Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
tknof1871 #30801 üzenetére
Normális felépítésű 30 liter környékű hátizsák egyáltalán nem nagy.
Például nekem ez van: Millet Hiker 28, ebben szinte aludni is lehetne, annyira ergonomikus, és nem izzad bele a hát.Kormányra, kormányoszlopra én 1 kilónál nehezebb tárgyat nem tennék. Amúgy is hajlamos a roller előre bukásra, kátyúban sokan fejre álltak már. Én láttam már olyat is, amikor anya tolta a gyereket, és kis gödör elég volt ahhoz, hogy orra bukjon.
Nem véletlenül szidják a kormányrúdba helyezett akkuval rendelkező rollereket.
Egész közel a taposóhoz kell lennie, hogy csökkenteni lehessen a súlypont eltolódás miatti kockázatot.Megoldás nyújthat a lehető legalacsonyabbra felszerelt gyerek kapaszkodó. Dobd át rajta a táska pántját, aztán rögzítsd gumipókkal, övvel, valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest