- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen monitort vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"az a baj, hogy ezzel a counterrel csak "egyszer" fut le, de duplán. úgymond többször már nem, de először mindig duplán."
Hogyan írtad meg a kódot?
Egyébként azt látod, hogy a jsFiddle-kód helyesen működik, ugye?Az alkalmazásról meg semmit nem tudunk (csak azt, amit már sokszor elmondtál, hogy sok a 0 a végén, és helyetted kódolunk
), nem lehet, hogy az eseménykezelő valamiért kétszer van megírva?
Nem valami olyan függvényen belülre került ez az eseménykezelő (a mouseoveres rész), ami a betöltődés után kétszer is meghívódik?
Abból kiindulva, ahogy itt is akartad megírni az eseménykezelőt...===============
Szerk.:
(#3061) sztanozs :
ez qrva jó!A kérdést igazából el sem olvastam, csak odáig, hogy System.out.println, aztán tovább sem mentem, de most megnéztem, hát ez óriási
Az a baj, hogy abból kiindulva, hogy ráadásul a JavaScript topicba írt Java-kérdést, nem is igazán érdekli a dolog, csak muszájból tanulja, vagy nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest