- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yep, +1
Ezen felül meg a lelit bianca, ha nem a saját pénze ellensége. Persze ott meg a minőségellenőrzéssel van gond gyakran, de azért ár\értékben nagyon jó.De én szokásosan a manuál dugattyú+nanofoamer (pro..?) mellett szavazok harmad pénzből. Így is, úgy is bele kell tanulni.
-
Azt elmondhatom, h szerintem egy szinttel (najó, féllel) a kapucziner alatt vannak de még bőven a jó kategória. Picit mintha nehezebb lenne ezekből jót "varázsolni", de nem lehetetlen
Még az előző rendelésből a silk van terítéken, amit írnak azt hozza:
Najó, áfonyát még nem éreztem rajta - de ez lehet az én hibám persze
-
Gőzkar az sima ügy amúgy is. Mármint szerintem ott a legkevesebb furcsa változó. Vagy csak nekem áll kézre. De hát jelenleg nincs gőzkar otthon
Na a nanofoamer is elég trükkös, azt sem értem tisztán. Sima aldis zabtejjel (semmi méregdrága barista bohóckodás) remek krémet lehet gyártani, tejjel meg vagy sikerül, vagy nem. Biztos bennem van a hiba. -
-
-
bagaba1
tag
Akkor jövőhéten ha megérkezik a nyitott kar, ezalapján folytatom.
Egyébként szétkaptam az Aldi-s Ambiano darálót és meglepően tapasztaltam hogy gyárilag van lehetőség a kalibrálásra. Nem túl pontos, de kicsit utánállítottam és így 3-4 fokozat körül mintha elkezdenének már összeérni a kerekek. Talán így majd sikerül kellően finomra is őrölni.
-
-
+1 a felújított Jura gépre, nekünk ~2,5-3 éve van egy S70, azóta is hibátlan, és finom kávét főz.
(Azt azért túlzásnak érzem, hogy "valami" jön belőle, teljesen jó amit ezek tudnak. Biztos jobb a külön daráló, karos gép kimérve, beállítva, de nem is annyi idő elkészíteni.
)
-
hyperspace
őstag
-
Sajnos el kell árulnom neked egy hatalmas titkot. Talán a többieknek sem fog idegenül hatni.
A kapszulás előtt is volt egy univerzális rendszer. A papíros Easy Serving Espresso POD. ESE Pod. [link]
Ebből volt az egy adagos és volt a karos gépekhez a nagy.
Hogy akkor miért kellett a kapszulás franc?
Pofonegyszerű!
Ezek már nem kompatibilisek egymással, így a gyártók szépen kötik a felhasználást a saját márkádhoz.
A papírosak nitrogénben pihennek, azok sem oxidálódnak - míg valaki erre gondolna. Ha már frissesség.
Szóval az egész egy hatalmas vásárlási átvágás. - A papíros az szabvány, bármelyik gépbe jó bármelyik pod.- Nehogymár a "másik gyártó" olcsóbb kávéját vedd! -
Sumptuous
senior tag
Félve linkeltem origós cikket, az tény. De forrás nélkül sem akartam posztolni.
Kényelmesnek, kényelmes.. de a presszótól tényleg messze áll. De (a "cikk" ""írón"" kívűl) nem is várja ezt el senki egy ilyen olcsó/egyszerű szerkezettől. Bár én bevallom, szeretem amit-ahogyan lehet vele készíteni. Nem mindenkinek kell minden nap presszó minőségű kávé. Vagyis inkább máshogy fogalmazok; Nem mindenki engedheti meg magának. (Nem is feltétlen anyagilag, inkább időre gondolok. Bár az meg most pont nem aktuális érv.
)
@konzumpro: Nincs otthon fílterpapír, de nem is érzem szükségességét, ugyanis amit így főztem lötty, teljesen zacc-mentes. Egy apró kósza kávéörlemény darab sincs a csészében. Meg is lepődtem, mert mint látható a képen elég nagy lyukakat vág az alufóliára, nem igazán értem, hogyan szűr. Kerestem képet a belsejéről, hogy mifféle szűrőt szereltek oda, de nem találok. Szabad szemmel meg nem nagyon lehet oda benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GTA VI
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- HP notebook topic
- Horizon Forbidden West
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest