Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Volt már párszor, nem nagy kunszt, így simán be lehet vállalni. Szóval néha úgy érzem,
a k*rva anyátok!Csak azt tudnám, hogy ha ez a topik is az önelégült, beképzelt seggfejek gyülekezete [veled az élen], hogy a pics@ba maradt eddig aktív… Bárhányszor leírok egy jópofa észrevételt, a degeneráció végett el sem jut a tudatotokig!
Szerintetek én nem találom meg ezeket? Attól még érdekes maga a puszta létezése! Habár tisztában vagyok vele, hogy a kommentem törlését követően engem is kib@sznak innen franc tudja meddig, valójában az lenne igazságos, ha veled együtt tennék meg ezt! Mert TE vagy az, akinek a legnagyobb itt a pofája és TE vagy az, aki lépten nyomon személyeskedsz!Őszintén, kíváncsian várom, mi fog kisülni ebből!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad3 i5-1155G7 15" érintő kijelző, 512Gb NVMe, 1 év garancia, szép állapot
- Samsung Odyssey G7 C27G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 1ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync
- Apple MacBook AIR / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Új, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Gainward 5070 Python III
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest