Hirdetés
- Projektor topic
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BIOS topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
-
R
senior tag
köszi a válaszokat.
olcsóbb (de jó...) széldzsekit, thermocuccot honnan lehet beszerezni? -
KaraDani
addikt
Esti nighridre, időpont ötleteket várok azoktól akiknek kötöttebb a napirendjük.
Pénteki felmeneteltől, meg egyre jobban elmegy a kedvem a beígért idő miatt, és nem is jelezték sokan, hogy jönnének. Javasolnék helyette, egy csapatépítő sörözést/bambizást (supportokkal együtt) vagy valami hasonló programot, nem későestébe nyúlóan (hogy frissek és üdék legyünk szombat reggel).
-
Tamoo
nagyúr
Én melegítőgatya+pulcsiban tolom már egy ideje (normális thermo mezek híján). Aláöltözővel. Általában olyat megyek, hogy hegyre fel, hegyre le
mire felérek leizzadok mint állat de addig nem fázom, fent meg "átöltözöm". Izzadt póló le, szélálló dzseki fel. Be kéne még szereznem legalább egy thermo mezt/kabátot + egy meleg szélálló nadrágot mindenképpen. Utóbbi lenne nekem a legfontosabb.
-
Jofi81
őstag
Jó tudni: Így előzd meg a kerékpárlopást!
-
venember83
nagyúr
válasz
KaraDani #43990 üzenetére
Vagy ha van is kapucni, mert tegyük fel, nem bringás esőkabát, nem használjuk a kapucnit. Amúgy kapucnival nagyon jó kis szélcsatorna lesz a kabát bringás tempónál, fent bejön a levegő, alól kimegy.
R: Legegyszerűbb megbarátkozni, vagy legalábbis elviselni az esőt. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Azt mondják.
-
KaraDani
addikt
-
törölt tag
Egész jó idő van ma bringázni, itt-ott csepegett az eső nagyon halványan, de ez még az elmegy kategória. Szél sincs nagyon. Királyság van. Egyébként ma reggel éreztem úgy először magamban az erőt, mióta elkezdtem megint visszaszoktatni magam. Tegnap nem is mentem el ráckevére végül, csak tökölig futotta, este azokon a kivilágítatlan utakon ott tököl után nem szívesen bóklásznék. Túl későn indultam.
-
-
Tamoo
nagyúr
Felénk közbeszólt az időjárás... pedig ma akartam terepezni egy nagyobbat, de éjszaka nagyon sokat esett, meg most is nagyon el van borulva
-
Xantomas
őstag
Megjött. A piros. Na nem ami lányoknak szokott, hanem a lámpa. Működik, szétkaptam, de szinte semmi pasztázás nincs benne, csak egy vékony csíkban, az is csak félig.
Ellenben a 220-as csatlakozó átalakító nagyon rossz minőségű. Szét kellett szerelni, mert gyárilag el volt belül hajolva, és nem lehetett bedugni az US csatlakozó késeit.
És a Bluetooth adapter sem működik.Szétszedtem azt is, és szerencsére csak az IC-nek pár lába össze van forrasztva, szóval nincs megsülve. Majd mehetek rá pákával és gyantával.
Az USB-s hangkari is jól szól. Van olyan hangminősége, mint a PCM2704 köré építettnek, csak kár, hogy nagyon kis teljesítmény jön ki belőle erősített kimenet híján. -
venember83
nagyúr
válasz
Ariadne #43975 üzenetére
Nem veszítesz, veszítettél sokat, nagyon lightosan nyomjuk az asszonnyal, az ismeretlen lejtőkön pl. nagyon óvatos szoktam lenni, sajnos. Felfelé viszont szerencsére elég jól sikerült általában tartanom a tempót Danival, néha középtányéron még meg is előztem.
Ti akkor pénteken mindenképpen felmentek?
Simon: Nem feledkeztünk meg rólad, itt megkérdezte Dani, mikor érsz rá, de nem írtál órát. Amargo tegnap dél körül felhívta Danit, hogy jönne, és őt megvártuk a túra első harmadánál az Árpád kilátóban, szóval ha eljöttél volna valamikor délután, akkor veled is találkozhattunk volna. Sajnálom, de remélhetőleg ma minél többen összejövünk egy kis esti tekerésre.
-
KeNTaGoN
tag
Udv.
Szeretne vki csili-vili bringa vilagitast? LED-es felepitmeny, nagyjabol cseppallo, vazra szerelheto. lenyegeben a kocsik hasa ala rakott neon drotszamaras megfeleloje.
ha vkinek felkeltettem az erdeklodeset, irjon batran! -
KaraDani
addikt
Közben most nézem a frissített időjárás jelentéseket. Péntekre sok esőt ígérnek, de cserébe szombatra minimálisat, vasárnapra megint többet... Ha pénteken délután ocsmány idő lesz én tuti nem megyek fel inkább kipihenem magamat itthon.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ariadne #43975 üzenetére
Pihentesd csak
Az össznépi meeting point gondolom a lánc híd budai hídfő lesz szokás szerint, de venember, dqdb, Xantomas?, embered?, te?, én szerintem már találkozhatunk a Bosnyákon (szóval akkor végülis ez lenne az össznépi meeting point
)
Amúgy, az lesz a baj, ha lassan minden lány nekiáll versenyezni nem lesz support"Hát érdekes erőnlétű csapat lesz (igen eltérő), de mivel ismerjük egymást, remélem nem lesz gond. "
Hát ne bántsd a többieket ha lassúak lesznekAmúgy jó kis csapatotok lesz, tessék megszorongatni a Phanatixot (Sasit ne engedjétek, hogy sokat menjen), ha már minket úgyse lesz esélyetek
"Ja és némi alvás bepótolnivalóm is van a 24h előtt."
Hajnali kettőkor akkor tessék aludni, nem fórumozni -
Ariadne
őstag
válasz
venember83 #43966 üzenetére
Jó kis útvonal volt, örülök, hogy tetszett, Dani kitett magáért.
Sajnos úgy igazán nem hiszem, hogy megyek nightride-ra holnap (ma). A térdem már majdnem jó, épp csak egy picit érzem, de feltétlenül szeretném hog meggyógyuljon hétvégére, ugyanis versenyzek én is.
Az egyik kellyses csapatból kiesett egy ember és a helyére jelentkezők is elfogytak, így bátorkodtam jelentkezni és meg is nyertem a helyet. Hát érdekes erőnlétű csapat lesz (igen eltérő), de mivel ismerjük egymást, remélem nem lesz gond. Ja és némi alvás bepótolnivalóm is van a 24h előtt.
Szóval jó túrázást, vigyázzatok magatokra, pénteken találkozunk. Ejj kár nagyon azért hogy a tejesasszony első Budai-hegységes kiruccanásainak nem lehetek szemtanúja... No persze csak ha a tavalyi 24h-t nem számítjuk.
Embert viszont még megkérdem, megy-e, remélem igen.
Hmm azért ahol találkoztok, oda lehet eltekerek az aszfaltos bicóval, térdtesztelésileg, még holnap meglátom.
-
venember83
nagyúr
válasz
KaraDani #43970 üzenetére
Tehát ha kétezer-tízben vett részt licences versenyzőként valamely maratonon vagy XC versenyen, akkor indulhat a hobbi kategóriában. Értettem.
A lényeg, hogy nem kell fizetni a sátorozásért, és kapunk egy egész flakonnyi energiaitalt, oh yeah. Ha nem lesz meg a 28 fok nappal és éjjel a 15, akkor óvhatunk?
-
Frenky89
addikt
Holnap az M5-ös felől kellene megközelítenem Memééket Pesten. A robotok szerintem elég naivan az Üllői út -- József -, Erzsébet -, Teréz körút -, Szent István körút -- ... útvonalat javasolják, viszont nem tudom, hogy pl. a rakparton érdemes(ebb)-e/lehet-e közelíteni, vagy mit érdemes mindenképpen elkerülni, így esetleg ötleteket várok humanoid oldalról is.
-
JColee
őstag
válasz
runner 125 #43971 üzenetére
Gondolom azért, mert így nagyobb a szélárnyékuk.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok
Sajnálatos hír, viszont a képeken megakadt a szemem, ezek a motorok mi célt szolgálnak, illetve miért kell így átalakítani őket?
Köszi.
-
KaraDani
addikt
Ezt az emailt kaptam ma, az hogy számolni, vagy emailt küldeni időben nem tudnak azt hagyjuk
"Már csak 5 nap a rajtig!!!
• Az el?zetes nevezések alapján gyakorlatilag betelt a kvóta a 24 órás versenyre!
• A sátorozásért az el?zetes információkkal szemben NEM kell fizetni, ezt a rendez?ség biztosítja minden résztvev?nek.
• Gépkocsival ingyenesen a tábor területén a csapatok tagjai, és közvetlen kísér?i parkolhatnak. A szurkolók, érdekl?d?k a f?bejáratnál tudnak parkolni ingyenesen, innen gyalog 300 méter a versenyközpont.
• A f?bejárat zárva lesz, itt csak gyalog, vagy bringával lehet bejönni, gépkocsival a II. kapun tudtok behajtani, a tavalyihoz hasonlóan.
• Érkezés, és táborverés pénteken 16h-20h között, szombaton 7h-11h között.
• A pályát ugyanebben az id?ben lehet tesztelni, bejárni.
• Rajtszámátvétel szombaton 8h-11h között lesz a versenyközpont regisztrációs épületében.
• A tavalyihoz hasonlóan mindeninek kell biztosítással rendelkeznie (versenyz?i licencben szerepl? biztosítás, TB, vagy bármilyen egyéb balesetbiztosítás). Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a legtöbb biztosítás feltel?ségbiztosítást nem tartalmaz, ezért rendelkezésetekre áll külön erre a verseny a VELOHELP kedvezményes biztosítása (500Ft 2 napra), amely 3.000.000 Ft-ig tartalmaz erre a versenyre felel?sségbiztosítást, ha másnak okoz valaki kárt, vagy balesetet. Természetesen ez nem kötelez?, Ti döntitek el, hogy ez hasznos-e számotokra. (info: www.velohelp.hu)
FONTOS!!
• A hobby kategóriában csak olyan versenyz? indulhat, aki 2009-ben mint licences versenyz? nem vett részt a MMTBSZSZ hivatalos versenyein. Amennyiben a verseny alatt e tárgyban óvás történik és a versenybíróság az óvást jogosnak ítéli, a vétkes csapatot a jöv? évi 24 órás versenyen való részvételb?l kizárja és az eredményét is törli az idei hivatalos eredménylistából.
• Ha verseny alatt pályarövidítés vagy bármilyen szabálytalanság történik, ugyanez a szankció kerül alkalmazásra. Mivel azonban az elmúlt évben a csapatok sportszer?sége példamutató volt, reméljük ez idén is így lesz!
• A verseny f?bírója Fetzer Róbert lesz. A versenybíróság további két tagja Gyarmathy "Godzi" Tamás és Harangvölgyi András lesz.
• A versenyszabályok a korábbi évekhez hasonlóan nem változtak, viszont az eddigiekhez képest, idén a pályát 500 méterrel meghosszabbítottuk, hogy "jobban elférjetek"! Így az több, izgalmas szakasszal b?vült!
• Az id?járás-el?rejelzés szerint a verseny ideje alatt eszményi id?nk lesz! Nappal 28 fok, éjjel pedig 15 fok várható. Néha egy-egy kisebb es? azért el?fordulhat, es?-uccot és meleg ruhát azért hozzatok!
• Csapatértekezletet szeptember 12-én, 11.15-kor tartunk a Központi Regisztrációnál.
• Az idei év abban különleges, hogy új terméktámogatóink lesznek, akik segítségével szeretnénk er?síteni a "n?i Vonalat", hiszen minden elismerésünk azoknak a hölgyeknek, akik bevállalják ezt a kemény megpróbáltatást! Ezért idén minden hölgy induló a GARNIER világhír? termékeib?l kap egy ajándékcsomagot, valamint az els? 3 n?i csapat is értékes GARNIER ajándékokban részesül
• Ezen kívül lesz még egy új színfolt a versenyen! Nevezéskor minden versenyz? kap egy be!Fresh'n'Focused, természetes ásványvízb?l készült energiaitalt!• Szombaton 15 órakor be!beautiful percek a színpadon, ahol a hölgy versenyz?k átvehetik az Innovative Beverges vadonatúj termékét, a be!beautiful szépségitalt! Idén ez a cég lesz a versenyz?k hivatalos "ébren tartója"!
• Er?teljesen szervez?dik a koncert, és szórakoztatóprogram, 4-5 zenekar, és n?i táncegyüttes fog fellépni. Részletes program itt az oldalon, hamarosan!
Mindenkinek kiváló hangulatot és f?leg jó versenyzést kívánunk!" -
KaraDani
addikt
válasz
Jó volt bizony! Útvonal toronyiránt HHH - technikás lefelé (itt találkoztunk pár dh-s arcal, akik épp felfelé tolták, megnéztük volna ahogy az ugratós részen lejönnek, de nem vártuk meg végül) - Határ nyereg - Zöld körön Árpád kilátó (itt bevártuk amargot) - innen kéken vissza határnyereg - Hűvösvölgy - Sárgán felfelé Kis hárs hegy - Zöld körön budakeszi út - Sárgán Jani hegy (itt már ránk sötétedett) - Majd lefelé vissza a sárgán zöld körön újra hűvösvölgyig és úgy haza.
68km/1000mKicsit talán a lightosnál jobban elfáradtunk, de még van idő kipihenni
Bár jelen tervek szerint, lehet én holnap 2x megyek, egyszer délelőtt öcsémmel (este valószínűleg nem ér rá) egy kisebb kört, hogy kipróbálja a Xantomastól kapott smart semeket, majd este a nightride.
A kis 10$ os lámpám a méretéhez képest brutális, simán tudtam ismert úton 30 körül közlekedni vele lefelé, nem mondom, hogy mindenre elég, de arra hogy fejlámpaként használd kiegészítőnek, vagy nálad legyen (kicsi) és ha rád sötétedik valahol akkor simán terepen is hazagyere vele kiváló.
-
amargo
addikt
válasz
Azért nagy részét tényleg bejártátok. Persze nem minden útvonalon voltatok, de gyakorlatilag annyi.
Én benne vagyok a holnapiban is! -
venember83
nagyúr
Ez jó kis túrázás volt, kellemesen elfáradtam a végére s KaraDani szerint bejártuk a rendelkezésre álló terepes útvonalak nagy részét, mondjuk azért csak maradt 1-2 szerintem.
Holnapi nightride névsora? Amargo, Ariadne, Dirtyz, dqdb, Fáraó, KaraDani, ludsimon, Xantomas?
-
Muton
addikt
a decathlonos (Btwin) láncolaj mennyire gáz? ma kaptam egy flakonnal. gondolom a műszerolajnál jobb azért, nem (ha nem pont az amúgy
)?
-
dqdb
nagyúr
válasz
Thulcandra #43961 üzenetére
Utána aztán jöhetnek a gyalogos túrák a friss hóban.
Valamint a bringás túrák a friss hóban -
Thulcandra
senior tag
Szép idő volt ma délután, tekertem majdnem ötven kilométert, közben pedig egy Duna fölé belógó fűzfán hemperegtem, ideális hely számomra könyvet olvasni. Élvezzük ki a jó időt amíg tart! Utána aztán jöhetnek a gyalogos túrák a friss hóban
-
dqdb
nagyúr
válasz
tekeyagd #43958 üzenetére
A maszek akkutartóra emlékeztem, meg is kerestem rendeléskor, hogy milyen kulacsformájú szerszámtartót használtál. Ugyanígy a melegedés is rémlett, ezért tegnap tesztelésnél folyamatosan ellenőriztem a lámpát, de a külseje nem forrósodott fel, ezért gondoltam minden rendben van. Így utólag belegondolva, lehet azért nem forrósodott fel, mert a rossz pasztázás miatt nem vezette ki a hőt
Holnap veszek multimétert, mert gyanús nekem, hogy esetleg a töltőrésznél nem stimmel valami, aztán utána jön a csavarhúzó és a nézegetés, majd ha az sem segít, akkor a visszaküldés.
Arra jó volt ez az egész, hogy szétszedtem a teljesen halottnak tartott Cateye lámpámat, és 1 cm²-nyi alufóliával megjavítottam.
That's life.
-
JColee
őstag
válasz
Dirtyz #43937 üzenetére
Azért nyugaton sem olyan rózsás a helyzet. Németországban van sok bicikliút (településen kívül is), cserébe a minősége általánosan rossz (Kelet-Németország). Csehországban nem rémlik túlzottan sok kerékpárút, Prágában meghalsz a macskakövön. Ausztriában a településeken jól kiépített általában (konkrétan csak Bécsre emlékszem, de az fullos hálózat). Dániában volt eddigi legjobb kerékpárút tapasztalatom, ott az út szélén van leválasztva bringasáv. 170 kmt tekertünk unokatesómmal Dániában egy főút szerűségen, végig volt bringasáv. Koppenhágában pedig rengeteg bringás volt, egész konkrét sorok alakultak ki a lámpáknál.
Ezt a sok rizsát csak azért írom, mert nem minden a kerékpárút. Politikusok verhetik rá a mellüket, hogy X km-t építettek (ami valójában gyalog- és kerékpárút), de a jól használható bringautak ritkábbak ennél.
Természetesen a Duna-menti kerékpárutat illene megcsinálni rendesen, az egy több országon áthaladó hálózat része.
-
ludsimon
veterán
Jól értem, hogy Memének a piros ment? A mázlista.
Aúú, az tényleg szívás neked.
Amit amargo mondott érdemes megnézni, legalább okosabbak leszünk valamivel.
Legközelebb legfeljebb mindenki megnézi mielőtt használná.Elképesztő ez a DX....
Ráadásul nem is olyan nagyon olcsó, hogy tényleg az a kínai fajta sz*r legyen...Ha van fejlemény írj! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy műxik a DX garanciális része ilyen nagy értéknél.
Xantomas:
Nagy mázlista vagy.De azért nézd meg Te is a hővezető részét, nehogy úgy járj mint dqdb.
Ha most lett(lenne) volna pénzem én is a fekete dobozosat vettem volna...
amargo:
Mennyire volt száraz a hőelvezető része?
Volt azért valami rajta? -
amargo
addikt
Nekem is ilyen van én az elején megcsináltam rajta a hőelvezetést, akkoriban be is linkeltem, most elfelejtettem írni. Ha kint leszünk megnézzük mi a bánat baja van.
Jelenleg annyi melóm van, hogy olyat nem tudok írni, ami überelné, háromkor lépek le haza, így a mai tekeréssel kapcsolatban irkálok, mert ma is jó lenne kimenni.
-
Xantomas
őstag
válasz
bpogta #43950 üzenetére
Ez sajna ilyen dolog, és kivédeni csakis úgy lehet, ha nem az út szélén megy az ember, hanem behúzódik a sáv kétharmadába.
Nekem 4 éve ugyanilyen baleset miatt halt meg a kedvenc középiskolai tanárom, aki elindított a villamosmérnöki pályán. Rányitottak egy ajtót, és a fején levő sisak se védte meg.Azóta lesz@rm hogy dudálnak, vagy paraszt autósok leszorítanak a körúton a parkoló autó mellé, akkor sem megyek a szélső sáv szélén.
-
bpogta
csendes tag
Hogy én mennyire utálom azokat a marha sofőröket akik nem figyelnek amikor kiszállnak az autóból!
Anyukám a napokba szenvedett balesetet pont emiatt.... ment szépen az úton és egy annyira hülyén parkoló autóhoz érkezett aki fogta és rányitotta az ajtót... persze anyukám fékezés nélkül bele szált az ajtóba...( fékezni sem tudott.)
Most bent fekszik a kórházba.... legyen szép napja annak aki ezt tette -
Xantomas
őstag
válasz
venember83 #43948 üzenetére
Majd kiderül. Nekem a $10-os SSC P4 ledes lámpám nem ázott még be, pedig kapott esőt eleget. Ellenben a kapcsolója már szar, és magától váltogat módot terepen.
-
tekeyagd
aktív tag
több ismerősnek elfüstölt már a fekete dobozos, utána mindenki olyat rendelt,mint az enyém,piros dobozosat, és az mindenkinél fasza...
-
rekid
addikt
Reggel olyat láttam
Hölgy tolja a biciklit addig semmi különös majd mikor közel értem látom hogy a kedves hölgy biciklije egy érdekes "moddingon" esett át. A férfi vázból úgy csináltak nőit (hogy a usernek ne kelljen átlépni), hogy a felső merevítő csövet kivágták, de úgy hogy a nyeregtől is meg a kormanytol is maradt 10 centi.Tehát annyit vágtak ki hogy a labat áttudja tenni.
Kiváncsi leszek az arcára a tulajnak amikor egy nagyobb bukkano után becsuklik a bicikli és a kiálló 10 centi átszúrja a combját....
-
ludsimon
veterán
válasz
Xantomas #43938 üzenetére
Mondhatni teljesen felesleges.
Anno az S10-et szétszedtem ami elfüstölt, és minden ugyan úgy volt benne mint amit utána kaptam új S10.Valami mást qrnak el, de nagyon..
Egy kicsi különbséget viszont véltem felfedezni.
A rossz S10-en magára a lapra+a led pozitív negatív oldalára is rákötötte a ferdeszemű a biztonság kedvéért...
Vajon ez miatt szállhatott el?Az utána kapott út S10-en csak a lapra volt forrasztva.
Van egy olyan érzésem, hogy ez miatt ment tönkre.
Szerinted? -
Dirtyz
őstag
-
KaraDani
addikt
-
dqdb
nagyúr
DX900: RMA
Úgy tűnik, hogy tesztelés közben szimplán túlmelegedett, és elfüstölt. Az üzemmódkapcsoló világít, de fény nem jön ki belőle.
Még szerencse, hogy a két külön lámpa mellett döntöttem a Miki egér helyett, így legalább van lámpám.
-
törölt tag
válasz
rétisün #43929 üzenetére
Hát én ma csak 20 km-t tekertem (mondjuk defektem is volt), de tegnap meg tegnap előtt összesen 90-100 körül, ráadásul most szokom vissza csak hosszú kihagyás után, így ezt a mai napot lájtosra fogtam, éreztem is, hogy most nem érdemes erőltetni. Na majd holnap. Suliba oda-vissza az 16, plusz még ha elmennék délután utána ráckevére, akkor már úgy 80-90 km-re kijönnék.
Amúgy mi az, hogy "arra a 75 km-re is"?
Mintha az annyira kevés lenne hétköznap munka mellett. Szerintem ha napi szinten mennél annyit, az bőven elég lenne. Aki versenyző, az menjen többet, hisz neki ez a dolga. De nekünk már a napi plusz 50 km hobbikerékpározás is jó szerintem. Pláne nem a topic legkényelmesebb outisának tempójában menve.
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #43923 üzenetére
Hali!
Talán hozzám vagy a legközelebb a bolyból.
GPS szerint 1,3 km.Tényleg meg kéne szervezni, hogy mindenkinek jó legyen, beleértve Dirtyz-t is.
Ott nincs net, előfizum most nincs, jó lenne megbeszélni szerintem is még reggelig, hol mikor, merre.közben látom csütörtök lesz. akkor semmi.
Holnapra akkor semmit nem tervezünk?
-
ludsimon
veterán
Haza értem az egyéni életem első terepes nightride-ról.
Ma szerzett tapasztalatok:
-sose indulj 500 lumen (DX900) alatt sötétben erdőbeSikerült eltévednem, de egyszerűen annyira alapvető helyen tévedtem le az útról, hogy valami hihetetlen!
Felmentem a vitorlázóig, és ott a kis úton felfelé túl hamar fordultam el balra (le akartam menni a másik oldalon és haza az Árpád-hídon). De azért mert egyszerűen nem láttam rendesen az utat.Útvonalat holnap késő délután tudok feltölteni, mert most darabokban a gpx fájl.
Két dolgot tehetek:
-nem megyek egyedül nightride-olni
-veszek egy rendes lámpátA második sajnos anyagi vonzalmak miatt egyelőre nem lehet, így marad az első.
Amúgy imádok este, teljesen sötétben terepezni.
A sok állat hang, nagyon para, de egészséges para.
Az érzékszervek sokkal jobban kiélesednek.Amúgy a terep néhol sáros.
Lefelé 25 km/h-val sikerült egy k*rva nagy dagonyába belemenni (nem láttam a szar lámpa miatt) de sikerült megtartani.Volt egy kis köd a vitorlázó réten, kezdtem jobban parázni.
Fékem is vizesedett egyre jobban nyikorgott, de fogott szerencsére.A végeredmény:
46 km
+ sok egészséges paraImádom, úgyhogy be kell szereznem egy normális lámpát.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Pardon, tehát csütörtökön...
-
-
Ariadne
őstag
válasz
Szuper, jó közel vagy.
A térképet elviszem magammal melóba, ha esetleg a Bazilika felől jöttök a Lánchídon át és a Roosevelt tér környékén jártok - Dani tudni fogja - csak csörögjetek rám és leviszem. Útvonal tippet is tudok mondani hozzá.
-
pityaa23
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
Akkor lesz új, sárvédő szett, nyeregcső, és stuccni véve a közeljövőben!
Mennék én is terepre, de itt az Alföldön nehéz. Azért meg nem megyek sík földes útra, hogy na most terepezzek
Majd talán jövőre elmegyek valamerre egy hétvégére.
-
KaraDani
addikt
válasz
Természetesen összeszedlek.
-
venember83
nagyúr
Csókolom, itt vagyok a Fogarasi út 141 alatt, fölött. Holnap akkor megyünk valamerre? Nekem bármikor jó, bárhova, csak tudjak róla. Továbbá nem bánnám, ha innen venne fel KaraDani vagy valaki, mivel Bp. számomra elég ismeretlen halmaz.
Dirtyz: Nem csütörtökről volt szó?
Nekem jó bármelyik nap, szabad vagyok, mint az eltévedt madár.
-
Ariadne
őstag
Tényleg, ezt benéztem... Csak a középső képet nagyítottam ki, most a többit is - igen, a montival jársz terepre...
Dirtyz: Nekem még nem jött teljesen rendbe a térdem. Megpróbálok a cross-szal dolgozni menni, és ha nem fáj, akkor aszfaltosra mennék, ha lesz olyan. De sajna valszeg fájni fog, most is érzem valamennyire.
-
Dirtyz
őstag
Na, akkor lesz holnap este nightride? Jó lenne most eldönteni, mert holnap is kellene gurulnom egy kicsit, ha nincs estitekerés, megyek napközben..., viszont akkor nem tudom kölcsönadni a lámpát venember83-nak
-
Tamoo
nagyúr
válasz
pityaa23 #43914 üzenetére
Persze, rámegy mivel a Kelly's-em is az
amúgy SKS BeaverTail 1-1 csavar fogja. Filóztam hogy pálcás legyen-e, mert azért az még mindig többet véd, de végülis elég lesz ez nekem arra jutottam.
állítható stucni, rúgós nyeregcső... úúútálom mindkettőt. Kő nehezek, és semmi hasznuk. Én cseréltem egyből "simára".
-
KaraDani
addikt
Hétvégén jubileumi, 24 órás Európa-kupa
"Újdonságként, a nézők és a versenyzők egy óriáskivetítőn folyamatosan láthatják a verseny aktuális állását."
Ezt üdvözlöm, így legalább nem csak a vasárnap reggel először kiragasztott aktuális állás A4 es lapok hatására válhat minden hobby csapatból vérszomlyas elitracer team, hanem már szombat délutántól mehet a számolgatás, és a megőrülés
Dirtyz: ok köszönjük, még kitaláljuk, hogy kell-e pénteken is
-
pityaa23
senior tag
Megkérdezhetem, hogy a Kellys bicajon milyen sárvédő van? Könnyen le és fel lehet dobni? 28as crossra is rámegy?
Ebben a hülye időben muszáj lesz beszereznem valamit. Tetszik a Magellánon lévő is, de az a szett elég húzós árba, plusz én csak betonon megyek, így szerintem felesleges is lenne.
és még kérdezném mindenkitől: a nyeregcsövem rugós, sokat nem ér, de annál jobban forog jobbra-balra. Ezért megszorítottam, így már nem mozog fel-le, de jobbra-balra még mindig egy kicsit, meg ropog az ülés ha bukkanókon átmegyek. Azt nem tudom ,hogy a komplett nyeregcső ilyen rugós, vagy csak bele lett valami szerkesztve? Próbáljam meg kiszedni, vagy vegyek másikat, ami fix. XLC nyeregcső, itthon nem is tudom hol kapok ilyet, de ezt a márkát szeretném, hogy egységes legyen a bicó. Bár a kormányom is keskenynek tűnik, lehet komplett lecserélem az XLC-s dolgokat
A stucnim is állítható, de azt sem állítgatom, viszont hosszabb tekerés után a bal kézfejem megfájdul kicsit. Lehet ferde a kormány? Szemmel nem látom.
-
KaraDani
addikt
válasz
Dirtyz #43902 üzenetére
Ez ilyen nyitott oldalú mini sörsátor jellegű cucc? Ha ilyesmi akkor kell, és nagyon megköszönnénk! Ilyet próbálok felhajtani, de eddig nem sikerült.
Írjon valaki valamit, mert ha 10 perc múlva megint eszembe jut valami, elég hülyén fog kinézni, ha 4. szer szólok hozzá zsinórban
-
KaraDani
addikt
válasz
KaraDani #43907 üzenetére
Pár hete amikor mentem ki, az árpád hídon nagyon nézett egy srác egy astrából, majd félreállt, a margithídi lejárónál kiszállt és integetett, hogy álljak meg. Azért állított meg, mert tetszett neki a bicaj, és érdeklődött, hogy milyen a 120 as teló stb... Mint kiderül ős is idén kezdte a montizás, és egy 96 e van, de gondolkodik, hogy nagyobb rugóutasra cserélje, azért volt kíváncsi. Erre ma fenyőgyöngye előtt hátranézek, és jön mögöttem a 96 el virsli sportcontactal
Utána szinkrontmentünk én terepen fel ő aszfalton, majd fent beszélgettünk egy kicsit a rekettyésnél. Azért vicces, hogy milyen kicsi itt a bringás társadalom, ahogy egyre többet megyek, egyre több a már ismerős bringa bringás, akivel találkozok.
-
KaraDani
addikt
Aki mer az nyer, elmentem egy körre... A budai majdhogynem csontszáraz, még azokon a helyeken sincs állóvíz, ahol a majd egész júniusban állt, a májusi vizmennyiség után. Az elején amolyan szimuláljuk 24 órás etapot, a Kolossy tértől úgy nágyjából ami csövön kifér mentem fel a HHH ra, 180-190 es pulzus. Utána meg a többit annyira élveztem, hogy arról is elfeledkeztem, hogy 7.15 re moziban kellett volna lennem, és csak most értem haza. Idő fenomenális, rövidmez rövidnaci. 1,5 hét montis szünet és a rengeteg megnézett fr/dh film esténként, visszaadta a bátorságot lefelé, egy két helyen meg voltam lepődve, hogy múltkor ott vánszorogtam a köveken, most meg 30-40 el ugratom át őket, meg néhol használtam kicsit kanyarban az oldalfalat is. Kis hárshegyre felfelét most először sikerült kitekerni, csak azon a qva falépcsőn lenne merszem lemenni, akkor menne lábletétel nélkül az a kis szösszenet hegy. Megfogadtam, ha kiterem a felfelét, lemegyek a lépcsőn, de nem mertem, letoltam rajta a bicajt, nézegettem, konstatáltam, hogy valószínűleg sima ügy, még az ülést is leengedtem, a kilátóban is ültek, szal nem is voltam egyedül, és nem mertem, hihetetlen milyen nyúl lettem a gyerek önmagamhoz képest
-
tzimash
őstag
Látom mindenki örül a jó időnek
Végre én is ki tudtam mozdulni egy Velencei-tavi körre.
Túrák után nektek is csupa por mindenetek?
Én csak mostanában vettem észre, régebbről nem emlékszem ilyesmire. Főleg az arcomon feltűnő, látni nem látszik csak érzem, ha végigsimítom a kezemmel, hogy karistolja a bőröm. -
ludsimon
veterán
Qrvajó idő van!!!
[link]Megyek terepre életemben először egyedül egyet, nem hagyhatom ki ezt a jó időt, ha kihagyom, lehet idén nem lesz ilyen jó idő.
Fél 7 fele indulok, mert most jöttem 30 perce haza, még kilihegem magam.
Outizni azért nem vállalkozom mert ahhoz minimum 4 óra kellene egy rendes táv megtételéhez, lófing távra meg nem is érdemes elővenni a Scottot.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Mobilinternet
- Villanyszerelés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- További aktív témák...
- Asus Prime A520M-A II alaplap (Új) + Ryzen 3 4300G prcesszor (Új) eladó.
- MSI GV62VR 7RF - 15.6" FHD, Core i7-7700HQ, 16GB, 128+456GB SSD, GTX 1060
- mini GAMER PC! I5-6500 /// 16GB DDR4 /// MSI GTX 1050 Ti /// 240GB SSD /// 500GB HDD
- Macbook Air M1 13'' 16GB / 256 GB - kiváló állapotban
- Eladó cserélhető iPhone 16 Pró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest