Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aximcore
csendes tag
Az unalom....
-
jim bcs
nagyúr
válasz
#41133696 #39391 üzenetére
(#39391) GoodSpeed
ha az ikonokat lecseréled még jól is nézhet ki(#39392) Aby_2014
jó lesz az, egy kis honosítás meg fehér betű ráférne és akkor tuti lenne, én még csak félkészen vagyok -
Aby_2014
aktív tag
Nemrég készítettem ezt:
[link]2. próbálkozás
-
Dj Sügi
őstag
válasz
#18193920 #39361 üzenetére
Köszi a tippeket, az i2 bar-ból másoltam ki pár cuccot a saját készülő lenyithatós menümbe.
Az i2 bar időjárás ikonjait szeretném párosítani a taboo időjárás skinnel. Annyi kérdésem lenne, hogy egy az egyben át kell csak másolni az ikonokat, vagy ami az egyikben 1.png az a másikban nem biztos hogy az 1.png lesz?
[link] [link]
Meg még annyi, hogy a szélirányokat hogyan lehet átírni magyarra a tabooban? Van egy csomó irány, de hiába írom át mindig a fő égtájak kezdőbetűit párosítja össze! -
mefistofeles
veterán
válasz
#18193920 #39380 üzenetére
Mint ha valamiféle sértődöttség féle lenne a hsz.-ed ben!
Neked ez "félelemetesen egyszerű" nekem nem. Elég kevés olyan progival találkoztam eddig aminél csak telepítéskor lehet ilyen alap funkciót beállítani, ezért nem is értettem a dolgot.....
ÍGY UTÓLAG IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTŐ SZÁNDÉKODAT de most is az a véleményem, hogy sokkal egyszerűbb és gyorsabb egy bemásolt parancsosort futtatni, mint egy programot újra telepíteni. -
törölt tag
válasz
mefistofeles #39379 üzenetére
Ez alapján "Nem vagyok egy rendszer guru...." segítettem.
Gondolom te is belátod, hogy félelmetesen egyszerű kérdést tettél fel.
Ez alapján próbáltam válaszolni.
Sorry, nem teszem többé. -
törölt tag
válasz
karlkani #39377 üzenetére
2,2 megabájtról beszélünk, miért bonyolítanánk túl?
Mivel ilyet kérdezett, az alapokkal sem nagyon lehet tisztában.
Ezek alapján a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást ajánlottam neki.Nálam az összes program sok-sok éve már sehogy nem települ, mert szinte mindenből portable appokat használok.
Nem szemetes a registry, és mindig tiszta a windows.
Valakinek a pap valakinek a ....... -
karlkani
aktív tag
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #39373 üzenetére
Meddig tart leszedni a legfrissebbet 2.2 mb (3.2 Beta r2326) és feltolni újra?
ÉS ezt itt bekattintani? -
karlkani
aktív tag
válasz
mefistofeles #39373 üzenetére
Nyitsz egy parancssort, majd bemásolod oda és futtatod.
-
karlkani
aktív tag
válasz
mefistofeles #39371 üzenetére
Telepítéskor kiválasztható, hogy együtt induljon a rendszerrel, de én így csinálom, mióta használom a programot, néhány éve...
reg add HKCU\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\Run /v "Rainmeter" /d "\"%programw6432%\Rainmeter\Rainmeter.exe\"" /f
-
mefistofeles
veterán
Skacok! Most meg olyan problémám van, hogy a rainmeterrel összehoztam egy nekem tetszetős desktopot de bekapcsoláskor mindig kézzel kell elindítanom a progit és sehol sem találom a menüben az automatikus indítást. Hol lehet azt megoldani? ....csak lehet valahogy.....
-
jim bcs
nagyúr
válasz
mefistofeles #39365 üzenetére
akkor baba
, minden téma hozzáadásnál/szerkesztésnél/magyarításnál újra kell indítani
-
jim bcs
nagyúr
válasz
mefistofeles #39363 üzenetére
meg kellene nézni hogy a zip fájlban kész anyag van vagy telepítős, ha telepítős akkor telepítsd, ha nem akkor a dokumentumok-rainmeter-skins mappába másold be_ezután rainmeter újraindít és benne lesz
-
mefistofeles
veterán
Skacok! Letöltöttem egy Rainmeter skint (zip fájl) hova csomagoljam ki, hogy használni tudjam? Ha keresem akkor a menüben csak az alap témát találom.
-
törölt tag
válasz
Dj Sügi #39360 üzenetére
Lehet nem mind flippes, de kiindulásnak és gyakorlatozásnak szerintem jók lesznek ezek is.
[Love Kush]
[alphabar]
[Dektos]
[Gbar]
[MacBar]
[Rainworks]
[Minimal]
[i2bar] -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Újabb Rainmeter problémám van.
Van ez a VClouds Weather felület. Ebben szeretném magyarítani ezt?A Today-t (Ma) sikeresen átírtam a Felület szerkesztésében, de a napokat és az időjárásra vonatkozó szöveges üzeneteket nem tudom, hogy hol tudnám átírni.
Tud nekem ebben valaki segíteni?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Lathronos #39352 üzenetére
Nekem annak idején pont a "plasztikázás" miatt tetszett meg a linux. Szerintem sokkal több minden állítható rajta, mint winen. Ikoncsere rém egyszerű, panelek színe, mérete elrendezése, betűtípusok, színek, egérmutatók, stb. Ésszerűbb, és nem kell annyit mókolni vele, mint winen. Illetve ott a conky is, amivel azért sok mindent meg lehet csinálni. Igaz én még gnome felülettel használtam.
-
Lathronos
őstag
válasz
devil-k #39349 üzenetére
Mármint úgy érted, hogy egy teljesen előkonfigurált live rendszert? Ha időm engedi, készíthetek egy friss ISO-t hétvégéig.
Véleményem szerint ha nem játékra kell, sokkal megbízhatóbb és gyorsabb na meg persze talán kényelmesebb is a használata a Windows-nál és tegyük hozzá biztonságosabb is. Azonkívül nem szenved kóros szemétgyüjtési kényszerben mint a Win, amit állandóan takarítani kell ccleaner-rel. Viszont nem lehet annyira "plasztikázni" mint a Win-t.
-
RaZroX
addikt
-
dlaj
őstag
Köszönöm
mindkettőtöknek a választ. Sajnos csak holnap tudok a dologgal foglalkozni, mert most el kell mennem dolgozni.
-
törölt tag
Viszont ez a három működik:
Unity for Rainmeter
Ubuntu Unity for rainmeter
Unity Dock Mod .1.0 -
törölt tag
Sokaknak nem működik legalábbis ez derül ki a hozzászólásokból.
Ezzel a félmegoldással amit a deviantart-on javasoltak látszik, de nem az aminek lennie kellene.
Mert ugyan látszik de a bar áttetsző lesz.
Próbálkozom még vele hátha.
[Javaslat]
[Ilyen most] -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Rainmeter problémám van, hátha valaki tud segíteni.Ezt az Ubuntu felületet szeretném telepíteni, de csak egy sötét sáv jelenik meg a helyén. Ha végighúzom felette az egeret,azért látszik, hogy van benne élet.
Nos, a rar fájlban van leírás, hogy mit kell felülírni, de nem jött össze a dolog. Arra szeretnék kérni egy hozzáértőt, hogy módosítsa nekem (légyszi, légyszi, légyszi) a fájlt, hogy én is tudjam telepítés után használni, mert baromira tetszik! -
Lathronos
őstag
Na megpróbáltam árnyalni enyhén a conky-t, ez lett belőle, többet nem tudok kihozni belőle. Így sem túl szép, de talán nem olyan rossz mint volt:
-
Dj Sügi
őstag
válasz
#18193920 #39334 üzenetére
Meg van jegyeztetve firefoxban, csak ha mindent töröl bezáráskor, akkor kiléptet gmailből is.
Beléptem gmail-be explorer-be, most megjavult a skin, úgy tűnik belépve kell maradni gmail fiókba, mert csak úgy működik!?Fióktevékenységekben nálad ír valami olyat, hogy "atom hírcsatorna", az lenne ez a skin?
Egész pofás lett így fehér színnel.Nah akkor már csak egy egyszerű időjárás skint kellene keresnem(max két nap előre, fehér ikonokkal, hely kiírással), múltkori nem tetszett annyira, mert túl sok helyet foglalt.
Meg a nyitható menüt kellene még megcsinálnom, de ez lesz a legnehezebb rész. -
Dj Sügi
őstag
válasz
#18193920 #39331 üzenetére
Kiprószáltam eredeti .ini-vel és ezzel az átírós módszerrel is, firefox-xal és explorer-rel is, nem működik sehogy, sajna. Firefox minden előzményt töröl bezáráskor, azért próbáltam explorer-rel is, de azzal sem ok!
Nem tud valamiért belépni tutira, mert ha ráklikkelek a borítékra, akkor is csak a gmail-nek a bejelentkezési oldalára dob.Szerk.: Még lesz velem probléma, mert szeretnék egy átlátszó nyitható/csukható menüt is összehozni pár dologgal.
-
törölt tag
válasz
Dj Sügi #39329 üzenetére
Valamiért nekem sem akart működni, átírtam erre és jó lett.
URL=https://felhasználónév%40gmail.com:jelszó@mail.google.com/a/gmail.com/feed/atom/
Ha annál a résznél ahol firefox van alapból megadva, de ha más böngészőt használsz pl: Browser=chrome.exe írd át így, ha rákattintasz a levél ikonra meg is nyitja a böngészőben.
Van spam bőven
-
Dj Sügi
őstag
Ehhez a gmail-os skinhez tudnátok egy kis segítséget adni?
Beírtam a felhasználót+jelszót, de még mindig nem írja ki mennyi olvasatlan üzenetem van. A böngészőt átírtam internet explorer.A gmailban be kell állítani, hogy "maradjon bejelentkezve" vagy az "Asztali értesítések"-et?
Kösz!
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
-
Jarod1
veterán
mivel nekem 15 percenként vált a háttér ,az alábbi kép igazítás nélkül állt be
-
jim bcs
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #39301 üzenetére
pasztmek mindig becsapsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest