Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
Heló!
Ezt meg lehet két változóval is csinálni?
Azaz, for ciklusban van egy másik for ciklus és az i-t és a j-t is bindolni kellene, mert (a példánál maradva) az id: '"item" + j + "id" + i'Tehát a toggleTwo()-nak két értéket kellene átadni.
Sk8erPeter:
az a baj, hogy ezzel a counterrel csak "egyszer" fut le, de duplán. úgymond többször már nem, de először mindig duplán. szóval nem tudom, hogy mi van, lehet, h az alkalmazásban van valami, amit nem látok

-
Muton
addikt
megpróbálom id helyett classal, meg bármekkora elemszámra. vagy a körbefoglaló classal, az meg hogy gépigényes...

köszönöm szépen mindkettőtöknek!
és ez még csak a kliens oldal töredéke, jön majd a szerver oldal is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod:
fú öcccsém, nem szeretnék a kódjaitokkal dolgozni...
ezzel én is pont így vagyok, csak én még a sajátommal sem szeretek
nem mondhatok semmit. egyrészt, mert törvény sem engedi meg az esetleges hitelrontást, másrészt rajtam is múlik, mert ha tudnám, akkor nem kellene kérdezni, hanem megcsinálnám pikk pukk (vagy pakk), meg nem csak a konkrét munkáról van szó, szeretek itt dolgozni, jó a légkör, stb.
meg amekkora mákom van, lehet, hogy pont egy külsős vagy
(mert vannak jók is) -
Sk8erPeter
nagyúr
Na igen, de azért is írtam, amit írtam, mert itt konkrétan tudnod kell, hogy 10 elem lesz, vagy pedig még azt lehet csinálni, hogy tudod, melyik a szülőelem, és megszámoltatod jQuery-vel, mennyi közvetlen gyerekeleme van, aztán annyiszor végigiterálsz egy ciklussal, és megcsinálod azt, amit mutattál. De szerintem sokkal értelmesebb lenne úgy megírniuk az alkalmazást, hogy az használható legyen, ne kelljen hozzá össze-vissza tákolgatni. Vicces, hogy állítólag sok 0 van a projekt összegének a végén (ez már itt kicsit túl sokszor is lett kihangsúlyozva Muton által), és ahhoz képest hozzá nem értők okádják ki a gány kódokat (mondjuk kezd olyan érzésem lenni, hogy itt mi írjuk meg a kliensoldali kód felét...).
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)