent, ki-be lépek, több verziót kipróbálok) sehogy nem jutok a kezdő képernyőre. Mit bénázok el? -
bivalyos
aktív tag
Tudna valaki segíteni miért ennyire lassú a wofvideo addon? Időnként már nem lehet ki várni hogy el indítson bármit, több percig csak tölt. Nexus, rpi.
-
Hali1975
tag
Sziasztok, lenne egy kis gondom:
adott egy Xiaomi Mi TV Stick 4K 2 darab. Nalam wifirol tokeletesen ,akadasmentesen jatsza a nason levo filmeket/termeszetesen a kodi:-)/ . Baratomnal uez a stick, minden beallitva, betallozza a filmeket a nasrol, egyet -egyet lejatszik , parnal pedig akad, vagy megall teljesen a kep ,de a hang megy tovabb. Amugy a stick nem fagy le, stop gombra egybol kilep a menube. ezert gondolom, hogy inkabb a kodekkel lehet gondja.
Talalkozott ezzel mar valaki, a videokodekek csak egy van fent es nem is tudok valasztani.
Koszonom a segitseget. -
Röfi1
csendes tag
Már mire gondolsz, hogy rendkivül rossz ötlet? Ha egy régebbi Kodi verzió alatt készült back-up file használatára új Kodi verzion, én is jeleztem, hogy nem biztos, hogy működik. De maga a back up-nak mi értelme lenne, ha nem az, hogy a lementett adatokat (legalább verzión belül) vissza lehessen állítani. Itt okos Tv-ről volt szó (Android OS)
Sajnos a választ rossz hivatkozásra küldtem (ezért bocsánat), erre kívántam reagálni:
#41179fatalista22ÚjVálasz2023-01-22 20:42:49
fatalista22
tag
Mivel android tévén van a kodi, ezért minden kicsit nehézkesebb. Ha felteszem újra a matrixot, hogy lehetne átvenni a beállításokat? A nexus átvette a matrixból, de fordítva is megy?
Még annyit: ha egyszer sikerül újra a matrixot visszatenni, akkor tiltsam le az automata frissítést, hogy ne települjön rá a nexus?
[ Szerkesztve ] -
Bozek
nagyúr
Rájöttem a hiba okára, leírom, hátha valaki más is belefut. A videó adatain belül a címnél is a fájlnév volt megadva, így arra keresett, ami viszont nem egészen volt megfelelő. Miután MKVToolnix GUI-ban a Header Editor segítségével ezt eltávolítottam, már meg is találta.
Azért a 4K HDR filmeknél jött elő, mert azokat megcsináltam magamnak úgy, hogy a hangot ráraktam egy 10 GB-nál kisebb release-re, hogy kevesebb helyet foglaljon. Na, ebben a release-ben mindegyiknél ott volt ez a felesleges adat.
-
Bozek
nagyúr
Hmm, több más filmet meg beolvas, csak ezekkel van gondja. De érdekes, hogy ha másikat nem találja meg, akkor ott legalább kézzel is megadhatom a címet, ezeknél nem. Ami a különbség a működő és nem működő címek között, hogy előbbiek H264-esek, utóbbiak pedig H265 4K HDR cuccok.
-
Bozek
nagyúr
Mitől lehet az, hogy a filmekhez nem képes a Kodi 20 adatokat találni? A 007-es filmeket például igen, de például a Mátrix kollekció filmjeinél nincs adat és az MCU filmeknél is csak néhánynál. Próbáltam már mindenhogy átnevezni, de semmi. Mindig azt írja ki, hogy az Információ nem található! És még esélyt sem ad arra, hogy megadjam a keresésnél a címet, mint régebben volt rá lehetőség.
-
Bozek
nagyúr
-
ciry
őstag
Üdv. Vpn-nel nézek magyar kiegészítőn focit minden zsír, ha valami külföldi kieggel próbálkozom 2 percig szépen megy, utána kifagy és újra kell indítani. Most éppen a Daddylive nevűvel próbálkozom. Valami ötlet?
-
-
vargalex
Topikgazda
Én sem javaslom a másolást, de egyébként csak azon addonok esetén lehet gond, amik nem univerzálisak, azaz van belőlük külön python 2 (Leia), illetve python 3 (Matrix, Nexus) verzió, vagy bináris file-t is tartalmaznak és architechtúra váltás is történik közben.
Az userdata folderbe a kiegészítők általában legfeljebb saját sqlite adatbázist hoznak létre, azok pedig platform függetlenek. -
dropi
senior tag
Hello srácok, 1000+1-szer telepitettem mar a moviesharkot zip fajlbol, most egy vadi uj MiStickre megsem megy. Hiába másolom at a 2.7.2-es zip fajlt, amikor megnyitom, hogy telepites zip fajlbol, es betallozom, nem latja, engedelyzetem a kulso tarolobol valo telepitest, szal ez se lehet a gond. Két könyvtárba is bemásoltam, de egyikben sem látja, pedig ott van. Sztetek mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- One mobilszolgáltatások
- Felvásárolta a Briumot az AMD
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- További aktív témák...
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged