Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na igen, de azért is írtam, amit írtam, mert itt konkrétan tudnod kell, hogy 10 elem lesz, vagy pedig még azt lehet csinálni, hogy tudod, melyik a szülőelem, és megszámoltatod jQuery-vel, mennyi közvetlen gyerekeleme van, aztán annyiszor végigiterálsz egy ciklussal, és megcsinálod azt, amit mutattál. De szerintem sokkal értelmesebb lenne úgy megírniuk az alkalmazást, hogy az használható legyen, ne kelljen hozzá össze-vissza tákolgatni. Vicces, hogy állítólag sok 0 van a projekt összegének a végén (ez már itt kicsit túl sokszor is lett kihangsúlyozva Muton által), és ahhoz képest hozzá nem értők okádják ki a gány kódokat (mondjuk kezd olyan érzésem lenni, hogy itt mi írjuk meg a kliensoldali kód felét...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest