Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az oktatás drága, aki tud önállóan készülhet, mert nem feltétele a vizsgának. Sokat segít, ha több ember együtt tud készülni rá. Egyetemen a levelezőn is ki kell fizetni a teljes díjat oktatásostul.
A kollégák három forrásból gyűjtöttek anyagot: ms kontakttól sok ingyenkönyv a munkahelyen, neten fellelhető nem hivatalos felkészítő anyagok, amazon.com -ról rendelt ms könyvek (olcsóbb az európainál általában). A vizsgák felelet választós tesztesek angolul.
A tankönyv árra visszatérve, amikor egy komplett ms rendszergazdás könyvcsomagot nyertem (13 kg szakkönyv), akkor max gombokat adtak volna érte, amikor feldobtam apróra. Némi netes keresgélés után rájöttem, hogy alig van aki megveszi ezeket, max akkor ha cégnek veszik és elszámolhatják. Sokszor a mundért leghangosabban védők a legnagyobb álszentek
Btw vannak könyvpakkok, amikor a szintlépés teljes vizsgasorához egyben adják a könyvcsomagot, ott vizsgadíj-kedvezmény kupon is előfordul a pakkban (3 training kit könyv, 3 vizsgához, 3 kuponkód együtt, persze cd mellékleten ott lehet a vizsgához kapcsolódó szoftver legális időkorlátos verziója is).Bocs az offolásért, csak azt akartam érzékeltetni, hogy a cert önálló felkészülés mellett egy egyetemi félévhez képest sokkal olcsóbb még könyvpakk vásárlással együtt is és akár többet is érhet ilyen irányú elhelyezkedésnél

(#2192) djgeg: lassan gépelek

Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Btw vannak könyvpakkok, amikor a szintlépés teljes vizsgasorához egyben adják a könyvcsomagot, ott vizsgadíj-kedvezmény kupon is előfordul a pakkban (3 training kit könyv, 3 vizsgához, 3 kuponkód együtt, persze cd mellékleten ott lehet a vizsgához kapcsolódó szoftver legális időkorlátos verziója is).