Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ah, amit én ~50 sorban sem tudtam tökéletesen megoldani, te rendbe raktad ~10 sorban, úgy, hogy annak is a fele még logolás is...

Igazából kell még egy kis idő, hogy felfogjam, mi is történik itt...
(Értve ezalatt a $1-et és a zárójelezést avar textToMark-nál stb..)Ismételten köszönöm szépen mindenkinek!
@cstomee: Amikor ide írok, már túl vagyok nagyon sok keresésen, kutakodáson, utánajáráson. Próbálom ennek a fórumnak az eszét csak akkor igénybe venni, ha már tényleg nem találom a megoldást saját erőből.
És "sajnos" élettapasztalat, ha valamit már nem írok alaposan körbe az elején, akkor később magyarázkodhatok és pontosíthatok, elvesztegetve sok időt és energiát.
De köszönöm az észrevételt mindenképp, igyekszem a jövőben kevésbé regényesre ereszteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Értve ezalatt a