Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Scream007 #1271 üzenetére

1-4gr?:Y A parttól 8-10mre való horgászatnál biztos egészen hasznos, egyébként nem annyira.
    Jó lesz neki az az 1csapágyas hidd el, ebben az évben megtanulja a feederezés minden csínját bínját, aztán jövőre úgyis beújjít egy új botot meg 2orsót:DD.Ráadásul az Shimano, én is annó a Nexave meg az Alivio között vaciláltam, tényleg nem érezni különösebb külünbséget, végülis, a +dob döntött, mert 2rongy hozzá a plussz dob az orsó meg valami 4el drágább vagy valahogy így.

Janati: Ha rám halgatsz csinálsz egyből 3-4szereléket, aztán ha véletlenül leszakadt akkor csak fel kell az újjat akasztani. 16-18as előke harmonizál legjobban a 20as zsinórhoz, kell az erőtartalék, a pontyoknál. Pontyokhoz jó választás volt a 8as horog, nem a legkisebb, de te meg nem a leggyakorlottabb vagy, szóval tökéletes, még így is sokkal kisebb mint amit a teleskopos botokhoz használnak, 2kukorica vígan elfér rajta. Amit még mondani szeretnék, próbáld meg ne túlterhelni a botot, kellemes mennyiségű etetőkaját gyúrjál rá, a bot a legnagyobb terhelést a bedobásnál kapja, hallal az életbe nem fogod tudni eltörni. Tegnap kipróbáltam azt a Falcon matchet, bazzeg a haver lefogta a földre a spiccet, beletéptem, nem tudtam eltörni:D, pedig próbáltam, emeletem iszta erőmből, hajlott hajlott karikába az egész bot, a tied ugyanezt tudja.:))

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák