-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
K1nG HuNp #7239 üzenetére
első mondatban cookie helyett tokent akartam írni.
mindegy, közben esti kikapcsnak megcsináltam Vue-ban is egy jwt autentikációt. meglepően sima volt, reacthoz képest legalábbis... vannak ilyen apróságok, hogy routes.beforeEach() amivel aki csinált már más frameworkben authot szerintem el tudja képzelni mennyivel egyszerűbb a téma
Még amikor kiderült, hogy cégnél Vue van a stackban eléggé el voltam kenve, mert nem akartam egy enniyre opinionated frameworkot begyakorlolni, meg a react mégiscsak jobban ment, de mostmár kezdem érteni miért szeretik ennyire az emberek. Kezdőknek nagyon sokat segít, hogy minden "gyárilag" benne van, de látva a személyes példám és azt hogy egyre nagyobb oldalak váltanak vue-ra (gitlab, 9gag), lehet annyira nem is vészes dolog az, ha egy framework nincs teljesen lecsupaszítva a minimumra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest