-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
virshlee
csendes tag
Sziasztok, új vagyok a csoportban és egyből tanácsot kérnék. Valami új hibrid/fitness biciklit szertnék 150k körül. Télen-nyáron használnám, viszont csak városban, vagyis csak aszfalton. A márka teljesen mindegy, csak jó legyen. Teleszkópot eddig használtam, de én igazán nem érzem szükségét. Eddig v-féket használtam, de nem tudom mennyivel jobb egy tárcsa, egyébként elég könnyű vagyok, gondolom ezért nem nagyon érezném a különbséget. Lehetőleg valami könnyebb modell legyen. Milyet ajánlanátok? Valamint találtam egy merida speeder 100 md 2017-et 160k ért, jó vétel-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest