- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
Ilyenkor nem dolgoznak. Hazamehetnének de kipróbálták és oda mennek ahol jó. Vagy addig van pénzük amíg megy a szekér, és ha elakad az életstílus visz mindent. Lehetnek beteg emberek, pszihopaták, vagy más kóros érzékelésbetegségük van. Ez általában munkavégzéslátásmódprobléma, tehát egy bizonyos szocializációba rendezzük amit ismerünk, de ahányszor ilyekkel találkoztam, mindig fulkettyósok voltak. Már nem mintha sok dollármilliomost ismertem volna, de a kettyó már bőven azalatt elkezdődik. Beszopják azt hogy az a normális, hogy sosem elég.
-
Chiller
őstag
Én láttam már dollármilliomost két munkahelyen dolgozni, napi min. 10-12 órákat.
Sosem lehet tudni kit mi motivál, meg miért dolgozik (annyit és úgy amennyit és ahogy).Ettől függetlenül most én is azt mondanám, hogy mondjuk ha nekem lenne egy házam, családom, stb alap dolgok (2 kocsi, passzív jövedelem, vastag bankszámla, stb) - lehet nem hajtanék már annyira. Aztán meg ki tudja, ha ezek meglennének mit akarnék - esetleg hova menekülnék
. -
nobeige
tag
Ég és föld a különbség Bone123 és Harangi stílusa között, Bone123 javára.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Pontosan, ha ugyanazt az ambiciot nezzuk mint a Grok eseteben, az X itt a Facebookhoz akarna felzarkozni, azt megelozni.
Ahhoz az nem eleg, hogy befizetik havonta a szerver/internet koltsegeket es Elon heti 1x bebofog egy tweetet.
-
Twitter (X) esetében is történt hasonló, aztán még mindig működnek. Szerintem kár túlparázni.
-
ddekany
nagyúr
Gondolom ezek a távozó emberek már rég kő gazdagok, tehát ha világuralomra nem vágynak, minek szivatnák magukat ezzel az egésszel, hogy zoomban valami főnök ekézi őket, meg dolgozzál 12x7-ben?
-
Busterftw
nagyúr
"ahol a vezetés ígéretei és a technológiai realitás közötti olló egyre nagyobbra nyílt"
Tehat csak az Elon fele szokasos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.