Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Scream007 #983 üzenetére
Pisztránghoz még nem volt szerencsém, mint horgász. Két amurral már küzdöttem életemben (nem vagyok (voltam
) egy nagyhalas horgász), 1:1 lett. Igaz a második egyes ''személyében'' egy nem piskóta darabot volt szerencsém igen k9özelről megcsodálni, megfogni. Még meg is fürdetett a ''szemét''
. Egyedül voltam az egész környéken, reggel hat körül, nem bírtam vele. Fél hétre már otthon is voltam, de még mindig remegtem az idegességtől. Sosem felejtem el az élményt. Egyszer talán leírom. Apámat is megfürdette egy (igaz azt csak valószínűsíteni tudom, hogy az volt - amurozós hely, nagyszemű, száraz, fúrt kukoricára jött.), mikor a másodperc töredéke alatt egyszercsak berepült a bot a vízbe, de úgy, hogy ha nem látom, nem hiszem el, apám meg hasonlóan gyors reakcióval csukafejes a vízbe, kiemelte a botot, még ki sem emelkedett, de a 40-es zsinórt úgy megtépte, mint a cérnát.
Nagyszerű küzdő, igazi ellenfél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Netflix
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest