Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Sziasztok,
Jelenlegi cegemnel bertargyalas van, kivancsi lennek szerintetek megfelelo-e az ajanlatuk.
30 eves vagyok, diploma nincs, az elozo cegnel 3 evig voltam tesztelo, ezalatt rengeteget foglalkoztam T-SQL-el, kicsit C#-al, majd ugyanannal a cegnel atraktak fejlesztonek, 1 evig csinaltam, Java fejlesztes, androidra.
Ezutan valtottam a jelenlegi helyemre, Java EE, meg Ruby, UI automationhoz, itt 1 eve vagyok.Az eddigi fizum 275 netto+30 kafeteria(ez mar a tenylegesen levasarolhato) volt.
Most megajanlottak 340 nettot+a kafeteria, ami nem valtozik.Ami miatt dilemmazok, hogy azok, akikkel egyidoben mentem a ceghez, kevesebbet keresnek, eddig is s a mostani emelessel is, tehat ebbol a szempontbol jo vagyok, de tudom, hogy most nagyon porog ez a szakma s a cegnek iszonyatosan kellenek az emberek(egy multi btw), s nem igazan bocsatananak el senkit, szoval talan meg lehetne fokozni.
A leirt tapasztalatok alapjan, az emlitett osszeg realis?
Szerintetek a korulmenyek alapjan, erdemes lenne beprobalkozni tobbel? Ha igen mennyivel?
Ugye azert a lo tuloldalara se akarok atesni, ezert agyalok rajta nagyon.
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest