Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #48296 üzenetére
Kitöröltem a képet tartalmazó hozzászólásodat ismét, mert egyáltalán nem a témához kapcsolódik. A #48296-os hozzászólásodat is én tettem off-ba, hiszen az is független a topictól. Az alkalmazáshoz adtál a kollégának linket, ha feltelepíti azt, látni fogja hogy néz ki. Teljesen irreleváns információ volt a kép...
-
brazos
senior tag
Ne az előző linkről való fájlt telepíts fel, mert az az aptoide kezelőprogramot teszi fel, hanem ezt tedd fel, (ez utóbbi csak kb.9 MB) ez a közvetlen m3-hu-archivum.apk linkje. Nálam jól megy a telón, eddig még.
-
Akelaus
senior tag
Én most a Filmió-t használom Androidos telón, és onnan küldöm át a mesét, vagy filmet szintén Androidos boxra.
Ingyenes regisztrációval most elérhető egy halom film az ünnepek miatt/alatt.
Így használom az M3-at is, mert telefonon lévő app több dolgot lát mint a boxon lévő tévés M3 alkalmazás. -
-
Hege1234
addikt
válasz
Celithrandi #48289 üzenetére
missing movies
jó filmekre és sorozatokra is
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #48277 üzenetére
alapszinten senki se?
-
<Adamsky>
nagyúr
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok! Nagyon mazsola vagyok a Kodi témában de elolvastam már oda vissza a bevezetőt, nézegettem a 8 évvel ezelőtti videókat, de a problémámra nem lelem a megoldást. Android tv-n futtatném a kodit, de semmilyen módon nem olvassa a zip fájlokat és már nagyon dühös vagyok miatta. Több pendrive-ot is használtam már a tv látja ott van rajta, de a kodi nem látja
HELP
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
aprokaroka87 #48281 üzenetére
itt is, mind2-t kikapcsoltam
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
aprokaroka87 #48276 üzenetére
Ez segített. Köszi
-
gabywap
tag
-
Celithrandi
addikt
van esetleg már valami értelmes addon ami ki tudja írni textbe a nem felismert filmeket? vagy készül erről valahol log?
-
brazos
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #48274 üzenetére
A film adatai helyett inkább a japán hangos sorozat epizód neve kellett volna, illetve elérhetősége a Kodiban(melyik kodi addonban, milyen szolgáltatótól való az online stream, mert akkor esetleg le lehetne ellenőrizni, hogy másnál is jelentkezik e ez a hiba. Ha meg egy már letöltött epizódról van szó, akkor az lehet egy rossz kódolású film, vagy esetleg a tv-d nem tudja azt a videó formátumot és profilt lejátszani amivel a film készült.
-
Sanyi.mTs
addikt
Amazon fire tv 4k max médialejátszón, Kodi 19.x (android v7a) saját lejátszója alatt fagy (kimerevedik a kép, hang még van, majd kilép az app) a következő tulajdonságokkal rendelkező sorozatrész.
Általános
Unique ID : 1678009636677051655705319466985893773 (0x7E3D4A4188A844EDE25B3703A479F9)
Teljes név :
Formátum : Matroska
Formátum változat : Version 4
Fájlméret : 317 MiB
Időtartam : 23 perc 40 mp
Teljes adatsebesség : 1 874 kb/s
Film :
Kódolás dátuma : UTC 2022-12-21 20:15:12
Kódoló szoftver : mkvmerge v72.0.0 ('Minuano (Six-eight)') 64-bit
Kódoló könyvtár : libebml v1.4.4 + libmatroska v1.7.1
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L4.1
Formátum beállítások : CABAC / 4 Ref Frames
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, RefFrames : 4 képkocka
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
Adatsebesség : 1 660 kb/s
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 720 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.075
Adatfolyam mérete : 281 MiB (89%)
Kódoló könyvtár : x264 core 164 r0627 #Ohys-Raws
Kódoló könyvtár beállításai : cabac=1 / ref=4 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=32 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=22 / lookahead_threads=1 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=2 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=230 / keyint_min=22 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=crf / mbtree=1 / crf=18.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Default : igen
Forced : nem
Color range : Limited
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709
Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC LC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Low Complexity
Kódek azonosító : A_AAC-2
Adatsebesség : 211 kb/s
Csatornák száma : 2 csatorna
Channel layout : L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz
Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 SPF)
Compression mode : Lossy
Adatfolyam mérete : 35,8 MiB (11%)
Nyelv : japán
Default : igen
Forced : nem
Menü
00:00:00.000 : Intro
00:01:59.161 : OP
00:03:29.084 : Part A
00:10:51.985 : Part B
00:22:05.115 : ED
00:23:35.039 : PVMi lehet a gond? Tudok valamit állítani kodiban ennek kivédésére? Fájlokat szerkesztésére "android" alatt nincs lehetőségem.
Ugyan ez a kodi gond nélkül lejátszik 4k videót (kb 4GB/25perc) úgy, hogy a TV-m csak FullHD.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
nfsu17 #48271 üzenetére
A github repo-hoz tartozó wiki-ben az Installation->Repositories alatt ott az elérhetőség...
Szerk.: Kicsit lemaradtam, blakey kolléga megelőzött.
A wiki-ben egyébként ott van a különbség leírása is.
-
Hege1234
addikt
válasz
dave0825 #48267 üzenetére
szokásos youtube addon probléma..
pár napja is előkerült:
[link]ami lett linkelve onnan mindig szedd le a legfrissebbet
(latest a link végére)aki szokta használni ezt a fajtát:
nincs ezekhez a verziókhoz egy külön repójuk
ahol megtalálható egyből a legújabb verzió? -
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #48266 üzenetére
Föltétlen egy youtube-master.zip-et, itt találtam, hátha valakinek segít, ezzel most szépen megy minden. Kérdés, most épp meddig?!....
-
dave0825
őstag
Üdv. Ezt tudja valaki, hogy mi a büdös francért nem jó már megint?? Youtube, kodi Omega, pár napja ment, most SEMMIT nem játszik le, egyáltalán, mindenre azt írja, hogy video not available, az előzményekben lévőkre is. Ki-bekelentkezés megvolt......
Semmi frissítés nem volt, semmi nem lett rajt csinálva, mitől okádta össze magát most éppen?? -
brazos
senior tag
válasz
Shomci #48263 üzenetére
Az a természetes állapota, lásd a képen is, lévén ez csak egy tárolóhely! - amit ugye nem lehet futtatni, -feltelepíteni lehet, ennek módját a topic elején levő leírásban olvashatod- szóval te egy feltelepített tárolót nem tudsz futtatni, de abból az ott lévő alkalmazásokat fel tudod telepíteni, amiket azután már tudsz futtatni. Nem ártana azért elolvasni, hogyan kell a Kodit használni....
-
Shomci
tag
válasz
sas2023 #48259 üzenetére
sziasztok,
teljesen új KODI felhasználó vagyok, android tv-n szeretném futtatni. követtem a leírást majd sajnos szembe találkoztam a ténnyel hogy az msrepo mint olyan már nem működik.el tudnátok navigálni egy tutorialhoz ami most működő és hasonló lehetőséget ad? videa.hu stb oldalakról származó videók nézése lenne a cél.
köszi! -
sas2023
csendes újonc
ki lehet kapcsolni a KODI-ban az EPG-t ne keresse állandóan az Enigma2 plug......
köszi előre is.......... -
Hege1234
addikt
válasz
PpenoO #48257 üzenetére
ugyan ilyen cuccom van
az élőnek működnie kell nálad is!valami kavarc lesz ott nálad..
egy logot tegyél fel a pastebin-re
vagy a gyári logfile uploader addonnal is megoldhatoda visszanézhető műsorhoz:
#48256 vargalex már írta, hogy azt még nem is kellene látnotok..
szóval ezen majd még finomítunk egy kicsit mert a régi jóvilág már megszűnt, hogy kb. akármit el lehetett indítani...valami hasonlót majd hozzáadunk
mint ami a böngészőben látható ilyenkor:Ez a műsor jelenleg nem elérhető!
Legközelebb adásban:
november 30. szombat
december 1. vasárnap
december 2. hétfő -
vargalex
Topikgazda
válasz
Hege1234 #48255 üzenetére
Az API visszaadja, ez A férfi, aki tetszik nekünk 5. részének URL-je. Látható, hogy a weboldalon sem érhető el jelenleg.
-
Hege1234
addikt
a hiba az első 5 találatot érinti
a visszanézhető műsorok közül
a többi mind működik -
PpenoO
őstag
A korábbi hozzászólásokból jól értem, hogy az M3 addonnak annyi, nincs megoldás az alábbi korlátozásra?
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Van egy új TCL tv-m, amire letöltöttem a Kodit és a tv-re dugott USB külső HDD-ről nézem a filmeket. Amit eddig próbáltam azokat szépen lejátssza így a régi S905X boxomat ki tudom váltani.
Ami nem sikerül viszont az a médiatár betöltése, nem tudom kijelölni sehogy sem a külső HDD-t, így pedig nem tudom szépen beállítani a borítókat, stb.
Van erre valami megoldás?
köszi
-
Prince800
újonc
válasz
aprokaroka87 #48246 üzenetére
Gyorsítótár ürítése nem fontos törölni és megmarad minden (fontos nem adatok törlése)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
fatalista22 #48245 üzenetére
Igen, telefonon és tableten is, volt amikor csak újra telepítés oldotta meg.
De ma pl a Moviedrive-on néztem egy sorozatot amelynek az egyik epizódja valami miatt eleinte csak akadozott majd miután ráunt egyszerűen kidobott a kodi 😁
-
fatalista22
tag
Találkoztatok már olyannal, hogy egyik napról a másikra lefagy a Kodi, s nem jön be az ikonja, csak fekete marad a képernyő? Elsőnek a lejátszón tapasztaltam, utána a telefonon is. Nagyon bosszantó újra feltenni mindent.
-
vilga
tag
Napok óta az androidos eszközeimen /goole tv, telefon/ futatott CE /omega 21.1/ a You Tube-n " This video is not available" üzenetet kapok, bármit szeretnék is lejátszani
Elvileg jó az apikey, betudok jelentkezni, látom is a tartalmat.
Teljes újra telepítés sem segített, van valakinek ötlete mi a megoldás?
Köszönöm! -
-
-
pzg
tag
válasz
Hege1234 #48232 üzenetére
Igen, bocs, a műsor neve a Főmenü.
Nálam már csak összesen 2 bejegyzést mutat, valami régebbi pár perces klipeket. A teljes adásokat már nem is listázza. Pár hete kezdte, egyre kevesebbet mutatott, de most már szinte semmit. Most próbáltam ki egy vadonatúj tv boxon friss Kodi installal (Android), és ott is ezt csinálja.
-
pzg
tag
A Mediaklikk addon rosszul listázza a Főmenü adásait. A weblapon elvileg jó, de bizos változtattak valamit, ami az addonban még nem úgy van.
-
stefi68
addikt
válasz
Arolotifar #48228 üzenetére
Teljesen jogos. Már kérdezem is.
-
-
stefi68
addikt
Olvastam, hogy a a StreamShark modul 1.00.083-as verziójába bekerült a FilmWeb keresés is.
Ez melyik oldal lenne? Mert amit találtam azon csak előzetesek vannak. -
törölt tag
Sziasztok!
NVTré? Van rá esély, hogy újra működőképes legyen? Vagy felejtős? -
bpmcwap
senior tag
Lenne egy amatőr kérdésem... A Language Reactor egy ingyenes Chrome-bővítmény, amely a Netflix filmjeit és sorozatait használja nyelvtanulásra. A bővítmény lehetővé teszi, hogy egy adott nyelven zárt feliratokat állíts be, miközben párhuzamosan megjeleníti az anyanyelvű és az idegen nyelvű feliratokat. A szavakat a beszéd ütemében kiemeli, mintha karaoke lenne, így a hallottakat és a látottakat egyszerre követheted. Ezt fel lehetne valahogy imátkozni Kodira?
-
mexel
veterán
válasz
Hege1234 #48208 üzenetére
Ja értem. Azt hittem az a normál elérhetőség. Mindenesetre azt is köszönjük
, nagyon jó volt. Sajnálom hogy vége, személy szerint a kedvencem volt. Ha nem volt mit nézni ott mindig találtam valamit.
Brazos: köszi az infót, kezdem akkor már érteni mi is van, eddig nem követtem nyomon ezt, azt hittem ez mindenhonnan elérhető
nfsu17: neked is köszi, most hirtelen több mindent megtudtam erről mint eddig, igaz már későn
Remélem azért változtatnak ezen és lesz még egyszer jól működő adatbázis, ismét elérhető lesz valahogy.
-
Hege1234
addikt
válasz
brazos #48218 üzenetére
kodi 21.1 a jelenlegi verzió
hamarosan jön a 22 (a pre release már elérhető hozzá)engem hidegen hagynak azok a verziók amik nem aktuálisak, de
vargalex mindent megtett, hogy működőképes legyen python 2/3-as és 21.1 alatti verziókon is!
az, hogy a kodi fő verziókon milyen egyéb változtatások történtek a háttérben azzal már nem tudunk mit kezdeni... -
brazos
senior tag
válasz
Hege1234 #48217 üzenetére
Kedves Hege1234.
Tudom, honnan kell újraépíteni a widevine könyvtárát, de az is csak abból a csomagból teszi fel a még elérhető verziót, amit a Kodi-21.1 telepítésekor felkerült Helper elér. És a gond itt van: a 64 bites Debian alatt futó Kodi-21.1 alatt nekem is működik, csak az ez alatti verziószámú kodikban nem. Ráadásul a 64 bites Debianban már 6-os kernelem van! -
urgoz
aktív tag
válasz
brazos #48215 üzenetére
amikor az M3 a netre került, már akkor eleve volt olyan korlát, hogy csak a közösségi pontokban, kultúrházakban, könyvtárak netes részlegében lehetett csak az online műsort nézni
Ilyen korlátozás sosem volt. Az m3 lineáris adását és az aktuális műsortár műsorait mindig szabadon lehetett nézni. Ezt a koronavírus idején kibővítették egy plusz gyűjteménnyel, amely szintén helyi korlátozás nélkül nézhető a mai napig.
A NAVA-ra az online sugárzás bevezetése óta nem került fel több M3-as tartalom.
-
nfsu17
veterán
Egy picit én is elvesztettem már a fonalat, de majd kijavítanak, ha nem így van.
Az m3 áttért "valami másra" 1-2 hete, amit vargalex javított is.
Csak aztán kiderült utána, hogy igazából nincs olyan CE (meg win se) (inputstream adaptive=ISA), amivel menne is. Talán a kulcsot nem sikerül megszereznie, legalábbis erre utalnak a hibaüzeneteink.
Viszont android box/TV alatt (ahol ugye nem szükséges az ISA külön), ott működik az addon, ezt blakey írta. [link]
Bár mástól még nem olvastuk, hogy jó, de ezek alapján egy google tv rendszeren (akár egy TCL tévé) kodi+m3 addonnal mennie kellene. De még akár egy Firestick/MiBoxS alatt is.
Csak hangosan gondolkodom. Nincs ilyen rendszerem.Aztán ott az m3 adatbázis.
Ezt Smithy kollégának köszönhettük anno, igazából tudjukmimiatt hozta létre.
Bár az m3 oldalról lekerültek a videók pár nap után, de az URL a "háttérben" (=weblapon) még fent volt.
Értsd: mint ha csak a parancsikont törölnéd win-en, a program attól még mögötte ott lesz.Aztán Hege1234 úr kreált hozzá addont.
[link]Most viszont azt mondják, hogy nem csak a "parancsikon" tűnik el az m3 oldalról, hanem mögötte a videó is. Tehát csak mindig az van, amit látsz az oldalon. Az a kb 150 cím.
Köv. héten megint tesznek bele, vesznek el belőle.
De nincs meg már ez a "trükk", hogy a link él, max nem látod a weblapon, de az adatbázis eltette archívba, amit te hónapokkal később meg is tudtál keresni a keresőjével.
Ezért nincs értelme hozzá addont kreálni (javítani), mert csak azt tudná, mint az m3 addon.
Én ennyit értettem meg az elmúlt hetekből. -
brazos
senior tag
válasz
Hege1234 #48208 üzenetére
Bocs, de pontosítsunk, nálam 32 bites Dbian Linuxban sem működik semmi! a 19.1-es kodi alatt, és a 64 bites Debian linuxban sem megy semmi a kodi addonban. Szóval akkor mi is van? - mert a 64 bites Debianon futó 20.1-es Kodiban a legfrissebb widevine van, magában a Debian rendszerben meg eleve telepítve van a drm, szóval akkor mi kell még?
Webböngészőből -64 bites FFox- tudom nézni az online tartalmat, addonból nem. -
brazos
senior tag
Gyakorlatilag, amikor az M3 a netre került, már akkor eleve volt olyan korlát, hogy csak a közösségi pontokban, kultúrházakban, könyvtárak netes részlegében lehetett csak az online műsort nézni, ehhez az érintett egységek saját lérési kódot kaptak, míg az otthonról történő m3 nézés erősen lekorlátozott volt. Sőt, ha jól emlékszem a visszanézhető műsorok is le voltak az egyéni nézésnél korlátozva, azokat is csak a fent említett helyeken lehetett nézni. Ez amúgy eleve egy ngy baromság volt a részükről, hiszen állami pénzből jöttek létre, és eleve elvárható lenne tőlük, hogy az egyén, aki amúgy adót is fizet ám, rendesen! - főleg, ha távol lakik az említett közösségi helyektől, szóval ha otthon van működő net-elérése, akkor egy film, vagy régi sorozat, tv-film, színházi közvetítés újbóli megtekintéséhez ne kelljen már egy kieső faluból, tanyáról azért begyalogolni, autózni(jobb esetben, ha van neki autója) a közösségi házba műsort nézni. Az odáig oké, hogy a kulturális centrumokban is van/lehet ilyen lehetőséggel élni, de ne csak az mnjn, az otthoni onlin nézést meg lekorlátozzák, nonszensz megoldás volt, már az induláskor is, nagy marha volt, aki ezt így kitalálta! És mivel a widevine-drm lehetőséget ad az ún. Video on Demand (VoD) szolgáltatásra, -ez lehet ingyenes, vagy fizetős megoldás- amelynek útján igény szerinti videó és hanganyagokat, filmeket, archivált eseményeket, lehet egy központi adatbankból letölteni, igény szerinti időben. De ehhez saját kód kell, enélkül meg nem megy a dolog. és még annak is lehet örülni, hogy ez most még nem fizetős szolgáltatás az M részéről, csak saját kódhoz van kötve. Amit ugye a fent említett közösségi helyek megkaptak, és ott lehet VoD tartalmat nézni. Hogy ez az otthoni-egyéni felhasználónál miért van még mindig értelmetlen módon lekorlátozva, az rejtély. De a mai világban nem meglepő húzás.......hogy ott rohadjanak meg.
-
Hege1234
addikt
válasz
brazos #48206 üzenetére
minden ami online elérhető (böngészőből) az működik az addonban is, de csak androidon és linuxon más platformon nem!
(CE-t nem vágom, de elvileg ott se működik egyik fajta verzióval se)mexel
adatbázishoz..:
egy 2019-ben már lekapcsolt kiskaput használtunk hozzá
ezt most 2024 végén inaktiválták/blokkolták véglegesen.. -
mexel
veterán
-
brazos
senior tag
-
ricse74
csendes tag
Sziasztok! Nàlam nem megy a ppcorn ,van vele valami próblèma? Köszi ha segítesz!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max