Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Win8 alatt is testre lehet szabni ugy az asztalt, mint Win7 alatt?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
A Start menum igy nez ki, koszoni szepen jolvan
Akkor azok a modszerek, programok, stb mukodnek Win8-on is?
Tudnatok adni par leirast, otletet, stb, hogy mivel hol es hogyan kezdjem?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Valaki aki Win8 temazik, tudna ajanlani parat, nekem is?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #35510 üzenetére
Igen, itt nezelodok en is.
Letoltottem eztet, leirasnak megfeleloen jartam el, evel patcheltem, volt reboot, azt mondja a program oke.Szoval, beraktam ahova kellet, es megsem tudom beallitani. Hol a hiba?
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #35512 üzenetére
Na, igen, problema megoldva.
Ikonok cserejevel dolgozom.szerk: kep is nyilvanos lett
Ikon cseret milyen programmal tudom megoldani (ugy, mint a Modern UI felulethez az OblyTile)? Vagy mas modszer van ra?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #35515 üzenetére
Rendszer. Mint peldaul File Explorer.
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #35518 üzenetére
Es az melyik? Mert a lenyilo menuben levo osszefoglaloban, csak ennyi van az iconcsererol
szerk: hasznos programok reszt mostanig nem neztem at
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Rainmeterben hozzadtam ezt az orat az asztalhoz, csak arra nem sikerul rajonnom, hogy az idojaras reszet hogy allitom be.
Rainmeter beallitasokban >szerkesztes, elolvastam, de meg most sem tudom, hogyantudnam mukodesre birni.Probaltam megtalani Kolozsvar (Cluj Napoca) kodjat, nem ment. A peldakent megadott NY kodjat irtam be, az sem ment...
Hol a hiba?
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #35523 üzenetére
Igen, evel kezdtem, de nem megy. Most sem ir ki semmit.
Eloszor beraktam, az X-ek miatt arra gondoltam, nem jo a kod. Ezert probaltam NY kodjaval. Aval sem mukodik. Most sem..[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #35526 üzenetére
Hat akkor vegkep nem ertem, hol a hiba. Mit szurhattam el
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz pocokxx #35536 üzenetére
Koszonom szepen
Megprobalom ujratelepiteni a Rainmetert, hatha az segit az az korabban felmerult problemamon.
szerk.: Most jutott eszembe, hogy en a Rainmeter 3.0 betat toltottem le, lehet, hogy ez volt a baj. Megprobalom a 2.5 verziot
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #35537 üzenetére
Es igen...2.5-os Rainmeterel mar mukodik is.
Koszonom midenkinek a segitseget, valamint bocs a sok lama kerdesert (amit feltettem es meg esetleg felteszek) csak a tamaban meg kezdo vagyok, gyakorlatilag tegnap este kezdtem nekiszerk.: elszoltam magam. Kb addig mukodott, amig nem helyeztem at uj helyre az asztalon.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #35539 üzenetére
Csak az ottani leiras alapjan nem ertettem, hogyan kell kozepre igazitani. En kerek elnezest.
-
gzbotii
nagyúr
Tudtok olyan programot, amivel betudom állitani, hogy milyen idöközönként és milyen háttérképeket cseréljen?
Tehát, hogy adott időközönként cserélje a hátteret és azokra amit én adok meg?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz Bjørgersson #36808 üzenetére
Anelkul is ossze lehet am bujni
Lathronos: kiveve Szekelyfoldon. Ott -30 lesz
-
gzbotii
nagyúr
válasz RaZroX #37053 üzenetére
Szerintem meg lenne. Ha meg lenne hirdetve, Logouton is, jelentkeznének emberek. Sokan járnak is is vissza csak ép nem írnak be a topicba, megnézik ki miket rakott be.... Én is 2 naponta checkolom de kb havonta rakok be valamit. Vagy ritkábban.
Egyébként egy közösségépítő kezdeményezésere biztos lehetne...meg a jutalmat is meg lehetne oldani.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Szerintem en is benevezek, ha lesz idom osszedobni egy asztalt.
-
gzbotii
nagyúr
akkor meg koszonom
-
gzbotii
nagyúr
Basszus ezt csak most vette eszre
_________
Akkor harmadjara, egy elcsuszott keparany, egy desktopon mardt Untitled kep utan, amit szeretnek nevezni minimal kategoriaban:
Bocs a sok posztert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Politika
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes