Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Scream007 #1271 üzenetére
1-4gr?
A parttól 8-10mre való horgászatnál biztos egészen hasznos, egyébként nem annyira.
Jó lesz neki az az 1csapágyas hidd el, ebben az évben megtanulja a feederezés minden csínját bínját, aztán jövőre úgyis beújjít egy új botot meg 2orsót.Ráadásul az Shimano, én is annó a Nexave meg az Alivio között vaciláltam, tényleg nem érezni különösebb külünbséget, végülis, a +dob döntött, mert 2rongy hozzá a plussz dob az orsó meg valami 4el drágább vagy valahogy így.
Janati: Ha rám halgatsz csinálsz egyből 3-4szereléket, aztán ha véletlenül leszakadt akkor csak fel kell az újjat akasztani. 16-18as előke harmonizál legjobban a 20as zsinórhoz, kell az erőtartalék, a pontyoknál. Pontyokhoz jó választás volt a 8as horog, nem a legkisebb, de te meg nem a leggyakorlottabb vagy, szóval tökéletes, még így is sokkal kisebb mint amit a teleskopos botokhoz használnak, 2kukorica vígan elfér rajta. Amit még mondani szeretnék, próbáld meg ne túlterhelni a botot, kellemes mennyiségű etetőkaját gyúrjál rá, a bot a legnagyobb terhelést a bedobásnál kapja, hallal az életbe nem fogod tudni eltörni. Tegnap kipróbáltam azt a Falcon matchet, bazzeg a haver lefogta a földre a spiccet, beletéptem, nem tudtam eltörni, pedig próbáltam, emeletem iszta erőmből, hajlott hajlott karikába az egész bot, a tied ugyanezt tudja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest