Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
Delphin orsókról mi az általános vélemény? Használja valaki itt valaki őket? Túl sok infót nem találtam róluk itt a topikban, meg a neten sem.
Igazából vettem néhány hete egy Carp Zoom Tempo Feeder 360-as botot, melyre egy Delphin Nord 6000-es orsó került, de mivel sem horgász rutinom, sem pedig összehasonlítási alapom nincs, így nem tudom, hogy mennyire volt jó vétel. 3x horgásztam vele eddig, problémám nem volt vele.
Kérdésem azért irányult a Delphin orsókra, mert szeretnék még egy botot: Arno Intruder Feeder Bot Heavy 30-80Gr 3,90M - erre gondoltam, melyre megintcsak Delphin orsókat nézegettem:
Delphin York
Delphin ModecoJó lesz a kettő közül valamelyik vagy nézzek esetleg mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest