Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #3036 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy a helyes megoldás nem ez, hanem sokkal magasabb szinten újratervezni az egészet, de a gyakorlás kedvéért gondoltam megválaszolom a konkrét kérdést
Sajnos nem csak magyar és nem csak kis cégek jellemzője a sok pénzért hullámzó (nem ritkán hulladék) minőség. Ha ennyire meglepő, megkérdezhetem (akár privátban), hogy hol dolgozol? Egyébként egy dolog, hogy mennyi nulla van a végén, ennél durvább a költség.
Muton, a probléma általános megoldása szerintem arra alapul, hogy meg tudod-e állapítani az adott elemhez tartozó következő elemet. Akkor nincs szükség ilyen statikus behuzalozásra, mint amit a binddal csináltam, sokat egyszerűsödne az egész click eseménykezelő. Sőt, akkor már az on() függvényt is be lehetne vetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Plazma TV topic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RX5700XT 8GB!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest