Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Böngésző console ad vissza nekem egy hibát, egészen pontosan nem is egyszer az alábbit:
The service worker navigation preload request was cancelled before 'preloadResponse' settled. If you intend to use 'preloadResponse', use waitUntil() or respondWith() to wait for the promise to settle.
És ami azt illeti, fogalmam sincsen, hogy ezt mire írja, mit töröl és azt miért. Van valakinek ötlete rá? Mit nézzek meg, ha ez írja?
A másik, amit ír és nem egészen értem:
Refused to display 'https://www.youtube.com/' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'sameorigin'.
Namost egyfelől azt nem értem, hogy miért írja 5x, ha csak 4 videó van berakva, másfelől nem állítottam neki semmi paramétert, sőt, a gyártiakat is kivettem.
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HBO Max
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Számítógép, Dell OptiPlex 5050, i5-7500, 8GB DDR4, 256 GB SSD, Win 10 Pro
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest