- Igencsak szerény méretekkel rendelkezik az Aetina Xe HPG architektúrás VGA-ja
- Miniképernyős, VIA-s Epomaker billentyűzet jött a kábelmentes szegmensbe
- Különösen rendezett beltér hozható össze a Cooler Master új házában
- A középkorra és a pokolra is gondolt az új AMD Software
- Új gyártástechnológiai útitervvel állt elő a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Hirdetés
-
Igencsak szerény méretekkel rendelkezik az Aetina Xe HPG architektúrás VGA-ja
ph Az 50 wattos modellt beágyazott rendszerekbe, MI-vel kapcsolatos munkafolyamatokhoz és edge applikációkhoz szánták.
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Robotkart irányított a majom a kínai Neuralink agyi chipjével
it A mindezt lehetővé tévő Neucybert a Neuralink kínai riválisa, a Beijing Xinzhida Neurotechnology fejlesztette ki.
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Nos akkor jöhetnek is a képek ide a mobil tűzrakó helyről.
Egyébként korábban én is nézegettem ilyen álló sütödés dolgot.
Meg külön mobil tűzrakót is. 1 2
De ezek a vékony izék nem sokat érnek szerintem. Jobban járok, ha elmegy egy méh telepre és turizok valamit.[ Szerkesztve ]
-
Precorus
tag
Szokott lenni nyitó-legördülő összefoglaló. Olyat nem tudom, hogy lehetne csinálni, de egy alapozó hogyan-süssünk-tutorial, vagy valami hasonló alap leírás mehetne.
Ez egpu topicban pl úgy volt, hogy volt egy excel-szerű munkalap google-docs-on(asszem), és bárki által szerkeszthető volt. Ott volt összefoglalóban a link, kolegál leírásaival(jelen esetben receptjeivel) és aki akarta, felvihette az övét új sorba.
Lehetne pl egy név, hogy kié a recept, egy összetevők lista(excelben ez 1 sor, most tekintsünk attól hogy ezt nem helyes így tárolni), meg egy "megjegyzések" cella, ahová mehet a mennyit pácold, hogy szokták elkészíteni, stb.
De ha azt úgy jobban kedvelnétek, akkor felviszem privátban, és read-only módban megosztom.Könyvtár == Old-school Netflix
-
jim bcs
MODERÁTOR
Mindenkinél rendelkezésre áll a Logout, oda meg lehet írni a recepteket, vagy bármit. Ezek után nincknévvel és recept névvel be lehet tenni az összefoglalóba. De mehet a házi készítésű grillező, kemence is ugyanezen az elven. C. verzió a nyílt google doc. vagy excel és azt linkelni az összefoglalóba.
Ha meglesznek a Tg.-ák akkor simulékonyabb lesz ez, amúgy a topik jó ötlet volt.
A topik nevéhez zárójelben még lehet odaférne pl. ez -> Kerti grill és bográcsozó házilag (tervek, ötletek, receptek)
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
MODERÁTOR
Jó tanács, a képeket érdemes lenne a PH! saját képfeltöltőjével feltölteni mert külső képfeltöltőkkel később el fognak tűnni, vagy egy logout bejegyzésbe pakolgatni és onnan linkelni.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Essejó
Topikgazda
Őőőő .. Nem
Igen száraz pác, viszont van aki egy leheletnyi mustárral vagy olajjal vékonyan bekeni és aztán rubozza. Viszont nem magasabb hőmérsékleten, a max hőmérséklet 150°C lehet, de inkább ahogy írták 130°C. Nézd meg a fentebb megosztott oldalas képet. A külseje a Bark a belső körben piros csík a Smoke ring azért olyan csillogó a hús felülete mert nem szárad ki hanem olyan nedves szaftos ha két ujjal megszorítod akkor kicsurran a nedv és a hús rostjaira esik szét. [link] [link] [link]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Flowtation
őstag
Én is a vasplatniban gondolkodom. Van egy masina, annak a tetejét szeretném ráilleszteni egy téglából rakott építményre. De ha ez nem jön össze, akkor meg a régi grillünk tűzrakója jó masszív öntvény, akkor azt építem be, a fölé pedig rács, platni, attól függően, hogy mire használnánk.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Essejó
Topikgazda
Jó ez a platni, de a mennyiségekkel gondban vagyok. Húsz emberre készül, de csak 3 kg tarját és 3 kg csirkemellet süt? És a többiek mit ettek? Hármunkra sütök 2 kg húst és akkor még ott a köret is.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Precorus
tag
Olyanban gondolkodtunk, hogy műköves-sírkövesnél hátha van maradék gránit, amivel nem nagyon tud mit kezdeni, és nekem pont jó lenne. Most ha két darabot veszek és csináltatok egy fém keretet nekik, azon sem borulok ki. Ennél jobb ötletem viszon nem nagyon van...talán ez a terméskő, mint amivel eddig csináltam. Csak haver mondta hogy munkatársa is akart ilyen követ vízszintbe hozni....gyomron vágta egy lepattant darab, úgy műtötték ki belőle
Vaslap...Háát.... Szerintem azon nem lesz ugyan olyan. De lehet még az is lesz majd
Könyvtár == Old-school Netflix
-
Essejó
Topikgazda
Ott van az, bár elég kicsi az átvezetése.
Engem sokkal jobban zavar, hogy a tűztér nyitható fedelét belülről is lefestette. Minek? Az első tűzrakás alkalmával leég, és még mérgező füstje is van.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Két féle Offset Szmóker létezik. Van a Standard ott nincs füstjárat, az egyik oldalon van a tűztér a másik oldalon meg a kémény. A másik a Reverse Flow Offset Szmóker, ott egy oldalon van a tűztér és a kémény is, csak van egy alsó hőterelő lemez ami az egyenletesebb hőelosztásért hivatott. A Standardban pakolni, cserélgetni kell a húsokat.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Azért lehet ívelt, mert a belső tartály egy darabja. Viszont Nem kellene bevagdosni! Pont az a lényege hogy átmelegszik a Baffle plate, és melegíti a felette kb 12-13 cm-re lévő rácson a húst , de a füstöt és a nagyobb hőt csak a kazánnal ellentétes oldalon engedi fel a sütő térbe, ezáltal egyenletesebb a hőelosztás a sütőben.
Egyébként nem muszáj íveltnek lennie, ha csak sík lemezt tudsz Durizni , az is pont jó.
A felső kép erősen stilizált, csak a hőfokok megjelenítése miatt érdekes. Az alsó meg a hő és füst áramlását mutatja a rácsra tett hús körül.
Igen a tűznek rácson illik lennie, mi több akár egy fém kosárban, és a levegő bevezetés a rács alatt kell történjen, úgy tökéletes az égés. Vagyis ezt lehet variálni is hogy alsó, + középső + felső bevezetés, mellékelek egy oldalt, természetesen a szöveg angol, de vannak magyarázó rajzok, és a google fordító is sokat segít. [link]
Egy példa a gooleval fordított oldalra.A felső szellőző akár pillangó szelep is lehet, bár üzem közben nincs jelentősége mert úgy is totálisan nyitva kell tartani, az égést az alsó szellőzővel szabályozod.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
fonok87
aktív tag
Ha már négyszög rácsot szereztem, négyszög lesz a tűztér is. 5 kiló tarjánál ki kell használni a sarkokat is Megfelelő sűrűséggel rakott 6-os 8-as vagy 10-es betonvasból pl tökjó rácsot tudok csinálni a parázsnak, amin megmarad de levegőt is kap alulról. Cserépkályha alkatrészeket is néztem, majd szép apránként meglesz minden a következő szezonra A tetejét még nem tudom miből csinálom, de az biztosan saját kezűleg méretre fog készülni hordóból, vagy valami szerzett acéllemezből.
Truss me, I'm an engineer.
-
Essejó
Topikgazda
Azok igazából 1"-os csövek, és nincs a hossznak jelentősége akár csutka lentre is rakhatod a szabályzókat, ha szeretsz hajolgatni. 2 db csap és egy sima kijövet rácsavarós kupakkal. Bár 3/4" is lehet de akkor kell kb a 4 db.
Találtam egy metszetet, a lényeg úgy is az, hogy a tűzkosártól függ minden. Addig egy lyukat se fúrj ki amíg nincs meg a tűzkosár, ugyanis annak a tetejétől függenek a belső távolságok.
A tűzkosárra sincs egy szigorú ökölszabály, átlagban egy 25-30 cm átmérőjű és kb ugyanolyan magas szükséges. Sokan expandált lemezből készítik, nekem sikerült egy 27 cm átmérőjű 8 mm falú 25 cm hossz csődarabot szerezni. Az aljából ívesen kivan vágva 3 db 5 cm sugarú félkőr, ez a lába és a légbeömlő. A félkőr tetejénél van behegesztve a rács, 1 cm-es betonvasból. Egy bádogtálcát rakok alá a hamunak, hogy ne az egész hordót kelljen a fejére fordítanom takarításkor. Felül meg egy fül van rászerelve szintén 1 cm -es betonvasból.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Azért ha a száját is be tudná csukni, akkor a hatékonysága hatványozódna. Mert így a meleg nagyobb része a kisebb ellenállás felé fog elmenni. Ez volt a bajom anno a kőgrillemmel is. Aztán hajlítottam egy lemezt a tűztér elé ami felért a rácsig, amíg az nem volt, addig aki a sütő előtt állt az is pirult mondhatni hasilag.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Agent T
tag
Én inkább erre a verzióra gondoltam: 3-2-1 BBQ rib
Igazi profi. Úgy csinálja, mintha könnyű lenne....
-
Essejó
Topikgazda
Szerintem kihagytál egy 0-át, a 10 milis cső semmire nem elég. Bár én inkább a 120-ra mennék rá.
Viszont a tagtárs azt írta hogy se szerszám se tudás, szóval a meglevővel kell gazdálkodni. Így azt lehet csinálni, hogy a tűztér egyik felében rak tüzet, fölé rak egy vizes edényt, meleg vízzel feltöltve, és a rács másik végébe, tehát a tűzzel ellentétes oldalra rakja a húst. Viszont ez a cucc, meglehetősen vékony falú. Semmi hőtartása szinte. Nyáron még el lehet vele szórakozni, de télen hidegben kérdéses, hogy tudja-e órákon keresztül tartani a stabil 120 °C-ot.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
supercow
őstag
Ugyan nem pit meg szmóker, de Georgy KAVKAZ -t néztem egy ideig és érdekes kajákat csinál közben egészségesen tolja hozzá a saját vörösbort Pl ez a tandoori sütős nutria vagy a töltött káposzta tetszett.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Essejó
Topikgazda
Inkább mint egy Kamado
A kamado grill története.
Agyagedényeket az emberek évezredek óta használnak főzésre. Ezek a világ minden pontján megtalálhatók, közülük a legrégebbinek a korát a régészek több mint 3000 évesre becsülik. Ezeket az agyagedényeket tartják a kamado őseinek.
Az agyagedények a világ különböző részein eltérő módokon fejlődtek. Indiában a tandoort használták, Japánban pedig a mushikamado volt elterjedt. Ebben párolták a rizst ünnepi alkalmakkor. A mushikamado egy kerek agyagedény volt, levehető fedővel és főként Dél-Japánban volt jellemző. Ebben az időben már szeleppel is ellátták az edényeket a jobb hőszabályozás érdekében, és inkább szénnel, mint fával melegítették őket. A mushikamado a II. világháború után keltette fel az amerikaiak érdeklődését. A kamado szó japánul tűzhelyet jelent. ForrásA két amerikai márka a PRIMO és a Kamado Joe kerámia grill-, és barbecue sütők a kamado sütők csúcs kategoriáját képviselik.A lemezből készült sütőkkel ellentétben a vastag kerámia fal teljesen érzéketlen a külső környezeti hőingadozásokra, vagy szélre, 110-120 fokos barbecue sütőhőmérsékletet gond nélkül tart stabilan akár 24 órán keresztül is, utántöltés nélkül. Forrás
Itthon az erősen promótált Big Green Egg terjedt el tán leginkább.
Ha valaki ezeket túl kicsinek találja, az nézzen el a Komodokamado oldalára.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Egy lehetséges ventilátor, 9.68m3/h légszállítás csak elég egy kis grillnek.
De akár a Közel a tűzhöz féle hőfokszabályzót is bele építheted.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Plusz megnövelné a stabilitást.
Én nézegettem a hőfok automatizálást. Az ajánlott füstgáz érzékelőt már nem forgalmazzák, de ajánlanak helyette másikat. Árban ugyanannyiért: 14K HUF, jó hogy lehet kapni.
Kicsit keresgéltem az Aliexpressen és ha ott veszem akkor a feléből kijön. Aztán ránéztem a többi alkatrészre is és tuti az Aliról veszem meg őket ha rászánom magam az építésre. 14 K helyett kb 7K, 1500 Ft helyett 250 Ft + szállítás és hasonló különbségek vannak.
Érdeklődés esetén elküldöm a linkeket, hogy másnak ne kelljen már keresnie.Az előzőt sikerült magamnak címeznem
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Pepita ugyanazt a cuccot kínálja a magyar web áruház is pl:
Ha jól tévedek most olyan 304 Ft a dollár.vagy:
Értem én, hogy cég és más árréssel kell dolgozzon mint amikor én magamnak rendelek, de akkor is.A Gömbgrill szmokeresítő meg nekem se ér 20 Ezret, és még nem is rád gondoltam célközönségként. Szerintem te is vagy én is lehajtanánk egy darab lemezből, aztán némi flexelés és kész is. Egyébként továbbgondolva egy ilyen elven készített lemez bármelyik fedeles faszenes grillből képes egy indirekt szmóker pótlékot csinálni.
De akinek se eszköze se lakatos ismerőse, viszont van egy klassz Weber 56-os gömbgrillje annak megoldás, hogy indirekté tegye a sütést egy mozdulattal. Félreértés ne essék, de se a Weber se a Landmann Gömbgrillek, nem bilibádogból készülnek! Ne keverd őket össze a Tesco gazdaságos grill utánzatokkal. Elég megemelned a fedőt és érzed, hogy van benne anyag. Természetesen nem 3 mm-es acélról van szó, de az felesleges is a gömb esetén.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
soldi3r
veterán
Szerintem felesleges ventilatorozni, kell egy "disznoporzsolo", azzal be lehet durrantani a faszenet rendesen, utana pedig mar nem alszik el, csak alul is legyen racs, hogy kapjon levegot.
Sokszor tul vannak bonyolitva, a szmokerek is. Oke, vannak elonyei a draga, hoszigetelt tipusoknak, pl a szekrenyek es a japan kamadok keveset "esznek", de ez csak azoknak elony igazan, akik napi szinten hasznaljak a sutoket.
Aaron Franklin Masterclass sorozatban hasznalt sutojet erdemes megnezni, nincs rajta meg levegonyilas sem.E30 (oo=[][]=oo)
-
tvamos
nagyúr
Ujabban nem szeretem a lagert, IPA-t iszok, meg red ale-t, de draga, meg hamar benyimok par uvegtol, ezert attertem a roze froccsre, mert az olcsobb, es azt is nagyon szeretem.
Regen ilyen gyujto folyadekot hasznaltam, de az budos, meg mindig elvesztettem a merteket, es 3-4m-es langot csinaltam, amitol meg anya feszult volt. Ez igy nyugisabb...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Essejó
Topikgazda
Előbb utóbb minden hmm.. versenycsapat kitalálja a tutit, és megpróbál piacra dobni a nevével fémjelzett, offsetet, szekrényt, rubot, bbq szószt, "enyhén" túlárazva, és valamilyen szinten még is viszik tőlük. De elmész egy valami BBQ összeröffenésre ahol megjelennek az árusok is és egy "speciális 1,5-2 dl-es" Chiliszószt olyan áron akar adni amiért veszel 5 kg Csilipaprikát, és módjával de még azt is megveszik. Szóval amíg veréb van addig...
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
soldi3r
veterán
Az igaz, hogyha csak egy barlangrajzzal érkezel, akkor nem annyira egyszerű a megoldás. Normál esetben viszont így néz ki egy doboz. CNC vágva és -hajlítva, 2 perc alatt össze lehet puzzle-özni és kb 20 perc a hegesztés. Sarokcsiszolóhoz hozzá sem kell nyúlni.
E30 (oo=[][]=oo)
-
tvamos
nagyúr
Oke... a halakert is nagyon oda vagyok. Meg a kolbaszokat imadom nagyon, ezeket a pirosakat, meg hokadt fehereket, meg a mindenfeleket is. Ja, meg a grillezett paprikat, cukkinit, ilyesmiket.
De igazabol en is megeszem, amit elem raknak, erre tanitott a nagymamam.(#218) lemmy71
1 fustolt es egy 1 sima elso csulkot veszek, megfozom, amig lejon a hus a csontrol, zoldsegekkel, hagymaval, baberlevellel. Utana darabolom a hust, es jol bepacolom, sult paprikabol, a fott zoldsegekbol, tarkonyecetbol, meg kis alaplebol keszult pacban. (Asszem, hogy alappac vadhushoz, vagy ilyesmi a recept alapja. Paradicsom tilalom van.) Par ora pacolas utan megsutom. Ennek kellemes fustolt ize lesz, a villanygrillen is.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Essejó
Topikgazda
-
soldi3r
veterán
Mint irtam, az esztetika mas kerdes. Mondjuk a link lehet rossz volt, ilyenre gondoltam, amit a konnyuszerkezetes hazaknal hasznalnak. Szamolgattam kicsit.
A vasnak 54 W/m2K, ennek a polyethylene aluminium folianak 0.394 W/m2K a hovesztesege. Tehat ha jol szamolom megkozelitoleg 700mm vastagsagu S235 lemez lenne azonos kepessegu hoszigetelo, mint az 5mm-es PE folia.E30 (oo=[][]=oo)
-
Essejó
Topikgazda
Kevered valamivel a dolgot. Kiégetni elöbb kell, hogy a belsejéböl eltünjön a vegyszer maradék, és kintröl meg leégjen a nem höállófesték. Na max kezdésnek körbe jelölöd, hogy hol lesz a légbevezetés, a deflektor tartó, a rácstartók, az alsó rács alá közvetlen a rácshömérő, a légbevezető csövekrögzítői. Ha szemre minden klappol, akkor kifúrod a lyukakat, és kezded a kégetést. Aztán külső belső csiszolás, majd belülröl festö szalaggal leragasztod a lyukakat, és mehet rá két három réteg höállófesték. Közben persze az előírt száradási idők betartásával. Ajánlott festék Alkyton. Ezt speciel nem tudom kell-e a végén beégetni, én anno 4 doboz fekete sprayt használtam
. Azt száradás után kellett 200 fokon.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Ha megnézel pár Ámerikai youtube filmet, láthatsz olyant is, hogy nemhogy vizes tálat, de még deflektor lemezt sem használnak az UDS-ben, szóval kicsit erősebb parazsat csinál, és simán grillezik az alsó rácson, minden külön eszköz nélkül. Ha a fedelet is ráteszi közben akkor még inkább ki tudja a meleget használni.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Ha ugyis kiégeted akkor fölös szerintem a trisós mosás, de én is azt írtam hogy elöbb berajzolod a lyukak helyét, kifurod és aztán égeted. A grill betét meg ahogy akarod, bár szerintem a grillezés is hatékonyabb fedövel.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Mindenféle ellenkező híreszteléssel szemben én értem, hogy mire gondolsz.
Ötletadónak pl itt is lehet nézelődni.
Mondjuk nem lábakon állóra csináljátok hanem beakasztósra.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Az elmúlt három évben nekem is bejött 2x is, a tavalyi után meg még ráadásnak egy mellhártya gyulladás is. Szóval én rákerestem és felírattam a házi dokival a Pneumovax 23-at. Mer tüdőgyulát nem egy kórokozó okozhat, hanem egy rakás. Sajna felnőtt korban már nem ingyenes a vakcina (6K+), de elméletileg ha öt év múlva megismétlem akkor élethosszig tartó védelmet ad. Az már csak hab a tortán, hogy a mostani Korona vírus is tüdőgyulladást okoz, jó ez valszeg nincs benne a 23 szerotipusban amit a fenti oltó anyag tartalmaz, de úgy érzem legalább a fertőzések egy részét kizártam.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Bocs lemmy de fizikából 1-es. A horgany diffundál a belemeritett cuccal, az az a felszinén a molekulák közé hatol, nem tudod leégetni, arról nem beszélve hogy bár a pontos höfokot nem tudom idézni de a tüzelés közben gáz halmazállapotú cianid szabadul fel belőle ami a sütés közben a husba is bejut, meg belélegezni sem túl jó. Ezért a horganyzott cucc felejtős.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Persze le, csak hány fok a különbség a hegesztés és a tüzet raksz benne közt?
A hordó belseje, ha élelmiszeripari vagy kozmetikai, etc. akkor az műgyanta.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- ArenaRacer Craftsman Gamer szék
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- profi traffipax és lézer detektor + blokkoló Kiyo Ultimate AP4 GPS komplett rendszer
- Xiaomi Mi Smart Speaker okoshangszoró dts hanggal - használt, újszerű - 1 db.
- Renpho talpmasszírozó