Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
első mondatban cookie helyett tokent akartam írni.
mindegy, közben esti kikapcsnak megcsináltam Vue-ban is egy jwt autentikációt. meglepően sima volt, reacthoz képest legalábbis... vannak ilyen apróságok, hogy routes.beforeEach() amivel aki csinált már más frameworkben authot szerintem el tudja képzelni mennyivel egyszerűbb a téma

Még amikor kiderült, hogy cégnél Vue van a stackban eléggé el voltam kenve, mert nem akartam egy enniyre opinionated frameworkot begyakorlolni, meg a react mégiscsak jobban ment, de mostmár kezdem érteni miért szeretik ennyire az emberek. Kezdőknek nagyon sokat segít, hogy minden "gyárilag" benne van, de látva a személyes példám és azt hogy egyre nagyobb oldalak váltanak vue-ra (gitlab, 9gag), lehet annyira nem is vészes dolog az, ha egy framework nincs teljesen lecsupaszítva a minimumra.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest