- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITmuki
csendes tag
Sziasztok!
1-2 hónapja váltottam munkahelyet egy multihoz fejlesztőként. Nagy előnye volt a cégnek, hogy sok a fejlődési lehetőség és 15 percre van az iroda, előző hely 1 órára volt. Az interjún anno mondták, hogy költözés várható, de maradnak a környéken, csak pár perc lesz a különbség. Ehhez képest kiderült, hogy ez nem igaz és a metrófelújítás kellős közepébe ugrik be, ami így napi 2+ óra kényelmetlen utazást jelent. Ha azt számolom, így heti szinten másfél órával kevesebb szabad időm lesz, ami havonta 30 óra.
A bérezés megbeszélésekor a felszabaduló időmet is belevettem, így most 370k nettó + kb 26k cafeteriat kaptam + első évben havi 20k ezen felül(de ha 1 éven belül pattanok, akkor a bruttóját vissza kell fizetni)
A fejlődéssel kapcsolatos és szakmai dolgok rendben vannak, de a fentiek miatt már elkezdtem tapogatózni egy kicsit közelebb a családi fészekhez.
4.5 év tapasztalattal most mi lehet a reális skacok? Ti egy ilyen szituban mit csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amerika kész lemondani a kormányról
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest