Hirdetés
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #50019 üzenetére
Hát lakott területen kívül sehol nem 60-al fognak elmenni melletted
Ennél kevésbé forgalmas tényleg csak a Pilis erdészeti aszfalt van.
Mondjuk mindenkinek más az "autótűrő" képessége ezt már beszéltük, nekem pl. a 3 as úttal sincs semmi gondom, amire többen azt mondták, hogy meg ne próbáljam, mert életveszélyesdqdb: autót vezetni minden további nélkül, most az, hogy 8 vagy 4 sávban van dugó, már oly mindegy
Bicajjal meg csak van értelmes alternatív útvonal az ilyen durván forgalmas részek elkerülésére
-
KaraDani
addikt
válasz
Nyugdíjas #50011 üzenetére
A 2-es szerintem nem vészes autó szempontból. Nem tudom mennyire kell tüköraszfalt, de ha néha kicsit rosszabb rész is belefér, akkor gödöllői dombság akár. Alig van forgalom, és szép is legalább. Meg különböző méretű köröket össze lehet pakolni. Pl nagyon szeretem a Nagytarcsa - Isaszeg- Dány - Zsámbok - Valkó - Gödöllő kiskört, aztán Gödöllőről opcionálisan haza a 3 ason ha elég annyi, úgyis befelé lejt. Vagy ha kell még, Isaszeg felé kerülve. Ha hosszabb kell ezt lehet bővíteni is, pl. Zsámbokról Turára mész, majd Bag, Galgamácsa, Vácegres, Veresegyház, Szada, Gödöllő. térképen Ha még hosszabb kell egy Cserhát kör is nagyon szép. Ha szentendrégi kiverekeded magad, utána a Pilisben van jópár aszfaltos erdészeti út, azok egész jók alapállapotukban, és forgalom általában nincs egyáltalán, mert el vannak zárva.
Nem mondom, hogy ezek mind tüköraszfaltok, de szerintem nem vészesek, én 28 as gumival járok, igaz dísznek van egy szutyok első teló is, ami sokat nem ér -
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #49994 üzenetére
Az amargo dolga lesz, meg a 6. emberé, ha esetleg ő sem iszik
Én inkább sörös vagyok nyáron, bor inkább kaják mellé, mihez mi illik. Úgyhogy láda sörrel készülj, meg fürdőnacival, ilyesmi, ami a strandoláshoz kell.
Bicajt esetleg hozhatsz, bár sztem felesleges cipelni, inkább plusz sör helyette
-
-
KaraDani
addikt
válasz
Xantomas #49928 üzenetére
Nem sokáig fogod félszerzetnek gondolni. Szerintem úgy fog terjedni, hogy pár éven belül ez lesz az alap. Emiatt:
"... őszi időszakban tette lehetővé az UCI a tárcsafék használatát a ciklokrossz szakágban." -
KaraDani
addikt
Pontosan azért megyek én is legelőre, mert szerintem biztonságosabb. Begurulok a sor elejére, a legelső autó elé, nem mellé. Ránézek, és mutatom neki merre megyek. Így tuti felfogja, hogy ott vagyok. Sorban elindulni szerintem veszélyesebb, egyrészt, mert amikor indul az ember instabilabb (bár ezt ki szoktam küszöbölni azzal, hogy nem a szélén indulok, ha sorban vagyok, hanem a sáv közepén, hogy ne előzzenek rögtön), másrészt én megyek mondjuk előre, aki meg épp nekiáll a kereszteződés előtt előzni, lehet jobbra kanyarodik, és elfelejti, hogy én is ott vagyok és elsodor. Természetesen mozgó sor mellett nem megyek el jobbról, csak ha állnak.
-
KaraDani
addikt
válasz
rétisün #49901 üzenetére
De, igazad van
"minimum mass 6.8 kg (14.99 lb)"
Tökéletesen meg is értem a gyártókat, amúgy. Minek ilyen "nehéznek" (mindig elröhögöm magam amikor ezt leírom erre a súlyra)lennie, amikor kisker forgalomban lehet kapni 6 kilós gyári gépeket. Nyilván nekik meg a high end jár, ami technológiailag ezeket is tudná ütni.
venember83: de gondolom azért a kiskerben kaphatóakat nem a leggyengébbre csinálják. Én is elfogadnék egy csini outit a monti mellé
-
KaraDani
addikt
válasz
rétisün #49896 üzenetére
Én a 3 kiló környékén nem csodálkozom amúgy. Már régóta "sírnak" érte, hogy miért ilyen "magas" még mindig a minimális súlyhatár (ha jól emlékszem 6,2kg, kb 10 éve ennyi), már rég tudnának sokkal könnyebb, és teljesen megbízható gépeket csinálni.
ludsimon: vagy otthagyják, mert plussz súlynak egy motort dugnak el a vázban
-
KaraDani
addikt
válasz
rétisün #49885 üzenetére
Hát elvileg ezzel indult Milan-San Remon (ugyanaz az Uci szabvány, mint Touron). Touron is indulhat vele, csak úgy felszerelve, hogy meglegyen a minimum súlyhatár
Ebben pl. a speckó stucnija máris sokat segíthet.
Egyszer valahol láttam, milyen stucni van fent neki, mintha DH gépről szedték volna. Annyira erős, hogy sprintél állítólag egy normális stucni nem bírná alatta
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
válasz
Hasaggymeg #49771 üzenetére
Értem, olcsó szállással nem is feltétlenül sokkal drágább, mint az egyéb jármű. Velencére bicajjal lefelé még nem mentem arra nem tudok tippet adni. De egyszer majd haza szeretnék tekerni Kaposvárra Pestről, akkor majd ki kell dolgoznom az útvonalat.
amargo: nagyon jó
-
KaraDani
addikt
válasz
Hasaggymeg #49769 üzenetére
Hát a szoktam túlzás, tavaly voltam először. Erről a TT-ről van szó. Reggel, vagyis inkább hajnalban vonatoztunk, valami fél 5/ 5 környékén induló vonattal ha jól emlékszem.
venember83: You're right my friend
-
KaraDani
addikt
válasz
Hasaggymeg #49764 üzenetére
Ha olyan időt szerzel nekem, mint hétvégén volt, én mennék magamtól is. Most is folyamatosan mehetnékem van, ez így szemétség volt az időjárás részéről. 4 napig jól elkapatott, megjött a kedvem, erre nesze utána meg ezt írják egész Márciusra
Pedig már készülni kellene Velencére, idén jóval többet akarok menni, mint ami tavaly sikerült.
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #49699 üzenetére
Miért? A Crossomon 1.9 es felnin van 28 as gumi, amit mondjunk 1,1 esnek. (gondolom a váltás simán megy) A montimon 1.8 as felni, arra mennie kéne simán az 1-es guminak vagy nem
-
KaraDani
addikt
Tegnapi képek.
Nem szórakoztam velük én, sem inkább szelektáltam, ami nagyon sötét lett. -
KaraDani
addikt
válasz
becuszabi #49483 üzenetére
Tényleg felesleges morgolódni. Ugyanebben a cipőben jártunk mi is, csengő folyamatosan használatban volt. Aztán meguntuk, kimentünk az útra, ott meg persze minden 3. autós ráfeküdt a dudára, így ezt is hamar meguntuk, kerülgettük inkább tovább a kóválygó embereket állatokat.
-
KaraDani
addikt
válasz
Xantomas #49474 üzenetére
Á, az kicsit durva lett volna. 16.32 van érkezési időnek a lapomon. Jó volt hát, a muffint meg egészségedre
Dobj meg priviben a dropbox maileddel, aztán kreálom a cuccost. A szembe nap miatt annyi photoshop munkám lesz a képekkel, hogy eltüntessem a sötétséget, hogy jajj. 120 kép készült nálam
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #49461 üzenetére
Szó nincs gyilkolásból, már egész jól be tudom lőni, hogy mit bírok milyen távon, ebben marha sokat segít, hogy a pulzusomat folyamatosan látom. Kellemes fáradságot érzek most, izomláz nem nagyon lesz, max pici, a fenekem fájt már nagyon a végére, de azzal sokat nem lehet kezdeni, pár menet és elmúlik. Tök jó alapozás volt, a nagy része alacsony pulzusos km gyűjtés volt, pont erre van ilyenkor szükség, sokat menni de nem rohanva.
-
KaraDani
addikt
Kösz, de ne szépítsd
, csütörtökön ültem először bringán a városban 10km erejéig November óta
Xantomasnak és dqdb-nek is jár a gratula, a körülmények a Dunaparton tényleg elég durvák voltak. Amikor lángosoztunk egy idősebb pár úgy rohant a bicajaihoz, amiket kitámasztóval állítottak le, mert záros határidőn belül fellökte volna őket a szél.
De kényelmes tempót mentünk amúgy, 20km megtétele után pl. az első ep-nél ellángosoztunk vagy fél órát. Fényképezni is megálltunk jó párszor, eléggé az utolsók között értünk be, ahogy néztem még a maradék oklevelek számát. Fél 11 kor indultunk, és kb. 4.15 re értünk.
Szob után megnyomtuk Xantomassal az utolsó 35km-et az egész emberi átlag lehetett, de el is fáradtunk annyira, hogy a Vác-Bp.-t már nem vállaltuk be, pedig tervezgettük, hogy hátha lesz még rá erő...rétisün: a fent említettek meg én. Így szokott ez lenni, hogy az előzetes jelentkezők számát 2-3 al osztani kell
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #49425 üzenetére
És mi ilyen időben nyomtuk le a TT-t a nagyrészt a Dunaparttól nem messze
Tényleg brutális volt, és vicc nélkül pont úgy fordult meg, hogy visszafelé se hátulról kaptuk hanem szemből oldalról. De ezzel együtt is nagyon jól éreztük magunkat, megérte elmenni
Nálam az össztáv háztól házig ~100km 350m szinttel (ez a szél miatt simán megfelelhet egy 1000 környéki szintnek legalább).
Jó sok kép készült, majd rakom fel őket, kis szelektálás után. -
KaraDani
addikt
válasz
fpeter07 #49377 üzenetére
Persze dombon is lehet durvulni, csak kicsit uncsi lehet, hogy mondjuk keresel egy 500 méter hosszú 10% os dombot és fel-le mész rajta folyamatosan
Bár az egyik klubbtársunk pl. felment egy nap ha jól emlékszem 16x a Kékesre (nem a legaljától, mindjárt megkeresem az írást)
Megvan: [link]
"Holnap munkanap, ezért szanaszét sem szaggathattam magam, egy egészséges elfáradás azonban belefért."
Hát, kinek mi az elfáradás, én 39-23-al lehet egyszer se nagyon érnék fel.
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #49361 üzenetére
Óra azt mondja három és fél óra volt a menetidő. Fél 12-kor indultunk 7-re értünk a mosóhoz. Nem siettünk, elég sokat álltunk itt ott, nem edzés jelleggel akartam bringázni, hanem inkább kirándulva.
Melegem nem volt, így pont jó volt. Felül egy rövid mez rá egy vékony hosszú ujjú polo, meg a klubos hosszú mez hol behúzva hol nem. Alul a kantáros rövid betétes naci egy vékony térdzokni, meg egy 3/4-es vászonnadrág.venember83: ideje lenne már kivinni valami hegyre, lehet menni hátul slickkel is
-
KaraDani
addikt
válasz
rétisün #49344 üzenetére
A klasszikus Nürburgring Norschelife-re gondolsz ha jól sejtem, egyik kedvenc versenypályám
A mai táv ~45km/450-500m szint lett, de nem is ez volt a lényeg, hanem a kedvcsinálás a szezonra, ami jól sikerült. Sár azért nehezítette a közlekedést, kellemesen elfáradtam, de pont jó lett, elmegy kategóriás seggfájás, és izomláz se nagyon lesz. Beszéljenek a képek
-
KaraDani
addikt
Tényleg
(bár a fekete nem biztos, hogy szép lesz a szürke hajtókarban
, de hát aki balfasz és elhagyja ne válogasson
)
Ha azt, mondod felesleges én elhiszem, tudod nagyon jól mennyire "értek hozzá". Az ár szuper, valamikor beviszem majd akkor. Előtte szólok, mert sasolni is akarok közben végig.Misály: Mi dél körül szerintem már ott leszünk, és csak egy útra veszem igénybe, azért maraton géppel egész nap fogasozni, meg DH-zni nincs pofám, bár lehet egyszer ki kéne próbálni, csak aztán nehogy rákapjak
Tavaly csak 24 óráson mentem fel vele egyszer, amúgy is gyorsabb "lábon".
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Basszus, de jó, hogy szólsz. Én eddig jutottam, és csak az első két sort néztem meg, ne mondom fasza március 15-től, az eszembe se jutott, hogy lehet lesz alatta márcisu 14-ig menetrend is
Haverom meg mindjárt jön, aha. Most vette fel épp indul Gödöllőről, szétrúgom a seggétÉs rámkeni, hogy én mindig elalszom úgyis, úgy hogy full kómás a hangja
Meme: gondolom ez az össztelósra nem érvényes, a crossra emlékszem, hogy ennyit mondtál. Mennyibe fog fájni egy teljes generál a cápára, telóban, tagban olajcserével?
Már most 10 fokot mér az óra az erkélyen
Rövidnacis idő végre
-
KaraDani
addikt
Én is úgy érzem, épp most készítettem fel a montit, lassan befut haverom is, és megyek meghalni
Fel akartam fogasozni János hegyre, hogy több legyen a terep és a lefelé, ami az erőből kijön
, de koppantam, hogy 15-től van csak fogas. Úgyhogy önerőből kell meghódítani a HHH-t meg a János hegyet. Kételkedem, hogy menni fog
Talán a rekettyésben egy gyógysör, meg az utána következő folyamatos vigyor a pofámon, hogy de jó lejtőzni, erőt ad a végéhez is
-
KaraDani
addikt
Hétvégén a hosszúra jövök én is. Meg fogok halni (seggre tuti)
Xantomas majd közben valahol kell nyomni egy gyógysört, mert különben nem lesz erő
-
KaraDani
addikt
válasz
amargo #49213 üzenetére
Én is így vagyok vele. A 2010-es favorit Hai outi után, a 2011-es is legalább annyira tetszik. Majd egyszer...
Amúgy ez a sram apex nekem tök új csengésű cucc, tud valaki róla valamit? Gondolom 105-el pozícionálhatják egy szinten, mivel ugyanez a gép inverz színekkel és 105 ös cuccokkal ugyanennyibe kerül. -
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #49212 üzenetére
Nem céloztam én semmire, csak, hogy ez gondolom szándékosan így van egy ilyen gépnél. Dirtyz 20" as 96-ján is jobban előre kellett dőlnöm, mint az enyémen. Pedig kisebb, mint az enyém méretezésben.
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #49210 üzenetére
Hát elvégre vérbeli XC gép akar lenni, azon meg hasalni illik
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #49208 üzenetére
Ejj de jó kedvedben vagy ma
Oké akkor megyek a HHH-ra lefelé a technikáson a 28 as slickel 6,5 baron
Legalább nem gyűjtené a sarat, nem is hülyeség.
De aztán ha legközelebb erre jársz letesztelem ám, hogy nem csak a szád-e ami nagy, mostmár a fullyval nem lesz kifogás lefelé -
KaraDani
addikt
válasz
Ariadne #49205 üzenetére
Mi úgy néz ki a 40-esre megyünk. Mehetnénk kifelé együtt, gondolom vonatozol te is, meg dqdb is. Meg a nekünk fél távig is lehet együtt kerekezni.
Szombaton viszont így én is kinyírom magam szerintem, csak még nem tudom, hogy melyik bicajon tegyem, és milyen útburkolaton -
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #49192 üzenetére
Persze, de az lenne a lényeg, hogy asszonnyal meg a többiekkel tekerjek most részemről. Ha tesómnak meg haveromnak szólok és bolyozva lerohanjuk a távot akkor nem gond a 84 seggre elsőre sem, de nem ez a cél
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #49022 üzenetére
Holnap akkor kész lesz talán? Kíváncsian várom az első menettapasztalatokat
Ariadne: meséljem Xantomas helyett az ominózus kép
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #48949 üzenetére
Nem vettem magamra, én nem vagyok sértődékeny
De lusta vagyok, teljesen belelustultam, és kockultam a télbe. Dél körül gondolkodtam 5 percig, hogy ki kéne menni futni legalább, arra tökéletes lenne az idő. Aztán nem bírtam rávenni magam, inkább elsétáltam a kínaiba kajáért
-
KaraDani
addikt
válasz
F_Gergely #48486 üzenetére
Szó sincs róla, felhasználás függő. Egy városi A-ból B-be eljutásra, kirándulásra, könnyebb túrázásra használt bicajnak nem is kell drágábbnak lennie. (sőt a városi minél lepusztultabb kinézetű annál jobb, nem lopják el) Az, hogy keményebb terepre sportolási céllal könnyebb de strapabíróbb bicajokat veszünk, jobb felszereléssel, meg gondolom azért belátható, hogy valamennyire szükséges is (egész más igénybevételt kap minőségben, meg mennyiségben is), meg hát megszállottak is vagyunk azért valamilyen szinten, akik majdnem minden pénzüket ebbe ölik.
Én tavaly csak azért vettem fel munka mellett a max diákhitelt, hogy meg tudjam venni, azt a montit amit kinéztem magamnak
-
KaraDani
addikt
válasz
Misály #48483 üzenetére
Pont magadat jellemzed, amikor már nincs érved, jön egy tapló beszólás. A kedvencem a tanuljunk már meg magyarul szösszeneted, közben meg fele hozzászólásodnál egy darab ékezet nem használsz, baromi hiteles vagy. Véleményemet én is elmondtam, ezzel be is fejeztem, nem etetem a trollokat.
-
KaraDani
addikt
válasz
Thulcandra #47993 üzenetére
-
KaraDani
addikt
válasz
flash- #47955 üzenetére
80 ezerből teljesen korrekt új bicajt tudsz venni.
A Cross bringát úgy jellemezném röviden, hogy kinézetre egy MTB-hez hasonlít leginkább, csak nagyobb a kerekek átmérője (26" helyett 28"), és a gumi vékonyabb, valahol az terep és a penge vékony országúti kerek között. Így lényegesen gyorsabb aszfalton, mint egy monti, de sokkal kényelmesebb, mint egy országúti. A trekking gyakorlatilag egy cross bicaj gyárilag városi felszereltséggel (sárvédő, csomagtartó, agydinamó, lámpák)
Itt egy bővebb leírás a kerékpártípusokról. [link] -
KaraDani
addikt
"A furcsa, vízi biciklihez hasonlóan dagadó kerekű jármű azért lett wireless, mert a fék, az elektromos motor indítása és a gázadás is távirányítással működik."
Nem azért lett wireless, hanem azért wireless, nem mindegy
Azért lett wireless, hogy minél bonyolultabb legyen, kutya ne tudja javítani, ha elromlik. Illetve az nem elég vicces, ha mondjuk csak egy fékvezeték száll el, itt legalább elszáll egyszerre mind, és sokkal jobban megugorhat az emberben az adrenalin ami jóA termékhez csak ezt a klasszikust tudom hozzáfűzni:
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #47936 üzenetére
Olvastam a hosszabb írásodat erről, én is így vagyok vele kb., egész évben nincs kedvem nyomni, jó időben sokkal jobb. De nem gondolom, hogy pudingok lennénk emiatt, elvégre nem a versenyzésért bringázunk vagy mi a szösz. Majd ha megjön a kicsit melegebb idő (most se rossz de még nem az igazi), úgyis hosszabb komótos outizásokkal fogok kezdeni lehetőleg viszonylag síkon, úgyhogy mehetnénk majd együtt is néha. Addig meg teljes gőzzel átadom magam az online simracing élvezetének
-
KaraDani
addikt
válasz
Manitou #47763 üzenetére
Ja a tied ha jól emlékszem már elég könnyű.
wxppro: Vagyunk így itt páran a fehér alkatrészekkel, bringákkal. A montimon is van pár fehér rész
-
KaraDani
addikt
válasz
wxppro #47721 üzenetére
Na azért annyira nem nehéz elképzelni. Csak kell egy olyan emelkedő, ami elég meredek ahhoz, hogy szinte lehetetlen legyen lent tartani az orrát, spékeld meg laza talajjal és mindjárt jól jönne a két kerék hajtás. Szépen kiállhatnál súlypont előre, hátraesés effektus eltűnne, és a két keréken elosztva a tapadás is jobb lenne. Persze lényeges erőveszteség nélkül eléggé lehetetlennek tűnik a megoldás.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ariadne #47552 üzenetére
Hát a fene a válogatós formádat
Idén egész évben találkoztam 1db montizó lánnyal véletlenszerűen a Budaiban, de sokra nem mentem vele, hiába egy irányba mentünk, nem volt sok időm megszemlélni az esetleges látványt, volt köztünk némi tempókülönbség, és nem az én javamra
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #47498 üzenetére
Legalább tudjuk, hogy nincs semmi bajod, nem azért tűntél el.
Silkroad rövidítése ugye? Csak gondolom, mert beszopódni az MMO-kba szoktak az emberekEgyiket sem próbáltam még ki, mert félek, hogy én is így járnék
(Elég sok haverom csinálta valamelyiket, így hallomásból/látásból ismerek párat) Bár nem mintha olyan hű de keveset kockulnék, főleg, hogy én meg PH-s túraautó szimulátor bajnokságban versenyzek
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #47484 üzenetére
De görgőzöl nem? Majd nyilatkozok amikor idén először megyek majd normális távot, hogy hogy bírta a hátsó felem
Bár lehet idén nem lesz olyan vészes, tavaly még nem volt betétes nacim.
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #47481 üzenetére
Tudom, de most én a bicaj terén edzetlen emberekből indultam ki. Azért ott elő fog jönni egy erős seggfájás, aztán akár derék, esetlegesen térd, csukló, váll... Ha kimarad két hónap már akkor sem olyan kellemes az első bringázás mint az utolsó volt előtte
Tavaly Február 28-án mentem először kb 70km-t, majd Gödöllőn söröztünk, HÉV-eztem Pestre, és kiállva gurultam haza, mert nem bírtam leülni a nyeregbe már
-
KaraDani
addikt
válasz
koshmar #47479 üzenetére
A csapatban elsők 40,5 feletti átlaggal nyomtak 975km-t tavaly le mansban, a solo első eredményét nem találom, de ha jól emlékszem kicsivel volt 900 felett kb 37-38 as átlaggal így. Annyit hozzáteszek, hogy le mansban lehet bolyozni, nem mintha így nem lenne durva, de enélkül lehetetlen lenne ilyen eredmény egyedül.
Én 40 felett anaerob zónában tekerek az tuti, de egy profi országútis bolyban nem -
KaraDani
addikt
válasz
koshmar #47477 üzenetére
Ja értem, azt a topicot nem követem, addig jó nekem
Amúgy akaraterő kérdése az az 1 nap alatt 200km. Ha egy alapvetően nem sportoló, de nem is elhízott embert nézünk, egy probléma lehet, a segge szépen egyre jobban fog fájni az idő múlásával, mivel nincs hozzászokva
De teljesíthető, aszfalton egy országúti bringával, szerintem 20km/h-ás tempót kb. bárki tud tartani megerőltetés nélkül, és még így is csak 10 órába kerül a művelet. Ha pihen időközönként, táplálkozik, iszik rendesen, akkor ez fejben dől el. Amúgy vannak szervezett Balaton kerülések, amit rengetegen csinálnak meg gyerekek idősebbek is, az is ilyen táv.
-
KaraDani
addikt
válasz
koshmar #47473 üzenetére
Ez a 900km nem tudom hirtelen honnan jön biztos lemaradtam valahol
De ha a 24 óra alatt letekerhető távról van szó, akkor: 900km fölött van a világcsúcs, a magyar rekord 728, de ketten is vannak 700 felett. Egy klubtársunk is ment már 600 felett.
-
KaraDani
addikt
Csatlakozom, vegyen 2000Ft-nál drágább minpumpát, az aki outizik, és kell a 7-8 bar ahhoz is, hogy haza tudjon gurulni, vagy ha valaki komolyan versenyez és nem mindegy, mennyi idő alatt fújja újra a kereket egy defektjavítás után. Bár aki meg komolyabban versenyez használjon tubelesst. Nálunk is 800-1500 Ft os minpumpák vannak használatban (Dechatlonos, Kellys), eddig mindkettővel simán felfújtam a monti-és cross kereket a kívánt értékre (a crosson még nem volt defektem amióta duci outi gumi van rajta, de az 5-6 bart ezekkel a pumpákkal is bele tudom rakni szerintem, csak idő kérdése) defektjavítás után, helyszínen nem kell ahhoz nyomásmérő, hogy tudd, kb mennyi kell, tessék otthon felfújni nyomásmérőssel a gumit olyanra amit szeretnél, aztán néha kézzel megnyomkodni, amíg nagyjából megszokod érzésre az mennyi.
-
KaraDani
addikt
válasz
Thulcandra #47046 üzenetére
Simán komoly. Láttam már olyan szakaszt ahol olyan nagy tempóban jöttek le szűk szerpentinen, hogy a kísérőkocsik egyáltalán nem tudták őket követni. De pl. az én top speedem cross bicajjal tavaly 76,66 volt egy kis faluban egy meredek dombon lefelé, idén Dobogókőről lefelé 71,85, ők meg ugye profik vagy mi a fene, meg versenyeznek, meg egy alpokban/pireneusokban kicsit durvább lejtők is vannak, mint nálunk.
-
KaraDani
addikt
Persze egy napos túrára nem jó megoldás, mert tényleg sok (ha a pilisbe megyünk nekünk is kb. 40km oda vissza Szentendréig aszfalton, rühellem is, jobb lenne kimenni kocsival azt otthagyni és onnan nyomni). Csak arra akartam burkoltan célozni, hogy egy esetleges 24 órás részvétel gátja ez nem lehet
Mert ha jól rémlik tavaly is írtad, hogy nehezen tudnál eljutni.
-
KaraDani
addikt
Ezt a vonat arrafelé nem jár dolgot nem értem, Eger tőletek egy 20-as, ami egyáltalán nem sok, és ahogy néztem most elvirán elég korrekt arra a vasúti közlekedés. Ha mi mondjuk pl. Zuglóból a Balatonra, Velencére megyünk le, a vonat a déliből indul, nekünk is 10+km a vasutállomás, és a városban lassabban is tudunk haladni. Amúgy tény, hogy autóval sokkal kényelmesebb, meg akkor sűrűbben meg lehet játszani, hogy elugrik az ember ide-oda, de azért egy két olyan programra amire el szeretne jutni az ember el lehet tőletek is vonattal szerintem.
dqdb: mire gondolsz?
Aktív témák
Hirdetés
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Competizione
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Google Pixel topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest