- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Ariadne #43975 üzenetére
Nem veszítesz, veszítettél sokat, nagyon lightosan nyomjuk az asszonnyal, az ismeretlen lejtőkön pl. nagyon óvatos szoktam lenni, sajnos. Felfelé viszont szerencsére elég jól sikerült általában tartanom a tempót Danival, néha középtányéron még meg is előztem.
Ti akkor pénteken mindenképpen felmentek?
Simon: Nem feledkeztünk meg rólad, itt megkérdezte Dani, mikor érsz rá, de nem írtál órát. Amargo tegnap dél körül felhívta Danit, hogy jönne, és őt megvártuk a túra első harmadánál az Árpád kilátóban, szóval ha eljöttél volna valamikor délután, akkor veled is találkozhattunk volna. Sajnálom, de remélhetőleg ma minél többen összejövünk egy kis esti tekerésre.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ariadne #43975 üzenetére
Pihentesd csak
Az össznépi meeting point gondolom a lánc híd budai hídfő lesz szokás szerint, de venember, dqdb, Xantomas?, embered?, te?, én szerintem már találkozhatunk a Bosnyákon (szóval akkor végülis ez lenne az össznépi meeting point
)
Amúgy, az lesz a baj, ha lassan minden lány nekiáll versenyezni nem lesz support"Hát érdekes erőnlétű csapat lesz (igen eltérő), de mivel ismerjük egymást, remélem nem lesz gond. "
Hát ne bántsd a többieket ha lassúak lesznekAmúgy jó kis csapatotok lesz, tessék megszorongatni a Phanatixot (Sasit ne engedjétek, hogy sokat menjen), ha már minket úgyse lesz esélyetek
"Ja és némi alvás bepótolnivalóm is van a 24h előtt."
Hajnali kettőkor akkor tessék aludni, nem fórumozni
Aktív témák
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest