- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az oktatás drága, aki tud önállóan készülhet, mert nem feltétele a vizsgának. Sokat segít, ha több ember együtt tud készülni rá. Egyetemen a levelezőn is ki kell fizetni a teljes díjat oktatásostul.
A kollégák három forrásból gyűjtöttek anyagot: ms kontakttól sok ingyenkönyv a munkahelyen, neten fellelhető nem hivatalos felkészítő anyagok, amazon.com -ról rendelt ms könyvek (olcsóbb az európainál általában). A vizsgák felelet választós tesztesek angolul.
A tankönyv árra visszatérve, amikor egy komplett ms rendszergazdás könyvcsomagot nyertem (13 kg szakkönyv), akkor max gombokat adtak volna érte, amikor feldobtam apróra. Némi netes keresgélés után rájöttem, hogy alig van aki megveszi ezeket, max akkor ha cégnek veszik és elszámolhatják. Sokszor a mundért leghangosabban védők a legnagyobb álszentek
Btw vannak könyvpakkok, amikor a szintlépés teljes vizsgasorához egyben adják a könyvcsomagot, ott vizsgadíj-kedvezmény kupon is előfordul a pakkban (3 training kit könyv, 3 vizsgához, 3 kuponkód együtt, persze cd mellékleten ott lehet a vizsgához kapcsolódó szoftver legális időkorlátos verziója is).Bocs az offolásért, csak azt akartam érzékeltetni, hogy a cert önálló felkészülés mellett egy egyetemi félévhez képest sokkal olcsóbb még könyvpakk vásárlással együtt is és akár többet is érhet ilyen irányú elhelyezkedésnél

(#2192) djgeg: lassan gépelek

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Windows 11
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autószerelők, autószerelés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Btw vannak könyvpakkok, amikor a szintlépés teljes vizsgasorához egyben adják a könyvcsomagot, ott vizsgadíj-kedvezmény kupon is előfordul a pakkban (3 training kit könyv, 3 vizsgához, 3 kuponkód együtt, persze cd mellékleten ott lehet a vizsgához kapcsolódó szoftver legális időkorlátos verziója is).