- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narxis #13905 üzenetére
Old Man, frissen pörkölik, első rendelés -10%, ott vagy 10k környkékén.
-
-
oszy
veterán
válasz
Narxis #13505 üzenetére
Ez olcsóbb.
Őrölttel és Nespresso kapszulával is működik.
-
hyperspace
őstag
-
törölt tag
Karossal sem egyszerűbb, ahogy automatával sem, a kapszulás a gondmentes, de drága.
A Brikka külön kategória, még önmagán belül is, mert most már szilikon szelepes a nyomásfokozója, nem súlyszelepes mint eddig. Nem elég a víz hőfokra, térfogatra, vízkeménységre, őrlemény finomságra, tömörítettségre, mennyiségre figyelni, de még a nyomásviszonyok is mások egyiknél-másiknál, főleg ha ereszt a tömítés. A Moka Expresszek ennél egyszerűbbek, bár az 1 személyes az tévút, talán 3-tól fölfelé már jó a geometria, úgy pedig már sokkal jobbat főznek mint a lemez kotyogósok. Igaz több kávét is fogyasztanak, a Mokina nálam 6 és felet eszik, de jobb az egyensúlya a keserű-savanyú tengelyen mint a Moka 1-nek. Olyan mint a Brikka súlyszelep nélkül, csak kevesebb kávéból, nekem nyerő. Főleg a noname és Aeternum lemez kotyogósok után -
Az automatát sem szeretem
Vicc félre, automata előnye a nevében van, de ezért komoly pénzeket én nem adnék (ld. Jura és barátai egy autó áráért). Egy régi Saeco Xsmart plus (mielőtt még a Philips tönkretette) remek volt a célra.
Konkrétan ez a Bialetti nagyon kényes, anyám szutyok kotyogója nem az. Abba betolod a csíbófemilit és kijön a sárkányvér. -
-
-
Nutra
tag
Ez egy tényleg sokat érő cikk.
Az első tipp tényleg a kávékészítésről szól, a második határeset (olasz cappuccino és az osztrák módi, ami miatt mindig hozzáteszem ott, hogy tejhabbal kérem - de ez ízlés kérdése, attól, hogy én nagyon nem így szeretem, ez még nem feltétlenül rossz). A harmadik meg nem is kávékészítésról szól.
Az én hármas listámra inkább felkerülne a frissen őrölt kávé a tégla helyett és a tömködés mellőzése - ha már a kotyogósról van szó. Bónusz tipp: rengeteg más módon is készíthető jó kávé -
Így van! A Brikka nem hoz ki sokat, de az eredmény nem finomra örölt kávénál azonos csomagolásból is ég és föld!
Valóban nem lesz hatalmas mennyiség.
Ahogy említette Konzumpro - szàmodra a Brikkától az két felé öntött kávé amerikai presszo verzió lesz a jó megoldás.
Az americano a (vödörhöz szokott amcsik) espresszója. Egy kapucsinós csészébe az espersszó adag + ugyan annyi víz, de ez ez izlés szerinti.
A víz bármilyen hőfokú lehet egyéni izlés szerint.Szóval a Brikka jó a háznál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged