-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Steady74 #85885 üzenetére
Szerintem ez Lajos bácsi "szabálya ". De úgy értettem nekünk felesleges róla vitázni, ha ez a szabály b
amelyik fax még bele tud tépni egy 28-as zsinórt egy halba olyan helyen ahol egy nadszalnyi akado sincs... azon semmi sem segít. Sokan úgy tépik a halat, hogy a pumpa felmegy bennem mikor látom, fogalmuk nincs hogyan kéne kíméletesen farasztani. Amúgy a szakállas horog ott nem tilos (ahogy a matrac /bölcső meg nem kötelező, ezt sem értem)
Hermanyi
Én úgy vagyok vele, hogy kíméletesen, de a lehető leggyorsabban kell farasztani a halat. Nem tartom azt sem jónak ha halálra van farasztva egy hal, hogy meg lehessen meríteni. Aztán ebben vagy igazam van vagy nem.Grillo
Ne vedd magadra, csak filozofalok
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged