- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '(' , 'g') , '23' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '(' , 'g') , '§(' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '[' , 'g') , '23' ) )alert( 'abc(def)ghijku'.replace( new RegExp( '[' , 'g') , '§[' ) )
Nem megy, pedig kéne neki ! Már mindent megpróbáltam:
A jobb kezemmel megfogtam a bal fülemet és kinyújtottam a nyelvemet, hideg vizes zsebkendőt tetem a nyakamra, ...stb. és mind hiába, nem megy .
A
new RegExpnem az én érdemem, hanem nagyon régen ti segítettek ki vele . Akkor is volt valami probléma a ( jel miatt, valamit javasoltatok is, de a régi fájljaim rengetegében nem találom, nincs is esélyem megtalálni .
Nagyon kellene az új programnyelvem fordítójához, kérlek titeket segítsetek ki evvel !
Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest