- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
aclandiae
üzenetére
Igen, annyi.
Álom kategória. Én se kapok annyit diplomás végzettséggel közalkalmazottként
Pont láttam, hogy rengeteg rendszergazdát keresnek most, de ennyiért nem tudom elvállalni, a bruttó 130-ból se tudok kijönni, nemhogy majd a bruttó 78-ból és mindehhez napi 8 órában bent kell ülni, nincs távmunka, ott kell lenni az a baj, különben bevállalnám, néha délután kinéznék ha végképp összeszakad valami.
Amúgy tanév elején van sok meló, minden gépet fel kell telepiteni a sulihoz szükséges programokkal, oprendszer, office, képszerkesztö,gépirásoktató programok. Az eszközbeszerzéseket (amikre pénz nincs sose) levezényelni. Ha ellopnak egy egeret, megigényelni az újat a megfelelő szervektöl, amihez ezer pecsétet kell szerezni a gazdasági irodából,diritöl,felettes szervektöl...valamint üzemelteted a suli hálózatot. Év elején az elsösöknek kreálsz felhasználónevet, jogosultságokat állitasz a különféle mappákhoz, pl vizsga meg bead mappákhoz irási jog, de ne tudja felülirni, feladat nevü mappához csak olvasási jog stb. Évközben meg ha visitva kopog be hozzád egy infótanár, hogy Vér Istvánt azonnal tiltsad le a netröl, akkor azonnal letiltod
Valami mindig van, elállítják a programokat a gyerekek, de amit csak lehet fullra összenyomkodnak benne, letörölnek amit csak birnak a gépekröl, összecserélik a billentyűzet gombjait, a legkisebb réseken is bepréselnek rágót vagy valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont láttam, hogy rengeteg rendszergazdát keresnek most, de ennyiért nem tudom elvállalni, a bruttó 130-ból se tudok kijönni, nemhogy majd a bruttó 78-ból és mindehhez napi 8 órában bent kell ülni, nincs távmunka, ott kell lenni az a baj, különben bevállalnám, néha délután kinéznék ha végképp összeszakad valami.
Valami mindig van, elállítják a programokat a gyerekek, de amit csak lehet fullra összenyomkodnak benne, letörölnek amit csak birnak a gépekröl, összecserélik a billentyűzet gombjait, a legkisebb réseken is bepréselnek rágót vagy valamit.