- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Májusi hardverszeánsz
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Így már értem hogy milyen lemezre gondoltál
Bennem is felmerült ez az ötlet de két dolog miatt le tettem róla. Egy, mivel én grillként is akarom használni a smoki tartályt így alul lesz egy plusz kivehető faszéntartó és így felette az a lemez útban lenne. A másik meg, félek hogy alulról túl sok párát kapna a hús, de végül is a faszéntartó rácsra is tehetem majd a tálat. Na majd azt is kipróbálom
Néztem én is hasonló fotókat Franklin master offset építményeiről, de sokkal nem vagyok előrébb, én is csak a doboz szélét látomSzerintem valami egyedi hőterelő lehet benne. Gondolom nem valami kőszűrő, néztem egykét amcsi offsettet azokban van ilyesmi, felfogja a lángot és megfogja a korom szemcsét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest