Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Putyin90
üzenetére
Levegővel. Ezek a defekt javító folyadékok csak tűzoltásra jók, nem lesz tőle sokkal jobb a helyzet, max később veszed észre, hogy defekted van. Ha olyan helyen jársz, ahol könnyen kapsz defektet, érdemes tömör gumin gondolkodni. Jobban fog rázni, az igaz, de defektet nem fogsz kapni.
-
válasz
Bobrooney
üzenetére
Pedig az! Más kérdés, hogy a szülő tud e felelősségteljesen gondolkozni. Ezzel az erővel minden mozgó jármű életveszély a gyerek számára. De ha a szülő felelősségteljes, akkor: a gyerek csak akkor megy forgalomba, ha már ismeri a kreszt! Ameddig felügyeletet igényel, autó forgalomtól elzárt helyen kerekezik, és mindig visel védő felszerelést!
-
válasz
Bobrooney
üzenetére
Ezt most nem komolyan kérdezed, ugye? A futó bicikli pont az általad írt 2 éves korosztálynak van kitalálva! A nyergen ül, két lába leér a talajra, stabil, saját erőből hajtja, ha a lábait felemeli, megtalálja az egyensúlyát. 3 fiam van, 5-3-1,5 évesek. Az 5 és 3 éves úgy ült át pedálos biciklire, hogy nem kellett tanítani, két éves koruktól futóbicikliztek. Megjött a pedálos. Potkerék nem is kellett, felültek és tekertek. A futóbicikli az egyik legjobb találmány, amit az utóbbi időben kitaláltak. Ha nekünk is lett volna ilyen, kevesebb apuka loholt volna a partvisnyéllel a kempingbringa mögött. Természetesen a felelőtlenség ott kezdődik, ha mindezt bukó nélkül csinálja a gyerek! Nálunk csak bukóval ülhet fel bármire is a gyerek. Szörnyű, hogy egyesek bele sem gondolnak, hogy elég egy rossz esés és egy életre megnyomorodik a gyerek. A roller teljesen más tészta, mint a bicikli, futóbicikli! Ezen közepén egyensúlyozva állsz, kormányozol,.sokkal könnyebb vele orra bukni, mint egy futóbiciklivel. Már rég jól bicajoztak, amikor rollerrel még ment a bénázás. Sokkal kevésbé stabil. De egy lábbal hajtós rollert is ő hajt, annyival megy, amennyivel hajtja, elfárad, érzi a határait. Egy elektromos roller esetén meg egy gázkar irányít. Szerintem egy 8 éves sincs ott még fejben, hogy ezt jól tudja használni. A szomszédban is van egy 8 éves srác. Életveszélyesen közlekedik egy xiaomi rollerrel, bukó nélkül.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkor inkább nálad az elektromos/lábbal hajtós a dilemma.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nálam pont a "hajtani kell" a lényeg! Nagyjából wc-re is motorizàlva jár az átlag magyar. Munkába nem tudnék járni rollerrrel, mert nagyobb táv annál. Minden máshová meg eljutok vele, és még mozgok is közben.
-
válasz
chatran
üzenetére
Nem egészen. A Samsung esetén pl. az A50 közép mezőny telefon. Szerintem ez egy reklám a kamerának, hogy jó minőségű képet csinál a közép mezőnyben is. Nem véletlen az S széria, meg a note széria nem ír ki ilyeneket. A xiaomi, honor, huawei kezdte, gondolom a samsung is beszállt a sorba a közép kategóriában.
-
-
válasz
üzenetére
Most ez komoly??? Az "A" opció gyáva és tele van önigazoló kifogással! Persze, hogy nem garantál semmit a "B", mert bármikor elüthet egy villamos, rád eshet Elon Musk valamelyik műholdja, de basszus, hallottál te primer prevencióról, vagy evidence based medicine-ről? Hidd el, hogy minden ott kezdődik, hogy egészséges életmód, rendszeres testmozgás. Csak ugye sokkal könnyebb bekapni egy vérnyomás csökkentőt, meg a génekre fogni, ha kövér vagy! Igen is az ember tehet az egészségéért! Csak sokkal könnyebb nem tenni
. És légszi ne gyere ilyen ránézésre is szétkokszozott esetekkel, mert a srác fejvénáiból ítélve is kb egy időzített bomba, valószínű a 200kg alatt volt 220 Hgmm a vérnyomása...
-
válasz
devil-k
üzenetére
Ez így rendben van. A topik 2010ben indult, roller név alatt. Szerintem akkor még nem nagyon volt elektromos, így bizony van itt helye annak, aki sporteszközként tekint rá. Emellett továbbra is tartom, hogy lusta, túlsúlyos, keveset mozgó nemzet vagyunk, és ha pl a munkába járást ki lehet sportos eszközzel váltani, én bizony kiváltanám!
-
válasz
üzenetére
Nem tudom, hogy neked mennyi a BMI-d, meg úgy általában milyen az egészségi állapotod, de én speciel a rollerezést sport tevékenységnek tekintem. 37 éves vagyok, 3 gyerekkel. Az országúti bringámat nemrég eladtam, mert egy éve nem volt rá szabadidőm, hogy felüljek, illetve az utóbbi időben háromszor mentünk helikopterrel gázolt kerékpárosért, így nem gondolom, hogy valaha akarok még főúton bringázni. Fárasztóbb, mint a sétálás??? Miért? Alacsony roller, könnyű hajtani, és utol érem vele a két nagyobbik gyereket, ha bringáznak, ezt gyalog nem tudom megtenni. A városon belül is bárhová el tudok vele menni bringa úton. Két állás, 3 gyerek mellett a legkevesebb, amivel rendelkezem, az a szabadidő! Amíg nem volt gyerekem, belefért heti 2x spinning, 2x TRX edzés, és heti 4x45km bringa. Most maradt a fektetés utáni ellipszis tréner ÉS a roller/bringa/séta, bármi, ami nem üldögélés, autóban ülés, stb. A futás ingyen van??? Te tényleg nem mozogsz semmit? A futás nem egy olcsó sport! Tudod, te, mennyi egy szezonra egy jobb futócipő??? Mellesleg a futás erősen terheli az izületeket ( nekem meg van egy műtött térdem, sportbaleset miatt), a roller meg nem! Szóval nem, nem az az előnye, hogy a Pintérék nem fogják bevágni SMKP-ba. Az az előnye, hogy MOZOGSZ! Mi magyarok hajlamosak vagyunk zsírosan étkezni, dohányozni, nem mozogni. Aztán amikor jön az infarktus, meg a stroke, na akkor adj uram azonnal keresünk megoldást. Pedig a megoldás a rendszeres testmozgás! Nem dohányzom, alkalmanként iszom, jókat eszem és ha tehetem, mozgok. Így is van rajtam felesleg. Nem tudom, Te hogy állsz ezzel, nem sértésként, de a YT videóid alapján nem vagy egy sportos alkat. Lényeg a lényeg, ha valamiből van elektromos meg lábbal hajtós, hát én inkább izzadok, de mozgok!
-
-
Mi a baj azzal a kettővel, amit linkeltem? Semmivel sem rosszabb, mint a razor, vagy a hudora, kb ugyan az, pneumatikus kerékkel. De ha leszukitetted kettőre és fix azok közül akarsz választani, akkor dobd be egy kalapba és amelyiket húzod, vedd azt, és ne itt verd ki a balhét, hogy senki nem akar (igazából nem tud) segíteni. Vagy ha vissza olvasol, láthatod, hogy kvázi én is a pneumatikus, tömör kerék, nagy kerék vonalon indultam. Aztán a végén rakoltottem 120e ftot egy boardy rollerre. És nem bántam meg. Ha 50 a keret, akkor vedd a Razor-t, a hudora felette van. Ha fölé tudsz menni, vedd a hudora rollert. Vagy vegyél boardy rollert, nem fogod megbánni. Vagy vedd meg, amit linkeltem 30e körüli áron és még bukóra meg térd- könyök védőre is marad.
-
Ezt senki sem fogja eldönteni helyetted! Viszont, hogy még jobban összekeverjelek, tessék, itt van még egy Street Surfing XPS AIR roller, ráadasul most nagyon baráti áron (én tuti ezt venném és még pénzem is maradna. ).
-
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem. De van hozzá felszerelhető hátsó sárvédő is.
#Dojt: tény, hogy nem olcsó, de ez egy Rolls Royce! Olyan rugalmas, hogy semmi rezgést nem érzel meg rajta. Én felhívtam a gyártót, és tudott jóàrasítani, igaz, nem 50e-ig. Az enyém kígyófa borítású limitált kiadású. Nem bántam meg, hogy megvettem.
-
Szerintem meg mindenki álljon úgy a kocsihoz, a saját érdekében, hogy abban volt egy roller, egy zsák hagyma, krumpli, állt egy gyerek, lehugyozta kint egy csöves. Én mindig saját szatyorba pakolok és úgy van minden a kocsiban.
-
válasz
joergie
üzenetére
Szerintem tökéletesen jó helyen van itt roller meg e-roller. Közlekedési szempontból majdnem egy szegmens! És én pl simán költöttem 100k+ egy lábbal hajtós rollerre, szóval e-roller és roller szempontból ár szerinti külön szedés is értelmetlen. Csak azért nem vennék e-rollert, mert így sincs időm 3 gyerek mellett heti többször outizni, sőt, 1 éve elő sem tudom venni a kerót, így marad a rollerrel a boltba meg a gyerek után mozgás.
-
Ugye tudod, hogy ez a leghülyébb érv a világon?!?!
Persze, én is túléltem a gyerekkoromat, a polski hátsó ülésen, öv nélkül. Sokan meg nem. Én mindig bekötöm magam kocsiban és a bukó is mindig rajtam, ha kerékpárra vagy rollerre szállok. És a gyerekeimtől is megkövetelem. Kötöttség? Életet menthet! E mellett ki nem szarja le, hogy szarul áll alatta a hajad?? -
válasz
üzenetére
Kiárusítani a szétázott rollered cuccait, ami helyett kértél új alkatrészeket igen oximoron, mert elvileg azok helyett kértél újat, hogy nem jó, ugye?? Persze, sokan csinálják ezt, de te még excel táblázatban levezetve is nyomattad itt a henki mankit, hogy mekkora királyul jöttél ki belőle és még meg is érte. Szerintem ez inkább trollkodás, mit az, hogy zokon vettem, hogy fikázod a sárhányóm hiányát... De rólad mindent elmond a pár hsz ezelőtti OXOs pálfordulásod, amit persze két sor alatt megmagyarázol...
-
válasz
NandorHUN
üzenetére
Eszembe nem jutna elektromosat venni, arra a célra, amire használom! A gyerekek mennek bringával a környéken, én utánuk rolleren. Ez napi kb 2 óra aktív mozgás. A garázsban elfér, össze sem csukom. És iszonyú kényelmes a nagy kerék meg a rugalmas deszka. Akin van minimum 5kg többlet, az csak profitálhat egy kick scooterrel. Az elektromosnak semmi értelme sincs, mint rekreációs eszköz. Munkába BKV helyett, ha nem akar az illető izzadni egy lábbal hajtóssal.
-
válasz
Bobrooney
üzenetére
Alapvetően ez 3 méretben van, 100kgig ,95-120kg közt XL deszka és 100-150kg között XXL deszka. A xootr ugye jóval magasabb értékkel bír, de az egy kis kerekes , merev roller, ez meg egy rugalmas deszka, extra nagy kerékkel. Nem kérdés, melyik a komfortosabb. A xootr viszont zsebre vágható összehajtható, ez azért összehajtva is nagy. Még annyi, hogy ez gyönyörű!

-
-
-
válasz
gergo7311
üzenetére
A boardy összecsukható. Persze, nagyobb, mint egy kis kerekű kompakt roller. De nekem kellett a nagy kerék, illetve a rugózása is meggyőző, így, hogy deszka. Magyar startup. A tulajdonostól sikerült beszervezni egy limitált kígyófa rollert, amiből kb 10 db készült, XL méretben, az alap bambusz áron 140e ft-ért. Amúgy 600 euró volt annak idején. Vadi új. 0km. Csütörtökön vagy pénteken jön.
-
Esetleg van valakinek tapasztalata evvel a rollerrel: [sstreet surfing air]
-
Sziasztok!
Spartan Jumbo IV tapasztalata van valakiknek? Néztem a Spartan double suspension-t, az olyan 20e körül van, de szembe jött a jumboIV, amin viszont van kézifék meg csengő 26e ft-ért. A double suspension kereke 203as, a jumbo IV meg 250, ami azért jobb rossz úton. A képeken mondjuk vállpánt már nincs a IV-esen, az azért jól jönne. De 26e elég jó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
The Devil on wheels.
45 km/h egyenesben járdán messze nem biztonságos, kerékpár úton már más a helyzet, egy outi is megy 35ös átlagot. De a járda kizárt.
? Azért ez a kép elég arrogáns és obszcén!