Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
D1Rect #38465 üzenetére
A céget nem érdekli az infláció, az érdekli, hogy pénzt termelj.
THIS.
Én idén pl. kemény 1.09%-os emelést kaptam, pedig itt Németországban is volt egy szemmel látható infláció.
Bónusz meg promó nélkül évről-évre kevesebbet keresnék reálértékben. Eleve a bónusz az része a megállapodásnak, a promóért pedig meg kell dolgozni keményen és ritkán jár - szóval ez annyira nem vigasztal számszerűen.
Nyilván a mérleg másik oldala, hogy alkalmazottként így is extrém magas a bérem, és kb. ennyit enged a céges policy. Azon kell lavíroznom, hogy a vezetőség fejében ne merüljön fel, hogy igazából ezért a pénzért 4-5 (nem kezdő) mérnököt is felvehetetnének egy olcsóbb országban, és akkor nekem annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Posta, csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest