Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Furcsa, mert szerintem is mukodnie kellene, bar sose hasznaltam igy, es ezzel eljutunk oda: hogy egyebkent ennek igy mi ertelme? Marmint, a komponensedben rendelkezesre all az egesz Auth osztaly, benne minden user adattal, mi szukseg akkor kiszervezni plusz egy attributumba a felhasznalonevet?
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani.