- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
Polarstar #1677 üzenetére
Én nem értem most, de lehet mert nem fejtettem ki. Régóta gondolkodom, hogy csökkentett koffeintartalmú kávét igyak, de most a sárga tchibo megadta a lökést és eszembe jutott, hogy van 1 Brikkam de abba túl sok kávé kell és túl sokat főz le mert 4 személyes. Vennék egy adag csökkentett koffein douwe egbertset és íz alapján vagy csak azt iszom vagy délután 1-et iszok, reggel meg automata. Nem akarok semmit méricskélni meg önteni, a lehető legegyszerűbben akarom megoldani. Mivel más megoldás nem maradt így vagy jó lesz az automatás őrölt kávé vagy veszek 2 személyes Brikkát. A csökkentett koffeintartalmú kávé megoldaná azt a problémám is ha esetleg 5-6 óra körül még kávéznék egyet, ritka eset de néha van ilyen.
Kösz kory24, az a mennyiség pont jó lenne nekem.
-
iatti
aktív tag
válasz
Polarstar #1677 üzenetére
én bialetti mini expressel kezdtem.annál is észre lehetett venni a különbséget egy jobb minőségű kávéval.talán pacific coffee meg kapuziner volt benne próbálva.nem használtam sokáig,egy fél év múlva léptem feljebb.de ezek a masinák azért csak kotyeszok. messze van a presszókávétól a kinyert cuc
amit meg a gc-vel csinálok,abban meg "megáll" a kanál. persze a vödrös kávés erre meg azt mondaná,ez meg már kv "sürítmény",ez már méreg
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgóképen a második trifold
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest