Hirdetés
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
Szilágyi84 #80263 üzenetére
Nekem Gábor (a szervező) nagyon régi barátom.
Az utak általában csoportosak, így az ár leginkább attól függ, hogy összejön-e a teljes csoport vagy sem, mert ugye a pecásoknak ki kell fizetni a túravezetőt is (útját, mindent). Utolsó út amit "együtt néztünk" az Maldív szigetek 8 nap szállással, transzferrel, teljes ellátással és programokkal 1500 euro + a repjegyet magadnak intézed.
Az Ebro harcsázó útjai is kb. ilyen árban futnak. Florida szerintem drágább, egyszerűen mert drágább kint minden, a guide is. (1000-1500$ körül van a guide és hajó napidíja attól függően mennyire felkapott, milyen messze visz, stb..) Ez ált. max 3 fő és felváltva "akasztják" a halat ha ilyen nagy böhöm halról van szó.Ezek a forgatós utak nyilván teljesen más kategória, mivel nem megy csoporot, hanem kvázi "privát" út.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Opel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest