Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fifi_addict #3034 üzenetére
Hát akkor ha kezdő tegye fel a legkeményebb spiccet, nem írom alá azt amit mondasz mert a tescos bot még így is előbb eltörhet, ez egyszerűen hülyeség.
Szerintem neked igazán még életedbe nem volt a kezedben normális bot és ezért beszélsz így, könyörgöm menj el legalább a horgászboltba és nézd meg.
Amúgy nem írom alá azt sem hogy 20ezer fölött nem érdemes botot venni, persze, fenekezőnél, telescoposnál igazán nem számít, meg a Shimano beastmaster is tud 20alatt egy tényleg elsőrangú minőséget. De mi a helyzet a match kategóriában?
Szerintem ott a király botok 30-40között vannak, ismétlem önnmagam, menjetek el a horgászboltba, fogjatok meg egy Korumot, meg egy Aliviot.Szerintem senki nem mondana ilyet hogy hülyeség 20fölötti pénzt áldozni egy botra. De foghattok akár Waltert is, meg nem tudom, low szegmenst annyira nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest