- Hobby elektronika
- HTPC (házimozi PC) topik
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
válasz
m4rk.89
üzenetére
Mentem vele 6-8 km-et most így eső után, remélem nem áztattam be sehol
. A menetstabilitás elég jó, eddig mondjuk csak lime rollerrel mentem amivel nem igazán indokolt összehasonlítani. Kipróbáltam az unlimited (40 km/h max) módot, de egyelőre ingázásra nem így fogom használni amég nem szoktam meg teljesen. A gyorsulása az elején megijesztett, konkrétan nem mertem padlózni mert azt hittem ledob magáról, nagyon fürge még a ~110 kilómmal is. Sokkal nagyobb mint amennyire videók alapján gondoltam volna, főleg a kerék mérete csalóka képeken. Jól eszi a fekvőrendőrt, csatornafedelet és kisebb kátyúkat, de azért a nagyobbaknak inkább nem megyek neki, ugrálni sem akarok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. A menetstabilitás elég jó, eddig mondjuk csak lime rollerrel mentem amivel nem igazán indokolt összehasonlítani. Kipróbáltam az unlimited (40 km/h max) módot, de egyelőre ingázásra nem így fogom használni amég nem szoktam meg teljesen. A gyorsulása az elején megijesztett, konkrétan nem mertem padlózni mert azt hittem ledob magáról, nagyon fürge még a ~110 kilómmal is. Sokkal nagyobb mint amennyire videók alapján gondoltam volna, főleg a kerék mérete csalóka képeken. Jól eszi a fekvőrendőrt, csatornafedelet és kisebb kátyúkat, de azért a nagyobbaknak inkább nem megyek neki, ugrálni sem akarok vele.