- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Megvettem végül a Booster GT-t.
Még mielőtt nagyban használnám:
van aki érti a menürendszerét? Nem találtam róla semmit.Ugye ha lenyomom bekapcsolt állapotban a féket, és utána "kikapcsolom" akkor bejön a beállítás menü.
Itt P1-et be és ki tudom kapcsolni és ott a világítás gombbal tudok számokon felfelé menni:
1,2 ... egészen 9-ig.Ennek mi a jelentősége ?
-
DigitXT
félisten
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
NandorHUN #4191 üzenetére
Ne vállalj szerintem rizikót a WW-vel, nincs elég információ még róla, plusz amelyik sima hátsó fékes az nem fogja meg a rollert rendesen. GT szerintem a tuti befutó.
(#4190) Ezekiel Ston :
Be fogom vinni a szervizbe amint vége a szezonnak és esélytelen már használni.
Korábban voltam a szervizükben. Figyelmetlenségből 2. alkalomra sikerült csak megcsinálni egy M365 problémát ami a kisebbik baj, nagyobbik, hogy teljesen szétgányolták a roller-t... -
NandorHUN
addikt
Szerintetek WideWheel vagy Booster GT érne meg jobban?
Méret miatt GT lehet jobb lenne. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
m4rk.89 #4179 üzenetére
Hát szerintem meg ha garanciás vagy, akkor gariba vidd el a bolt szervizébe átnézetni a géped ha ennyi minden szétesik rajta meg kiesik...
Egyébként nekem ugyebár E-TWOW Bosster V-m van....Én egyik ilyen gondot se tapasztaltam vele pedig padlón nyomatom minden típusú úton. 500km araltt összesen 1x sikerült vele elesnem de az a saját Darvin díjam mert ugye murvakavicsra minek mész rollerrel???
Szóval a lényeg, hogy simán ha közlekedsz alap hogy odafigyelsz, nem is értem...
Ultimate E-bike-ból vettem.
Szóval nálam: Sárhányó probléma nuku!
Fékezésre bármikor kész kell álljak, így nem ér meglepetés ergó eddig bárhol bármilyen helyzetben hibátlanul meg tudtam állni.
Kiesett az első lámpa...Hát az enyém olyan fix mint az Isten...
Taposó féket talán 1x ha használtam rajta...
WD40 igen, az kell mert nyikorog a műanyag mint az állat és egy idő után idegesítő.
Úthibák...kerüld ki...azér vannak hogy színesebben tudj közlekedni.
Nedves úton bármi kimegy alólad még a saját lábad is ha olyan az út...szóval erre is lehet számítani bármelyik rollert is veszed.
Egyébként ütheted vághatod mindent bír ez a TWOW. Én se bántam meg. -
negroo
aktív tag
válasz
Darellus92 #4175 üzenetére
Köszi az infót.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #4178 üzenetére
Hát IPX54 ami "fröccsenés" álló, a facebook csoportban nagyon nem ajánlják esőben meg pocsolyás időben a használatát, bár az alján vannak vízelvezető lukak. Mivel akkor jött meg amikor full szar idő volt nem bírtam ki, de innentől inkább tényleg csak száraz időben fogok menni vele.
A videót feltöltöm, de igazából csak oda vissza megyek vele egy úton, haverom meg felvette.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89 #4185 üzenetére
Nekem megérte, én is Aliról vettem vagy 12-ért, itthon is volt amúgy annyiért, de felvitték kicsit az árát.
Oxo-t ezzel szoktam fújni, most elég sokat basztatom, mert kísérletezek mennyin legyen a gumi nyomás...Most erősített gumi van rajta egészen 2 bárig le mehetek vele, fel meg 4ig. Illetve mikor megvolt a Pro azt is ezzel fújtam, valamint gyerekemnek kislabdáit. Eddig ennyi, de tényleg megéri, mivel hosszútávra veszed úgy is.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89 #4183 üzenetére
Vegyél Xiaomi pumpát, egyik leghasznosabb dolog amit eddig vettem. Normálisan felfújja a kereket, nem kell plusz csatlakozók, és a legjobb ha letekered nem szökik ki 0.5-1 bár mint a többi sz@rral, ezzel szinte semmi. Illetve mivel érdemes folyamatosan ellenőrizni a keréknyomást így megéri azt a pénzt.
-
válasz
B-L-A-C-K #3758 üzenetére
Hali, esetleg van ötleted az első kerék könnyebb felpumpálására?
Ilyet találtam jelenleg -
m4rk.89
aktív tag
válasz
Newyorker #4180 üzenetére
Mikor vettem már kint volt a GT, de nem érte meg a felárat nekem, nem használnám ki.
(#4181) NandorHUN:
GT-nél az akkumlátor nagyobb, erősebb a motor és nagyobb a fellépő, egyébként ugyan ez. Kis odafigyeléssel mindkettő nagyon jó választás. Ha nem számít a felár, akkor a GT-t vedd szerintem. -
NandorHUN
addikt
válasz
m4rk.89 #4179 üzenetére
Kösz!
Most gondolkodtam és valoszeg Booster GT lesz inkább. Arra ugyanez jellemző?
Szerintetek megéri megvenni? - ha E-twow-nak jön az új "német" szériája:
https://e-twow.com/2019/06/20/coming-up-soon-new-scooter-for-germany/Bár gondolom ez le lesz maximálva 20 km/h-re,meg "német" szóval lehet jóval drágább is lesz.
Booster GT-re lehet /megéri tárcsaféket venni? Fel lehet rá szerelni valahogy?
Elég a motorfék ami alapból van?Ugye biciklin is kell azt hiszem 2 féknek lennie, szóval attól tartok, hogy rendőr megbüntet, ha csak ezaz elektromos van rajta.
+ 700W amivel szintén megbüntethetnek mert, ha bicikli útón közlekedek/járdán akkor oda sok a 700W (300W felett elvileg nem lehetne) ... de ha úton közlekedek is megbüntethetnek, mert roller az nem jármű (és nincs rajta 2 fék). -
m4rk.89
aktív tag
válasz
NandorHUN #4176 üzenetére
Ultimate E-Bikeból vettem, de szerintem Futurer-ből vedd.
Nekem az Ultimate-s roller sárhányója lejár és kiszakadt a hátsólámpa kábele. Garanciáztatni nem merem, mert korábban valakinek az Ultimate szervizese átfúrta az egészet a **csába.
Nagyobb kátyuknál kiesett az első lámpa burkolata és a fényes részt elhagytam, futurerből vettem újat és azt is elhagytam.
Első és hátsó lámpát kötelező rá venni (dechatlon kb. 10k a kettő), mert a gyári életveszélyes.
Féke szintén életveszélyes még a taposóval is, óvatosan szabad csak vele közlekedni (csak motorféke van).
WD40-et venni kell és 3 helyen befújni, mert fixen nyikorog.
Kicsi a kereke és kisebb úthibák simán megvezetik, ha nem figyelsz simán esés.
Nedves úton főleg kanyarodva könnyen kimehet alólad a roller.
Most pedig jöjjenek a pozitív gondolatok: 290k-ért legjobb vétel volt, nem bántam meg. Jó hatótáv, jó összeszerelés és hibátlan rugózás.
Megbízható, ha menni kell megy és nem kell azon gondolkoznod, hogy mikor mit kell rajta szervizelni hogy még kibírjon pár km-t. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Darellus92 #4175 üzenetére
Jól néz ki nagyon...Majd a videóra is kíváncsi vagyok...Egyébként mit írnak mennyire vízálló?
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Booster V vásárlásán gondolkodom, nektek mi a véleményetek róla?
Eső ellen vagy bármi kiegészítőt érdemes hozzá venni? -
Darellus92
aktív tag
Mercane WideWheel, aliról a 2019-es verzió vámmentes EU-s szállítással kb. 200 körül jön ki. Az újabb verzió kb. 240 (mindkettő dual motor). Nem jöttek még tesztek, nem tudom megéri e a felárat de szerintem már csak a dual fék rendszer miatt simán.
Csináltam ma egy rövid videót, az éjjel felrakom szerintem.
-
negroo
aktív tag
válasz
Darellus92 #4173 üzenetére
És ez melyik márka és menyibe került?
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Azt valaki érti, hogy Booster GT esetén mi az S2 és mi az S3?
Láttam ezt a rollert mind a két "névvel". -
NandorHUN
addikt
válasz
Darellus92 #4157 üzenetére
Miről váltottál?
-
Alwares
aktív tag
válasz
Darellus92 #4162 üzenetére
Ez melyik változat? A dual vagy a single? Ár-érték arányban nagyon jó gép én is szemeztem vele (hamarosan jön új változat). Csak a súlya érdekelne, mert mindenfélét lehet róla olvasni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Darellus92 #4168 üzenetére
Nem tudom milyen szinten van a tiéd szigetelve, de amit elmondtam, és úgy csinálod, nem árt neki.
-
DigitXT
félisten
válasz
Darellus92 #4165 üzenetére
Magasnyomású mosóval ~5-10 cm-ről lehetőleg az elektronika környékén...
Többet nem lesz gondod vele, hogy saras lesz: vitrinbe jó hajtás nélkül is. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Darellus92 #4165 üzenetére
Kádba berakod, és első hátsó kerekét lezuhanyoztatod meleg vízzel. Többi részét nedves szivacs/rongy. Ha kész vagy kiveszed és szárazra törlöd mindenhol.
-
Darellus92
aktív tag
Mivel érdemes megtisztítani a rollert ha sikerült többé kevésbé varacskos disznót csinálnom belőle amég csutkára lemerítettem
? Az áttörölgetésen kívül kell valamire fokozottan figyelni?
-
Newyorker
addikt
Van valami tapasztalatotok, hogy őszre, télre lemennek az árak?
-
Darellus92
aktív tag
válasz
m4rk.89 #4158 üzenetére
Mentem vele 6-8 km-et most így eső után, remélem nem áztattam be sehol
. A menetstabilitás elég jó, eddig mondjuk csak lime rollerrel mentem amivel nem igazán indokolt összehasonlítani. Kipróbáltam az unlimited (40 km/h max) módot, de egyelőre ingázásra nem így fogom használni amég nem szoktam meg teljesen. A gyorsulása az elején megijesztett, konkrétan nem mertem padlózni mert azt hittem ledob magáról, nagyon fürge még a ~110 kilómmal is. Sokkal nagyobb mint amennyire videók alapján gondoltam volna, főleg a kerék mérete csalóka képeken. Jól eszi a fekvőrendőrt, csatornafedelet és kisebb kátyúkat, de azért a nagyobbaknak inkább nem megyek neki, ugrálni sem akarok vele.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Grat, jól néz ki, láttam már párat élőben, de nem mentem még vele.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
Majd írj róla részletesen pls
-
Darellus92
aktív tag
Na ma végre megjött a WideWheel.
Természetesen a rossz idővel. Azért este ha megfagyok is megforgatom
.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
devil-k #4152 üzenetére
Xiaomi M365 Pro, kintről lengyel raktárból ~137e-ért már megkapod, ami itt van 2-5 nap alatt. Pár olcsó cuccal lehet még tökéletesíteni, jelenleg alsókategóriiában nincs jobb (szerintem).
Ja és esőben csak is esővédő kupakkal lehet használni, ha ezt nem rakod rá befőhet.
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Nem rég külföldön kipróbáltam éltem első elektromos rollerét (Lime). Nagyon meggyőzött és tavaszra lehet vennék hasonló gépet. Van-e valami best buy? Miben érdemes gondolkozni? Mennyire lehet ezeket esőben használni?
Kb. 150.000 Ft-ot szánnék rá.
-
törölt tag
válasz
DigitXT #4149 üzenetére
[link] Aztán a vevő mégis át tudta venni
"Ui: most cseréltem volna ki az egészet? Á, annyit nem ér: viszont ezek után,
ha vki azt mondja, hogy a sima S1 az ugyanaz, mint a Pro körberöhögöm."
No igen, de volt valami olyan is, hogy a PRO-nál is illetve az S1-nél is anyagfáradásos hibát javítottak, bár nem tudom, ezzel van e összefüggés.
"Tanulópénz.
Szerencsére csak 4000 Ft, s ettől nem dől össze a világ.
"
Nos igen, felesleges lenne az egészet átcserélni
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4148 üzenetére
Igazából azon gondolkodok, hogy visszarakom a sima S1 rögzítőjét, mivel az
jó, hogy alátétezve érzésre stabil, de azért ez elég "gány" így.Naiv voltam,
azt hittem, ugyanaz csak masszívabb, nem sejtettem, hogy másban eltérhet.Tanulópénz.
Szerencsére csak 4000 Ft, s ettől nem dől össze a világ.
Ui: most cseréltem volna ki az egészet? Á, annyit nem ér: viszont ezek után,
ha vki azt mondja, hogy a sima S1 az ugyanaz, mint a Pro körberöhögöm.Szerk: a táblázatodban hiba, hogy a töltő 4500-on állt, amikor utoljára láttam.
-
törölt tag
válasz
DigitXT #4147 üzenetére
Egyszerű: a vevő korábban vásárolt tőlem Kugoo alkatrészeket. Úgy kezdődött, hogy kellett Neki a trepni, az ECU tartó, a csuklócsavar, tett egy ajánlatot 15 + futárra. Mivel a Trepni nem volt sehol sem elérhető, mint referencia amihez viszonyíthatnék, így korábban hasra ütés alapján írtam ki, hogy 10 000 Ft kikiáltási ár. Ezt lényegében megfeleztem. Ahogy látod táblázatban vezettem mi mennyiért ment el. Feltornáztam az árat 18 000 Ft-ra, postaköltséggel, utánvéttel. Eredetileg 20-at akartam azzal, hogy adok mellé UK adaptert, meg elülső sárhányót is, de ezekre nem volt igénye. Viszont a táblázatban láttam, hogy már szépen visszatermelte a pénzt, és most tartok ott, hogy van eladóban: egy teljesen új S1 motorom, egy szintén teljesen új Kijelzőm, egy kicsit használt, de általam kábelhibássá váló másik kijelzőm, sárhányóm, UK adapterem. Tehát ez mind " ajándék". Azaz tavasszal úgy tudok beleugrani az új roller bizniszbe, hogy nemcsak nem vesztettem rajta pénzt, de még valamennyit hozni is fog bele. Ha most lenne a szezon, és már kint lennének az új generációs rollerek, már rendeltem volna is (ja meg ha tudnám, hogy milyen lesz a szabályozás, de tavasszal veszek akkor is ha az még nem lesz tudható, max megint eladom).
Csak időmbe került, megismerkedtem a roller viszonyokkal idehaza, első roller volt, a tanulópénz pedig az idő volt. Szerencsére.Aztán most, hogy csomag ajánlatot kaptam, úgy ,hogy az egyik alkatrészre tényleg fingom nem volt mennyit érhet, hoztam egy döntést, nehogy a nyakamon maradjon
"Persze a fene tudja, mivel mérted, ha nincs tolómérőd, valami vonalzóval?"
Ezzel:
"Szerk: azt különösen nem értem, hogy a linkelt cucc hogyan lett végül 1200, ha
700-as licitre volt feltéve, és senki nem licitált: a listádat nézve kb. ingyen adtad."Igen, hát részlet kérdés, mert a trepninek feleztem meg az árát. Előny volt, hogy jgy beraktam az egészet egy lézernyomtató dobozába, és délben adom fel.
-
DigitXT
félisten
válasz
#07746304 #4132 üzenetére
Egyértelműen azért nyeklik-nyaklik a vasam, mert a Pro (erősített) nyaktartója
nem teljesen ugyanolyan szögben áll, mint a sima S1-é. Viszont "21 mm"-nek
mérted a csuklócsavart, azon nem múlhat, tehát csak az az "ECU tartó" lehet
vastagabb. Szuper. Ragasztottam rá két alátétet, ideiglenesen, így stabil, LOL.
(Ilyenkor vicc amúgy, hogy ami hetekig fent van érintetlenül a Vaterán, egyszer
csak sokkal olcsóbban eltűnik onnan. Olyan is, ami után közben érdeklődtem:
oké nem segített volna, mert én 20.5 mm-t mértem, körbetekertem Powertape-
pel, ami dobott rajta annyit, ami különbség lehet, de az még nem volt elég.)
Persze a fene tudja, mivel mérted, ha nincs tolómérőd, valami vonalzóval?
Szerk: azt különösen nem értem, hogy a linkelt cucc hogyan lett végül 1200, ha
700-as licitre volt feltéve, és senki nem licitált: a listádat nézve kb. ingyen adtad.Ui: abból indultam ki, hogy az első S1-em félig Pro volt, és nehogymár törjön az
a szar, veszek hozzá erősebbet: ezek szerint nem volt rentábilis ötlet... -
törölt tag
Pontosan, a kedvencem, hogy maga a gyártó is felül le tudná szigetelni, ha már magát a rollert megtette, bagatell dolog, de majd veszek rá utólagos védelmet. Csak még mindig nem tudom, hogy ES2-e vagy ez, esetleg tavasszal új gent. Nekem a tömör gumi szimpatikusabb, egy szívás forrás kiküszöbölve.
-
Wine
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #4138 üzenetére
Igen, azt írtad, igazából szerintem minden ilyen lcd kijelzőhöz dukálna vmi védőburkolat, én is beszigszalagoztam ha olyan idő volt a street motionon , bár elképzelhető hogy felesleges, de jobb félni. Azt is írták hogy ilyen filléres kerékpáros kijelzők meg bírják a monszunt is.
-
Newyorker
addikt
A lime rollerei milyen márka/típusok?
-
törölt tag
https://aqua.hu/elektromos-jarmuvek/xiaomi-mi-m365-pro-elektromos-roller-fekete-ddhbc02neb-t856901
Azért itt már -10 C foknál is lehet még éppen menni, ami 10-fokkal hidegebbet enged meg mint az alapnál. Az Eső azért itt is ki van írva, hogy nem egészséges
-
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #4112 üzenetére
Nem fog 32-nél többet menni (és azt is csak 42V mellett), de ez nem is célom.
Gyorsuljon értelmezhetően, és tudjon rövidebb távon megállni. Ja és az se baj,
ha felvisz az emelkedőn, mert egy motorral elég gyengécske: sose lesz belőle
OXO, de nem is az a cél.Egy "Kugoo Dual" azért még lehet belőle idővel...
Megmértem a Pro motor kerületét, korábban egy drótot tekertem köré s annak
a hosszát mértem meg, az nem lett teljesen pontos... Most lézert használtam.
Így jó közelítéssel 1 cm-rel kisebbre jött ki a kerülete: 59.5 cm, azaz 7.46 inch
átmérő. Ezért volt a 7.4-es kalibrációval elég pontos a távolságmérés korábban.
(Míg a 8.0 gyári beállítással rendesen fölé mért. Nyilván a sebességet is.)
Szerk: ezzel a kalibrációval 30-31 között ugrál a jelzett érték nyélgázon. A mért
fordulatszám 846 rpm, ami 30.2 km/h a valós sebesség: nekem ennyi elég lesz.
Vmi mechanikus fék nélkül istenkísértés lenne ezzel a lélekvesztővel a 60 km/h.Hasonlóan: leszabályzott gázon 24 km/h-nál áll meg, amivel 15 mp a 100 méter,
azaz megállapítható, hogy a távmérés és a sebességkijelzés "szinkronban" van.
Motorkerékpárok esetén ez nem feltétlen van így: távot általában jól mérnek, ám
a sebességet rendesen fölé lövik. Ja és a fordulatszám ekkor 670.4 rpm, ami ha
59.5 cm-nek veszem a kerületet 23.93 km/h, szóval megint csak elég pontos. -
Newyorker
addikt
Inokim márkáról mi a véleményetek?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok! Szeretnék venni 2 e-rollert, és természetesen ár-érték arányban a legjobbat
max 300e/db. amit rászánnék. Inokim light 2 pl mennyire megbízható, stb stb...
-
Bobrooney
senior tag
-
válasz
Bobrooney #4122 üzenetére
Alapvetően ez 3 méretben van, 100kgig ,95-120kg közt XL deszka és 100-150kg között XXL deszka. A xootr ugye jóval magasabb értékkel bír, de az egy kis kerekes , merev roller, ez meg egy rugalmas deszka, extra nagy kerékkel. Nem kérdés, melyik a komfortosabb. A xootr viszont zsebre vágható összehajtható, ez azért összehajtva is nagy. Még annyi, hogy ez gyönyörű!
-
-
gergo7311
csendes tag
Még 2005 től kezdődően 2 évet dolgoztam Észak-Finnországban, Rovaniemitől kb. 180 km-re északra. Ott pl. KÖTELEZŐ volt a GYALOGOSNAK téli időszakban (ott ez kb. 9-10 hónap) fényvisszaverő szalagot hordani, 2 darabot minimum. Ha nem hordtad, 80 euró volt a bünti ha megfogott az ottani rendőr. Pedig ott ráadásul a forgalom nagyon gyér volt. Az itteni szürkületben is nehéz észrevenni a fekete farmert, fekete szövetkabáttal, az tuti, főleg ahol a közvilágítás is gyér. Itt is kéne használni ezeket a fényvisszaverő szalagokat, párszáz forint a Dechatlonban. Habár... sok bicajon még ha van is lámpa, akkor sincs bekapcsolva...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#07746304 #4115 üzenetére
1. Ahol zebra van nem megyek 30cal sem...
2. Ezt se értem miért nekem írod, ilyen posztot bárkinek lehet mutogatni...Szóval szerintem engedd el a tèmàt mert felesleges erőltetni...
Illetve még annyi mielőtt elájulnál attól a 60tól, gondolom azt észre se vetted hogy az átlagsebesség csupán csak 30volt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#07746304 #4113 üzenetére
Nem tudom honnan szednek ki, de szoktam velük beszélgetni, tetszik nekik is.
Az meg hogy én hogy közlekedek bízd ide, szerintem aki úgy figyel másokra mint én ritka. De te bemutattad képes voltàl elesni 5tel egy járdán is.
Szerk.: igen semmi rossz indulatod nem volt, de ártatlan emberek kerülnek szerinted veszélybe...
Ilyen alapon ha látsz egy segédmotort, vagy egy verseny bringást neki is mond meg gyorsan.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #4110 üzenetére
Lehet, hogy még annál is jobban befog a hátsó kerék, mivel ilyen szánalmasan
lassú hegymenetet még egyik setup sem produkált... Még a legelőször vett, és
egy nap alatt meghibásodó 11A-es "S1-Pro-gyárihibrid" sem. Ez 15-16 km/h-ra
lassult az emelkedőn... Érdekesség viszont, hogy néha benéz 12A-be a kijelző.Szerk: 22-23 km/h-nál többet saját erőből nem megy. Azelőtt ment 27-28-at is...
Mindjárt megnézem a GPS logot, de nagyjából jó a kalibrációs érték. Legalábbis
elméletileg. Mintha 7.4-re kellett volna rakni a Pro motor esetén, most 7.6-on van.
Ezzel elvileg még egy picit fölé is mér, és még így is... -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #4106 üzenetére
Sajnos sürge kellett a roller, ezért gyorsan hátradobtam az első kereket, és előre
a hátsót, így hagyományos elsőkerékhajtású (persze Pro motoros) gépként futott.
Hát gyerekek... Lehangoló a 11A-s vezérlő teljesítménye. Lusta dög, tényleg mint
egy gyerekjáték. Egészen emlékeztet a Lime-ra. (Most épp nem csörgött-zörgött
rajta semmi, kicsit túl is húztam a hátsó kerék rögtönzött tengelyét, így rosszabb
lehetett attól is a tempó, mindenesetre majdnem bealudtam rajta hazafelé éjjel.
Tudom, önmagában az, hogy csak gurulsz a végtelenbe álmosító, de tényleg elég
lassúcska így. A gyorsulások értelmezhetetlenek, de legalább az akkut kíméli.)
A féket nem értem amúgy. Képes iszonyatosat harapni, aztán visszavesz: fordítva
lenne jó, hogy nem rögtön b.sz oda, aztán erősít rá, ha az ember jobban nyomja...
(Azért abban a "harapásban" sincs nagy fékhatás, inkább csak a nyeklés-nyaklás
ijesztő, nem is értem, hogy a Pro rögzítő idomtól hogy lett ekkora holtjátékom.)
Szerk: pedig istókuccse szívesen kipróbáltam volna csak hátsókerekesként, de a
vezérlőt egyelőre nem tudtam máshova rakni, mint a gyári helyre, a motor kábelét
meg nem triviális kihosszabbítani... esetleg nem tudjátok, szabvány csatija van-e? -
djadji
senior tag
Remélem én is az értelmes szabályozást. De szerintem a M365,.kugoo, ninebot-okat nem szabadna egy kalap alatt kezelni a duplamotoros erőművekkel (bocs Black). Előbbiek "gagyi" városi lófrálók, mint egy jó görkori, vagy közepesen hajtott bringa. Utóbbiak viszont a 40-50-70 km/h sebességgel tényleg nem játékszerek. Remélem elválasztják őket, mint a segédmotor (14 éves kortól, játék cucc) és a rendes motor. Közel sem ugyanaz a kettő. Bár ott is a 125 ccm enduró ugyanaz jogilag, mint a 1600 ccm? Nem egészen jó az a szabályozás se... De reméljük a legjobbakat!
-
DigitXT
félisten
Megy ez is:
Amúgy brutál a hátsó kerék hajtás. Nyomtam egy csutka gázt próbából, miközben csak mellette álltam: hát nem kerékre vágta magát, és majdnem repült ki a fészerből? Persze, mert amikor a kormányt fogod és elemelkedik, az első kerék hajtásnak vége, ez meg annál jobban betapadt, és elszállt.Az anyagi kár nem jelentős.
-
NandorHUN
addikt
válasz
B-L-A-C-K #4100 üzenetére
"Beleraktál még 1 500W-os motort?"
Te erre:
"Nem én, egy cég, de valami brutál ára volt, azt hiszem 650e."Vagyis a válasz arra vonatkozott, hogy egy cég rakta bele és ennek az ára 650e volt.
Sajnos gondolatolvaso nem vagyok, ha meg azt vesszük hogy előtte jöttetek 1M rollerekkel már nem lepődik meg az ember semmin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest