- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
megpróbálom id helyett classal, meg bármekkora elemszámra. vagy a körbefoglaló classal, az meg hogy gépigényes...
köszönöm szépen mindkettőtöknek!
és ez még csak a kliens oldal töredéke, jön majd a szerver oldal is
mod:
fú öcccsém, nem szeretnék a kódjaitokkal dolgozni...
ezzel én is pont így vagyok, csak én még a sajátommal sem szereteknem mondhatok semmit. egyrészt, mert törvény sem engedi meg az esetleges hitelrontást, másrészt rajtam is múlik, mert ha tudnám, akkor nem kellene kérdezni, hanem megcsinálnám pikk pukk (vagy pakk), meg nem csak a konkrét munkáról van szó, szeretek itt dolgozni, jó a légkör, stb.
meg amekkora mákom van, lehet, hogy pont egy külsős vagy(mert vannak jók is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest