Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• venember83

nagyúr

válasz Ariadne #43975 üzenetére

Nem veszítesz, veszítettél sokat, nagyon lightosan nyomjuk az asszonnyal, az ismeretlen lejtőkön pl. nagyon óvatos szoktam lenni, sajnos. Felfelé viszont szerencsére elég jól sikerült általában tartanom a tempót Danival, néha középtányéron még meg is előztem. :B

Ti akkor pénteken mindenképpen felmentek?

Simon: Nem feledkeztünk meg rólad, itt megkérdezte Dani, mikor érsz rá, de nem írtál órát. Amargo tegnap dél körül felhívta Danit, hogy jönne, és őt megvártuk a túra első harmadánál az Árpád kilátóban, szóval ha eljöttél volna valamikor délután, akkor veled is találkozhattunk volna. Sajnálom, de remélhetőleg ma minél többen összejövünk egy kis esti tekerésre.

• KaraDani

addikt

válasz Ariadne #43975 üzenetére

Pihentesd csak :K Az össznépi meeting point gondolom a lánc híd budai hídfő lesz szokás szerint, de venember, dqdb, Xantomas?, embered?, te?, én szerintem már találkozhatunk a Bosnyákon (szóval akkor végülis ez lenne az össznépi meeting point :D )
    Amúgy, az lesz a baj, ha lassan minden lány nekiáll versenyezni nem lesz support :N

"Hát érdekes erőnlétű csapat lesz (igen eltérő), de mivel ismerjük egymást, remélem nem lesz gond. "
    Hát ne bántsd a többieket ha lassúak lesznek :P Amúgy jó kis csapatotok lesz, tessék megszorongatni a Phanatixot (Sasit ne engedjétek, hogy sokat menjen), ha már minket úgyse lesz esélyetek :))

"Ja és némi alvás bepótolnivalóm is van a 24h előtt."
    Hajnali kettőkor akkor tessék aludni, nem fórumozni :)

Aktív témák