Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz HoTaZo #15497 üzenetére
Az az a "motor" aminek pont semmi értelme nincs.
Ugyan annyira ázol rajta mint egy sima motoron, ellenben a dugóban is bent rohadsz, mert nem tudsz előre csorogni a sorok között.
Szerintem ha van pénzkidobás, akkor a trike az az...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
HoTaZo
addikt
válasz Qtya123 #15488 üzenetére
Én mostanában meg elég sok fiatalt látok.
... Basszus, lehet, hogy azért, mert ilyen öreg lettem?
A jogsiddal megvan a kis A, nekem sincs nagy motorra. 35 éves koromig adtam időt magamnak rá. Utána már a család lett a legfontosabb.Somatom : Múltkor láttam minimálisan chopperosított elől 2, hátul egy kerekű vasat. Na, az egondolkoztatott...
Zolás : Nagyon korán kezdted! Mögöttem még csak 25 év van, mint sofőr.
Tüzi : Felesleges! Költsd a motorodra inkább!
fesii: Rendben kicsihuszár!
SidCorky & Somatom : Amikor mentünk Ozzfestre , Angliába, akkor tudatosult bennem egy sofőr véleménye a D-ről: a szállítmány ne pofázzon!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
SidCorky
őstag
Mindenhonnan azt hallgatom, hogy ha van eszem, nem foglalkozok az E-vel, hanem lerakom a D-t. Engem egyáltalán nem vonz a buszozás, szoktam látni, mit kapnak az utasok felől, az első hét után sírva adnám vissza a jogsit. De ugyanezért még lehet, hogy leteszem az A-val együtt, nehogymá ne legyen tele a kártya, ha már a sorok nagy részét elkezdtem feltölteni.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
fesii
aktív tag
A 29 évemmel ezentúl nem Hello szia lesz a kezdés hanem üdvözlöm a véneket.
-
veterán
válasz Qtya123 #15488 üzenetére
Nemsokára nekiállok a d-nek
Csak az hiányzik, brahiból kell, hogy minden meglegyen a kártyán, mert hát miért ne.Zolás:
Mikor vagy otthon?A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Zolás
addikt
Május óta 41, abból 22 az úton. Kicsit kezdem unni...
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
SidCorky
őstag
Mindenképp nyergesezni szeretnék. Elvileg kaptam is kontaktot olyan oktatóhoz, aki nyergesen, félpóttal oktatja az E-t, remélem, hogy még nem megy nyugdíjba vagy mittudomén, mielőtt elkezdhetném. Amilyen ütemben haladt a C, ha jövő nyáron elkezdem, amint júliusban eléri a két évet a B-m, lehet, hogy már csak 2024. januárjában végzek.
Bár ha kivennénk azt az időszakot a tanfolyam kezdete és a mai vizsga között eltelt hónapokból, amit csak várakozással töltöttem, 2 hét alatt meglehetett volna. Nem vitték túlzásba a vezetést, a rutin meg a forgalom is úgy nézett ki, hogy a vizsga előtti két napon mentünk ketten összesen három-három órát, felesben leosztva, és harmadik nap mehettünk vizsgázni. És megkaptuk, hogy még örüljünk, hogy tartanak egyáltalán képzést, annyira nem megérős az oktatóknak a C-s és E-s oktatás a B-hez képest. 60k/óra tarifával én is boldogan oktatnék.
HoTaZo: Köszi! Igen, kicsit már most stresszelek, de szerintem meggondoltam. Ha nem, akkor jövök hozzátok ragelni. Kár, bünti remélhetőleg nem lesz. Elég kezdőbarátnak tűnik amúgy a depó, ahová megyek, úgy is felvettek, hogy bevallottan nincs nagy rutinom még autóval sem, de van egy direkt kezdő furgonjuk, annál nem veszik a szívükre, ha törik rajta valami, azért van. Aztán 1-2 hónap után jöhet az újabb, ha látják, hogy van ott keresnivalója az embernek, meg akkor már fix körzet, nem oda megyek, ahol épp kell a plusz ember (bár ennek is örülök, mert legalább szerzek helyismeretet a kerület minden részéről), és egyre több pakk.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
HoTaZo
addikt
válasz SidCorky #15482 üzenetére
Gratulálok!
Furgon, csomagszállítás, pörgés, adrenalin, stressz. Kell az is.
Azt ne felejtsd el, hogy lesznek szűk helyek, hibázhatsz, mindig lesz valaki, aki felírja a rendszámod. Sose sumákolj! Mindig jobban fogsz kijönni, ha bevállalod a hibát.
... Saját tapasztalat...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
válasz SidCorky #15482 üzenetére
Válassz pályát.
Vagy zsámolyos leszel, vagy tandem/nyergeses.
A zsámolyos a király, de azt megtanulod, akkor életben nem fogsz a másikkal menni, és vica-versa
Nekem is 21 évesen lett meg a C, szóval no para.
Igaz az is már 20 éve volt... bazeg... minnyá vége a szalagnakA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
SidCorky
őstag
válasz Somatom #15481 üzenetére
Köszi szépen! Kicsit én is izgulok miatta, sokáig úgy voltam vele, hogy ha sofőrködésre adom a fejem, biztos, hogy nem csomagszállítás lesz a meló, de nem találtam olyat, amihez még nem kell C meg GKI, belföld, sok vezetés/kevés pakolás, jól fizetnek, és még fel is vesznek úgy, hogy autót is csak tavaly óta vezetek.
Végül a sok vezetés/kevés pakolásból engedtem, talán még hasznosabb is, hogy inkább a zsúfolt helyeken vezetek meg parkolgatok, nem pedig autópályán töltök napi 8-10 órát. Húzós lesz, az biztos, voltam próbanapon úgy, hogy a vezetést leszámítva mindent, a pakolást meg az ugrabugrát is csináltam a futár sráccal együtt, de 1-1,5 évig jó lesz azért. Aztán E-vel remélhetőleg ennél már csak kényelmesebb lesz.
-
SidCorky
őstag
Ma meglett a C-s forgalmi vizsgám, ez is, meg a rutin és a BÜ is elsőre sikerült, szóval most már kicsit jogosabbnak érzem, hogy rontom itt a levegőt néha. Jövő héttől munkaként is belekóstolok ebbe a fuvarozás dologba, igaz, a legkisebb szinten, még csak a GLS-nél. De a friss B miatt úgyis ki kell ülnöm még egy évet, mire elkezdhetem az E-t, addig is gyűjtöm a tapasztalatot a személyautónál kicsit nagyobb vassal, meg letudom a GKI-t.
Egyébként meglepődtem, az oktató és a vb-k is azt mondták, hogy a 26 évemmel nagyon kilógok a sorból lefelé, pár évente egyszer-egyszer találkoznak 30 alatti tanulóval, de még a 35-40 alatti is ritkaságszámba megy. Fura, azt gondoltam eddig, hogy sok fiatal akar nagyobb kategóriára jogsit, ezek szerint tévedtem. Azon meg pláne néztek, hogy kevesebb, mint egy éves jogsival vágok neki, aztán azért megnyugodtam, az oktató már az órák alatt is mondta, hogy ügyesebben, és főleg felelősségtudatosabban vezetek, mint sokan 20-30 éves B-vel, a vb külön meg is dícsért, hogy három ilyen vizsgázó volt előttem, de én voltam a legjobb ma. Lehet abban valami, hogy a sok B-s tapasztalat C-nél hátrány is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
HoTaZo
addikt
Az osztrákot is helyére teszem, az nem érdekel, hogy honnan jön, milyen a bőrszíne, milyen vallása van. Addig, amíg meg lehet beszélni a dolgokat, nem baszogatnak, addig baráti vagyok. De, ha elkezd szarakodni, akkor ugyanazt kapja vissza.
Nem jött össze, hogy csúsztassak egy napot, nem baj, holnap délelőtt ledobom, s meglátom, hogy mit dob a gép.Somatom: Meló után még útrakelsz?
Freiherr : Egyszer elég volt. A lényeg, hogy érezze, nem dirigálhat. Akkor üvöltök vele, amikor ő is üvölt, szép cifra szavakkal. Aztán hirtelen, tök nyugodt hangon adom tudtára, hogy számomra egy vödör fős, még egy kedves-cinikus mosolyt is kiérdemelhet hozzá.Tüzi : Hadd gondolja...
Vaze: Gratula! Hajrá tovább!
-
Freiherr
őstag
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #15463 üzenetére
Múltkor az egyik ilyen burnuszos bajuszos targoncás osztrák közölte velem, hogy migráns vagyok! vegyem fel a raklapokat ahonnan akarom, ő nem fogja kiszedegetni belőle az egyutas meg a chep darabokat, oldjam meg, neki fontos dolga van. Otthagytam a francba, lefotóztam a kupac szart amit raklapnak hívtak, és szépen rájuk lett számlázva.
Tényleg átveszik ezt az én szartam a világot stílust, és csodálkoznak, hogy senki se akar sofőr lenni.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
HoTaZo
addikt
Míg Tüzinem a franciákkal van baja, addig nekem az osztrákokkal, meg azokkal a vendégmunkásokkal, akik átvették a stílusukat.
Már az, hogy nekem kell rakni, minden egyeztetés nélkül a borulékony raklapjaikat, anélkül, hogy elmondaná, hogy hány raklap lesz, milyen súllyal, már az felb@sz. S utána még sürget is, s nem enged átrendezni, mert persze, hogy tengelyes lett. Nem sokkal, de pont elég, hogy ne vállaljam. Aztán ki van akadva, hogy balhézok, mert "talált" nekem szabad rámpát, ahol persze nem engedték, hogy megcsináljam az átpakolást. Kibaszott velem, csak menjek le az ő rámpájukról.
Végülis, teszek rá, ha nem holnap, akkor pénteken rakom le. Onnan meg megyek be a telepre és haza, elég volt most ez.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
Óóóó Bélám, röntgenszemük van azoknak...
Beáll a parkolóba civil autóval, és néz. Aztán utánad megy, bitte folgen, és guten tag.HoTaZo
Áll a bag a parkoló kijáratánál, gyors kontroll mert nem világít a lámpa, de ki van pipálva.
Szevasz...Roppant érdekes amúgy, hogy a basztatást azt hamar megoldják, de az elektronikus cmrt 30 éve nem sikerül.
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
HoTaZo
addikt
Minimum 5 perc!
Én zárásnál is húzok 5 perc munkát, csak akkor nem, ha átlépném vele a 13 vagy 15 órát.
Tüzi : Mi az, hogy megfognak kiégett izzóval? Nem szállhat el egy izzószál az úton való zötykölődéstől?
Állítson még, cseréltesse ki az izzót, de meg nem büntethet érte![ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Hogy látja, hogy nem mentem körbe? Mondjuk ezt az 5 perces kalapács dolgot se csináltam még soha.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
veterán
Szivásról jut eszembe...
Láttam valami appot, magyar srác céges telefonján.
Elektronikus menetével, de külön kis extrákkal.
Például a reggeli 5 perc kalapácsot végig kell pipálgatni a telefonban, és ha utána megfognak kiégett izzóval, akkor szevasz... Vagy látják, hogy nem nézted körbe az autót, de kipipáltad az alkalmazásban, akkor megint szevasz.
Ha ezt bevezetik, akkor elmegyek kertészkedni.
Mondjuk ez biztos, hogy csalogatná a fiatalokat kamionozni:DA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
HoTaZo
addikt
Mekkora szívás ez az A3! 3 órája araszolok...
-
HoTaZo
addikt
Nem volt szükségem semmire igazán... [kép]
[ Szerkesztve ]
-
zsid
senior tag
válasz HoTaZo #15450 üzenetére
Mi gyakran jártunk útvonalengedéllyel, mert szükség volt a behajtási övezetes kirakókhoz. Meg pl ha kikérted egy 14. kerületi céghez az engedélyt akkor bemehettél az M5-felől is és ha kiváltottál akkor még 3400 Forintért egy kamu behajtási engedélyt akkor legálisan verethettél keresztül a városon és a 3400Ft-os engedély olcsóbb volt mint a gázolaj és az útdíj körbe az M0-n
<tRucKdriFteR>
-
veterán
-
zsid
senior tag
válasz HoTaZo #15445 üzenetére
Ez nem Pest csapdája, hanem a fillérbaszó, hozzánemértő fotellogisztikusok csapdája. 3600-4000Forint körül van a behajtási engedély, max 10 perc online kikérni és mehet a kamion.
Nekem ígérhettek volna bármit, ha jön üzenetben a behajtási engedély akkor bemegyek, ha nem jön nem megyek, szabálysértésre senki nem kötelezhet.
<tRucKdriFteR>
-
Somatom
veterán
válasz HoTaZo #15446 üzenetére
Símán. A Gugli szerint 29Km -t rollereztem és 48% maradt az akkuban. Nagy királyság ez a villanyroller. Az ember nincs a kamionhoz láncolva.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
HoTaZo
addikt
Nem olyan komplikált, de Pesten tud csapdába kerülni az ember.
Feltalálták velem kerítés beton rudakat, hogy vigyem Pestre. Áru fent, papíron cím. Körbenézek GM-szal, csupa 12t korlátozás. Senki se tudott róla, hogy engedély köteles terület. Persze az ígéret megvan, hogy ne aggódjak, lerendezik a rendőrt, kifizetik a büntetést... "Persze, csak a büntető pontokat nem fogod tudni kifizetni..."Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
Fárasztó nap volt ez, de nagyon élveztem. Két mai képem:
1.
2.
Jól fog esni a zuhi. Nem értem, hogy miért mondják, hogy a kamionban szűk helyen kell elférni. A zuhanytálcám nagyobb, mint a legtöbb ember nappalija.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
st6969
őstag
Én nem ismerem a teherautóval/kamionokkal kapcsolatos szabályozásokat. Valami ilyesmit magyarázott, hogy a navigáció ráfordította az Árpád hídra (?), de oda nem lehetett volna, stb...
Pont nem olyan helyre kell, ahová heti szinten jár, hanem az ad-hoc dolgokra, ha valami miatt épp ismeretlen helyre keveredik.
És igen, vidéki kisvárosi, Budapesttől igen messze, semmi helyismerete nincs ott... -
zsid
senior tag
válasz st6969 #15434 üzenetére
Belföldön azért nem olyan komplikált a helyzet, hogy a google maps ne legyen elég.
Alapból nem közlekedhetsz csak autópályán és főúton, a nagyobb cégek mind ezek mellett vannak. Amik településen belül vannak oda meg általában ezekről a nagyobb út visz be amin nincs tiltás. Amikor én belföldeztem már akkor is elég volt az esetek 99%-ban a google maps és a budapesti behajtási térkép.Ahogy Somatom is írta, az kamionos navik sem kezelik semennyire a kiegészítő táblákat, a Tomtom sem.
Az úddíjfizetési szolgáltató útvonaltervezője tervez két pont között elfogadhatóan, azt az útvonalat kell beütni mapsre és kész.<tRucKdriFteR>
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #15432 üzenetére
Hűtőt, amikor azzal jártam (Mars jégkrémek Angliába, vágóhídi ömlesztett húsdarálék), ~25 éve.
Állandóan átakasztottunk, ezért is akaszthattam le mindig.Ez a 2. pótom ennél a cégnél, nem akasztgatunk át, nem pakolgatunk át.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Van a Road Lords alkalmazás, van aki dicséri, van akinek semmire se jó.
Vannak androidos alkalmazások (iGo Avic, iGo Luna), de azokkal is ugyanaz a helyzet, mint az iGo- val, nem lehet beállítani benne, ha olyan helyre megy, ahová behajtási engedély kell, hogy márpedig bemehet oda.
Mi, általában céleszközt használunk + Google maps-t a helyek szemrevételezésére, de többnyire nemzetközizünk.
Én, azt tapasztaltam, hogy helyismeret, kollégák irányadó tanácsai majd GM, s azután kamionos navi a mérvadó odahaza.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Zolás
addikt
Sajna ilyen nincs. Offline navi, józan ész, és mobilon waze, ha kell a hatósági előrejelzés.
-
Somatom
veterán
Én eddig mindegyikkel szoptam otthon. Az IGO minden sarkon elmondta, hogy "a jármű méretei meghaladják a jelenlegi beállítások...."
Nem lehetett neki elmagyarázni, hogy van behajtási engedélyem, úgyhogy csak azokat a 3,5t -korlátozásokat vegye figyelembe, amik le is szakadnának alattam. Őslakóként tudtam fejből improvizálni, de nem irigylem azt, aki főfalusi helyismeret nélkül kell eljusson egy behajtási engedélyes címre.[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Egy barátomnak szeretnék segíteni, aki Magyarországon kamionozik. Navigációs appot keresek, ami teherautósoknak, kamionosoknak is segít, és valós idejű adatokat használ (hány tonnával hova nem hajthatsz be, trafit, hatóságot ha előre jelez, az külön jó, stb.).
Köszönöm
Waze, Google Maps számomra ismerős személyautóhoz, de ha vannak kamionosokat segítő beállításai/kiegészítői, az lenne a legjobb.
Ha komplikált a téma, privátban is szívesen veszem az iránymutatást[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz Qtya123 #15423 üzenetére
Változó. Nyáron, amikor nyitva ablak, tető és egy jó öreg hűtő áll arra az oldalakra, ahol előrébb a kabin a halszálkában, akkor nehezen.
Spanyol irányba már ők vannak többségben, akkor már arra is lehet számítani, hogy a 45 percesre még eléd is beállnak.
Én sose szoktam meg, ha tudtam, akkor inkább leakasztottam és beálltam mögé.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Zolás
addikt
Én vagyok a hűtős, és nagyon jól!
Amúgy viccen kívül, jobban alszom, ha megy a hűtő, mintha nem menne.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Somatom
veterán
Rosszul. Többnyire normálisak a hűtősök, próbálnak úgy parkolni, hogy ne zavarjanak. Persze, van, amikor nekik sincs választásuk. Olyankor beszoptuk. Nekem szerencsém van, mert nem alszom, hanem ájulok. Meg, van szilikonos füldugóm, de olyankor a karperecemen is be kell állítanom az ébresztőt, hogy rezegjen.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz HoTaZo #15422 üzenetére
Ha beáll mellétek egy hűtős, hogyan tudtok tőle aludni?
Borzasztóan hangos. Amikor beindul a hűtőm, rendesen berezzen még a fülke is. Múltkor kiálltam 45 percre, a pótot - 18 fokon hűtöttem, ordított mint az állat. A körülöttem állok rögtön úgy néztek, mint a véres késre.
Nagyon fáradtnak kellene lennem, hogy a hűtőtől aludni tudjak. -
HoTaZo
addikt
válasz KAMELOT #15421 üzenetére
Mondjuk itt nagyon nem mindegy most, hogy hova állsz. Érkezésemkor még volt itt egy hűtős, szemben álltam le. Aztán megnéztem, hogy fel van-e kapcsolva egyáltalán. Gyorsan átálltam a hűtős és a foglalt hely közé. Aki mögöttem van, meg aki szemben van, azok kabinját még mindig süti a nap. Nekem alig sütötte a kabint a nap, csak felülről.
A szúnyoghálónak és egy kis szellőnek köszönhetően nyitott ablakkal vészelem át a napot.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
KAMELOT
titán
válasz Somatom #15418 üzenetére
Ha valaki foglalni akar, akkor leakasztok és odaállok. Azt a 10m meg nyugodtan lehet ugrálni pihenő alatt, nem ugrik át a pihenő.
Hála istennek, hogy nekem így nem kell akrobatázni parkolókban. Be sem megye ilyen helyekre, ha igen akkor a kamionok mögé parkolok, hogy ne zavarjak senki és engem se zavarjon senki.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
HoTaZo
addikt
Mi ez az új divat? [kép]
Persze, megértem, kollegialitás, fenntartom a helyet a haveromnak, kollégámnak...
Addig nincs gond, amíg van hely a parkolóban. Amikor ez lesz az utolsó, akkor kezdődik a bál! Aztán veszekedés, éjjel ponyva, bunyó... stb.
Régebben ez nem volt...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
KAMELOT
titán
válasz HoTaZo #15413 üzenetére
Ahogy Soma mondja...átmenni a városon a sok birka között katasztrófa volt.
Most meg alig megy arra valaki és gyorsan meg is járod.
Főleg a teherforalom mentesítése volt a cél. Egyből ki is tették a táblát. 7,5t
Sikerült egyszer időben hazaérni. 22:45 telep.
Vezetésből marad 10p és a munkaidőből 15p.
Kiraktam előtte még Wiener Neudorf-ban a kenyereket.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #15414 üzenetére
Nagyon, csak az elzásziak nagyon makacs fafejű nép.
Persze, senki se akar őzek, nyulak, természet, max. művelt földterület helyett kamion forgalmat az udvara közelében.
Amikor mentek a konszern emberei az első találkozóra az egyik polgármesterrel, arra nem számítottak, hogy több polgi meg egy rakás ember lesz ott, mind a projekt ellen tüntetve. Volt ott, még később is balhé.
Mostanra talán megnyugodtak, hogy messzebb van, mint gondolták, kevésbé áll meg a szmog a környéken. S nem kevés iparűzési adót is hoz pluszba. Persze, vannak olyanok is, akik szerint egy fa kárpótlást sem kaptak.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #15410 üzenetére
Első ránézésre nem vettem észre, hogy nincs benzinkút, ami szokott lenni. Persze ott a bolté, de az nem olyan.
KAMELOT : Igen, jók a vélemények. Tök jó dokumentum filmet néztem meg, hogy mit össze birkózott egymással az elkerülő menti lakosság a konszernnel. De már az első héten mindenki örült, hogy elkészült. Valószínűleg minta lesz az elkövetkezendő autópályák megépítéséhez.
Somatom: Így jártam a Giroval. Mindig találnak valami sport szart, amit be kell vinni a városba!
-
Somatom
veterán
Teljesen kész vagyok. Hatalmas dilemma. Hétvégézhetnék a holnap reggeli lerakómon. Tök nyugis hely. Onnan 20Km a hétfői felrakóm. Necces hely parkolás szempontból. De, onnan 8Km a stuttgarti MERCEDES MÚZEUM!!! Nyitva lesz, de persze, melyik hétvégén lenne lezárva fél Stuttgart vmi maratoni futóverseny miatt?
-
Somatom
veterán
válasz HoTaZo #15409 üzenetére
Egyik kollégám aludt már ott. Ő is azt mondta, hogy rendben van. Meg, ott közel van lakott település. Jó is, hogy ott maradsz, mert onnan a lerakóig már csak egy német benzinkút van. Csodálkoztam is azon a határon hétvégézős ötleteden. A bót az oké, de egyébként az egy null, koma null hely.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #15406 üzenetére
A határtól ½ óra lenne a lerakó, 11 órás bookot kaptam. Simán, még 1-1½ órát is benne hagyok.
Ma már nem, kiálltam Besançon és Belfort közt, már legurítottam egy sört.
Lehet, hogy van, de nem wc-s, fürdős.
Azt keresem, hogy van-e benzinkút az új strasbourgi elkerülőn.
Már láttam dokumentum filmet, arról hogy miként birkóztak meg a helyiekkel, hogy lehessen.[ Szerkesztve ]
-
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #15402 üzenetére
Lehet, hogy jobb is. Ahogy elnézem, a bolti wc-n kívül semmi sincs ott. Vasárnap gondban lennék. Térerő se szokott fantasztikus lenni a határon.
Hétfőn 11 órás lerakó időt kaptam.
Akkor valami jó hely kéne Strasbourg és a határ közt. Mert hétfőn, azért beugranék abba a boltba egy kis kacsamáj pástétomért.Tudtok jó parkolót, kutat Strasbourg után?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Ryzen 4600G dobozos
- Két vezetékes 120x120x15 12v-os ventit keresek, legalább 1800rpm-et tudjon. Használt is érdekel.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Minőségi Mid-Range gamer PC - i5-10400F/Gigabyte RTX 2070 8GB/ 16GB RAM/ 550W táp! -
- Sony WH-1000XM5 - Prémium zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest