- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
Panhard #7058 üzenetére
Ebben az esetben a JSON egy ketelemu tomb. A JSON[0] egy objektum mig a JSON[1] egy ujabb tomb, benne objektumokkal. Elvileg a
JSON[1][n].param
helyes hivatkozas lenne ra, de kiprobalni most nem tudom.Szerk: 'n' az termeszetesen a tetszoleges indexet kivanja reprezentalni, ne konkretan n-et irj be.
-
DNReNTi
őstag
Gondolom a function fuggveny az azt jelenti hogy egy darab fuggveny. Vagyis gondolom.
function setRandomColor() {
$("#colorpad").css("background-color", function(){
var letters = '0123456789ABCDEF';
var color = '#';
for (var i = 0; i < 6; i++) {
color += letters[Math.floor(Math.random() * 16)];
}
return color;
});
} -
DNReNTi
őstag
válasz
hiperFizikus #6730 üzenetére
Azt lehet csinalni, amit Doink is ir, az erzekeny uzleti logikat szerveroldalra tenni - legyen pl nodeJs, hogy ne kelljen ket nyelvre portolni. Persze nehez ugy okoskodni, hogy tudnank, valojaban mirol van szo.
-
DNReNTi
őstag
válasz
hiperFizikus #6725 üzenetére
Barmi, ami a bongeszoben megjelenik, az nem titkos, nem lehet masolasvedelemmel ellatni. Mivel a JS-t a bongeszo futtatja, igy ez arra is igaz.
-
DNReNTi
őstag
-
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Szeretnem megoldani, hogy az alkalmazasok UI retegeben keletkezo exception-ok is visszakovethetoek legyenek, illetve akar valami alert is beallithato legyen ha kiugroan magas szamu hiba van. Hogyan lenne a legjobb megoldani azt, hogy barmilyen kivetel kovetkezik be, azt el tudjam kuldeni a szervernek? A barmilyet azert emeltem ki, mert peldaul az aszinkron hivasok hibai le vannak kezelve, nem torik el a UI, de szeretnem, hogy ettol fuggetlenul lassuk ezeket egy naploban es ha kell vissza tudjuk keresni mi tortent. Tapasztalat? Javaslatok? Koszi!
-
DNReNTi
őstag
Hasznalt mar valaki React teszteleshez Jest snapshot tesztet?
Problemam a kovetkezo: Egy tesztben szeretnem X komponens Y attributumat atallitani, de nem rendereri ujra a snapshot-ot emiatt a teszt elhasal. Lehet egyaltalan ilyet csinalni? Tehat egy teszt fajlbol tobb snapshot-ot generalni? AzupdateSnapshot
flag nem segit. -
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane #6544 üzenetére
Jaja, alapbol az IDE is visit, de a compiler is leterdel "Module not found" hibaval.
-
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane #6542 üzenetére
Irja is a valaszolo, hogy TS 1.8 ota mar sima import statement van, nekem TS 2.1 van behuzva, de annyira kilatastalan mar a dolog, hogy megprobalom. De szerintem ha az import nem menne, eleve le se fordulna. Gondolom.
-
DNReNTi
őstag
Az a lenyeg, hogy tobb kulonbozo alkalmazas keszul most React-tal, de vannak olyan komponensek (es servcie-ek) amelyek mindegyikben szerepelnek, es emiatt tok jo lenne kiemelni oket egy kulon repoba, amelyet aztan behuzunk a tobbibe mind dependency, tehat mindenhol elerhetoek lennenek. Magyarul ez nem egy alkalmazas hanem egy sajat package, standalone komponensekkel. Na ezt nem tudom ugy forditani TS-bol, hogy mukodjon a projektekkel. ES6-bol fasza.
-
DNReNTi
őstag
React, TS jediknek egy kerdes:
Build React component package with TypeScript to ES5 -
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
MobX-et hasznal valaki? Azzal szivok, hogy observable array-bol akarok kidobni egy elemet, ami ugye teljesen kezenfekvo lenne:
array.splice(index, 1);
es jonapotkivanok. No most ez nem mukodik, nem igazan ertem mi miatt, de olyan mintha nem frissulne a state, mert ha kilogolom, akkor a kivant elemmel rovidebb tombot kapom, de a UI nem frissul, tehat az observer nem veszi eszre a valtozast a tombon. Tovabb furcsitja a helyzetet, hogy a.push()
, vagy egy teljesen uj ures tomb hozzarendelese tokeletesen mukodik. Mit kurok el? Nem hiszem hogy ennek nem kellene mukodnie. -
DNReNTi
őstag
Ha nincs engedelyezve a JS futtatas, akkor az egeszet megette a fene. Erre szoktak hasznalni amugy a
.no-js
(vagy barmilyen mas tetszoleges, de beszedes) CSS osztalyt a dokumentumon, amit a JS azonnal levesz. Ha nem veszi le, akkor nem fut a JS, tehat meg tudsz jeleniteni mondjuk egy alert-et, hogy draga user, tessek ma' engedelyezni a JS-t 2017-be legyen kedves, vagy haladjon tovabb. En egyebkent ezzel siman nem foglalkoznek, akinel le van tiltva a JS az nem akar internetezni. -
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Villamkerdes:
Valakinek sikerult e mar valaha React + TypeScript + React-Routing kombot mukodesre birni? Barmifele mukodo peldakodot szivesen latok. Koszi! -
DNReNTi
őstag
Ez a projekt tobb sebbol is verzik, de ezek nagy resze nem kod related, tehat az egesz hatranyos helyzetbol indul nalam, foleg, hogy szigoru deadline van, es nincs is lazan merve. Mivel ng2-vel mar tobben foglalkoztunk, illetve tobb projekt is fejlesztes alatt van benne, raadasul korabban sima angularjs-t hasznaltunk, esszeru lett volna azzal tovabbmenni. Ha masnem legalabb azert, hogy tartsuk a hataridot.
Most el fog menni bo egy het, mire egyaltalan ralatasunk lesz, hogy hogyan kezdjunk hozza, hogy a vegeredmeny ne csak mukodjon, hanem jo is legyen. No mindegy, meglatjuk mire haladunk, legrosszabb esetben bovul a CV-m par uj buzzword-del.
Jovok majd meg szerintem noob kerdesekkel. Koszi!
(#6497) PumpkinSeed
Koszi! Pont ezeket vettem meg, jelenleg az elso porog. -
DNReNTi
őstag
Hat szamomra egyelore nem sok minden szol mellette, foleg azert mert eddig kb netto 10 orat foglalkoztam React-tal azt is az elmult ket napban. Egyelore en nem latom, hogy ez racionalis dontes lenne, sokkal inkabb ahogy te is irod: szemelyes preferancia. Itt mondjuk ez is erdekes, mert aki ebben most dontott, soha egy betut nem fog beleirni a kodba.
Most nyomok Udemy-n egy React + Redux treninget, bizom benne hogy okosabb leszek, egyelore a sajat szemelyes preferenciam miatt en egyertelmuen ng2-t valasztottam volna.
-
DNReNTi
őstag
válasz
PumpkinSeed #6493 üzenetére
Koszi az infokat.
"a React view framework"
Na ez az amit nem sikerult megertetni a nagyokossal.
Arkot akarunk asni, de egy CAT munkagep helyett, egy Mazda MX5-el... -
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Egy "hozzaerto" dontest kovetoen el kell kezdjunk hasznalni React-ot, egy olyan projekten amit ng2-re terveztunk meg. Tud e valaki tapasztalatai alapjan best practice, ajanlott dependencies, ui framework, satobbi linkekkel ellatni?
Koszi! -
DNReNTi
őstag
válasz
Panhard #6465 üzenetére
Szia,
Ez igy soha nem is fog mukodni, egy egeszen egyszeru ok miatt: a PHP a szerveren fordul, a JS a bongeszoben fut. Ebben a kodban te azt varod, hogy leforduljon a PHP kod a bongeszoben. Nem fog.Szerencse hogy tobb megoldas is rendelkezesre all:
1. Ahogy szerintem kellene: AJAX. Amikor a JS-nek szuksege van valamire a szerverrol, akkor azt egy aszinkron hivassal lekeri, es az eredmenyet alkalmazza.
2. Ebben a peldaban ranezesre semmi dinamikus tartalom nincs, egy statikus HTML reszlet van a fajlban, tehat siman lehetne rejtett egy CSS osztaly altal, majd amikor szukseg van ra, ezt az osztalyt ledobod az elemrol. Ez a lehetoseg nem jo, ha a file tartalma dinamikus.
3. A talan legrondabb lehetoseg: Ha a file amit a bongeszo hiv, tehat amiben a JS is fut, az PHP, akkor meg lehet csinalni, hogy beleirod egy PHP valtozo tartalmat egy JS valtozoba. Peldaul:
<?php echo '<script>var htmlContent = ' . $html_content . ' </script>' ?>
Ez ezetben a$html_content
PHP valtozo erteke beirodna ahtmlContent
JS valtozoba, tehat innentol mar felhasznalhato lenne kliens oldalon. Ezt a megoldast nem javaslom, eleg idejet mult modszer.Egy egyeb eszrevetel: a
<font>
HTML tag deprecated. -
DNReNTi
őstag
válasz
PumpkinSeed #6462 üzenetére
Hat az szivattyu.
Meg akkor az johet szoba, hogy elkezditek a React-s frontend-et, ami fut egy masik szerveren, aztan proxyval ossze lehet huzni oket, mintha egy domain-en mennenek. Nem art ha a ket alkalmazas kinezetre hasonlo, azaz egyforma, igy a felhasznaloknak olyan mintha egy lenne. Ez egy eleg kokany megoldas szerintem, de nalunk is pont fut igy ket app. Sot most jon hozza egy harmadik resz, ami mar Angular2.Aztan majd huzzuk utana a tobbieket.
-
DNReNTi
őstag
A kerdes jogos, de lehet valami 3rd party cucc van authentikaciora hasznlava (pl Keycloak), akkor indokolt lehet. Bar akkor is lekommunikalhatna ezt az API kulon, es akkor a frontendnek mar nem kellene kulon meg az auth szervert is hivogatni.
No de a lenyeg:
Gondolom most a frontendet a Symfony futtatja. Ha szep megoldast akartok, szerintem itt a folyamatos atallas nem konnyu, sot... Inkabb az alabbit javasolnam: teljesen uj stand alone frontendet irni, ami mar csak az API-t hivja, a Symfony-s rendszerbe pedig menet kozben folyamatosan kotni be az uj endpointokat. Igy hasznalhato maradna az alkalmazas, es mire elkeszul az uj backend, a hatterben parhuzamosan elkeszul hozza az uj frontend is, raadasul mivel a regi rendszer az uj EP-kat hivja, eleg jol le is lenne tesztelve. Amikor mind az uj API mind az uj frontend keszen van, ki lehet lonni a Symfony-t, es mehet az uj frontend.Munkaidoben ez egy eleg koltseges megoldas, de elegge "szolgaltatasbiztos".
-
DNReNTi
őstag
válasz
PumpkinSeed #6452 üzenetére
Meg ha fakír vagy akkor D3.
-
DNReNTi
őstag
Koszi! Ma lett beallitva, meg nekem is szokni kell.
Illetve, igen kozben rajottem, hogy ket egymasnak ellentmondo dolgot sikerult leirnom. Hatha a false visszateres bejonne, bar kicsit idetlen szerintem (tehat lehet teljesen hulyeseg), a resolve / reject komboban tobb logikat lattam.
-
DNReNTi
őstag
A konzol mit ir? Marmint "ok" vagy "taken"? Illetve megint csak tipp, nem e az a baj, hogy mindket esetben resolved lesz a promise? Nem e reject-elni kellene abban az esetben ha nem megfelelo? Egy probat megerhet.
Szerk:
Gyors guglizas utan talaltam meg egy lehetseges okot: Tobb helyen is azt latom, hogy a validator vagy
null
vagy valamilyen objektummal ter vissza, amiben a property ertekefalse
, nemtrue
mint a te esetedben. Tehat lehet jobb lenne aresolve({
'usernameTaken': true
});
helyett:resolve({
.
'usernameIsAvailable': false
});De ismet csak tippelgetek.
-
DNReNTi
őstag
Csak tippelem, nem probaltam, de talan azert mert a
getUserNameFromServer()
nem egy boolean-nal hanem promise-szal ter vissza. Egyebkent tok fura nekem hogy a service-ben subscribe-olsz az observable-re, en ezt eddig mindig ugy csinaltam, hogy az observable-t adtam vissza. Nem tudom melyik a best ptactice, majd utanaolvasok. -
DNReNTi
őstag
válasz
DNReNTi #6416 üzenetére
Kicsit gugliztam a temaban, es ugy nez ki (igaz RC4 de) ez alatamasztja azt amit korabban irtam. Demo-t erdemes csekkolni (app/app.component.ts).
"...using dot-notation, causes a TypeScript validation error..."Kis javitas:
Kicsit felreertheto amit ideztem. Tehat ez csak akkor issue ha az adott property vagy annak tipusa nincs deklaralva, egyebkent persze mukodik, sot szvsz szebb dot-notation-t hasznalni a kodban. -
DNReNTi
őstag
Furcsa, mert szerintem is mukodnie kellene, bar sose hasznaltam igy, es ezzel eljutunk oda: hogy egyebkent ennek igy mi ertelme? Marmint, a komponensedben rendelkezesre all az egesz Auth osztaly, benne minden user adattal, mi szukseg akkor kiszervezni plusz egy attributumba a felhasznalonevet?
Egyebkent ez lehet (tenyleg csak tipp), valami TS specifikus dolog. Az Auth.userProfile tipusa sima Object, nincs interface vagy valami specifikus osztaly (pl UserProfile osztaly) ami leirna, hogy milyen attributumai vannak, tehat feltetelezheti, hogy nincs username property, es ezt te amugy nem is ellenorzod. Bar ha igy lenne akkor mar szerintem a TSC dobna warning-ot. Egyebkent pont ilyenkor jon jol hogy a TS tipusos, tessek hasznalni, egy userProfile ne legyen mar egy standard osztaly!
Remelem segit megoldani.
-
DNReNTi
őstag
Szia,
Nem teljesen latom at a problemat, de nem e lehet megoldas, hogy a szukseges erteket a root controllerben definialnad, es azt hasznalnad fel a "gyerekekben"? Vagy ez az ertek valtozik minden controllerben? Akkor nincs mese, irni kell ra service-t, es azt hivni valami parameterrel, minden alkalommal. Lehet nem ertem.
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Angular2-t használ már valaki? Úgy értem "prodban" nem csak tesztelgetni, kísérletezgetni? Új projektekhez én már azt szeretném használni "sima" Angular helyett, de nem nagyon tudom eldönteni melyik UI framework-öt válasszam hozzá. A Material2 még eléggé gyerekcipőben van pedig az lenne a legjobb, az ngSemantic szintén, ami talán a legjobbnak tűnik az ngBootstrap, a UI Bootstrap Angular2 átírata Bootstrap 4-el. Jó lenne, de nekem a kinézet kicsit idejét múlt. Egyéb alternatíva? Köszi! -
DNReNTi
őstag
válasz
Hunmugli #6250 üzenetére
1. A
==
egyenlőséget a===
típusegyenlőséget vizsgál.
Tehát mondjuk:return 1 == '1', //true
return 1 === '1', //false, mert az '1' az string2. Minden ablakban ott van hogy mit hová kell írni. Bal fent HTML, jobb fent CSS, bal alul JS, jobb lent az eredmény.
3. Sose használtam VS-t.
-
DNReNTi
őstag
Az a baj, hogy a project backend agyon van bonyolítva, szét van vágva egy csomó rétegre (javarészt feleslegesen), és minden API híváshoz hozzá kell csapni egy custom auth headert benne az érvényes tokennel, ha ez nincs, akkor jön a 401. Ezt megkerülni nem opció, ezért farfekvéses ez a gyermek. Nehéz szülés.
-
DNReNTi
őstag
Angularral használom (használnám), az
apiSettings.url
itt most nem opció, mert custom autentikációs header is hozzá van csapva a requesthez. Az elképzelésem az, hogy ng-change-re lefutna az adott $resource, a keresőszóval és amikor kész (.then()
), frissítené a semantic search source tömbjét a kimenttel. Nem tudom ezt hogyan lehetne szépen megcsinálni, de szerintem a vége az lesz, hogy írok rá direktívát.Ami még csuda érdekes, hogy nem találok opciót arra, hogy a keresés a tömbben ne legyen case-sensitive...
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Semantic UI search module source attributuma felulvaghato valahogyan utolag?
Nekem eddig nem sikerult.
Thx. -
DNReNTi
őstag
Valaki esetleg megy innen AngularConnect-re szeptemberben?
-
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane #6066 üzenetére
Persze, de minden viccnek van alapja.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Sk8erPeter #6064 üzenetére
-
DNReNTi
őstag
válasz
fordfairlane #6043 üzenetére
De minek huzzam be ha felesleges? Ez nem optimalizalasi kerdes, hanem, hogy megprobalok e modern eszkozokkel elorefele haladni, vagy 'jovanazugy' hozzaallassal megallok az idoben. De ha ez premature, hat legyen.
-
DNReNTi
őstag
Sot ha nem akarsz csak ezert jQuery-t behuzni, es 2016-ra fejlesztesz, akkor meg tudod oldani siman javascriptben is.
-
DNReNTi
őstag
válasz
PumpkinSeed #5961 üzenetére
Én se saját kasszából szándékozok menni.
-
DNReNTi
őstag
Igaz még nagyon-nagyon odébb van de ngEurope-ra vagy Angular Connect-re megy valaki innen?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Mr Dini #5875 üzenetére
Tehát:
Egy baromi egyszerű példa for ciklusra, bár fordfairlane és éppen ezt írta le, csak én áttettem neked gyakorlatba, ez alapján már egész biztosan mennie kell:for(var i = 0, i < 10, i++) {
console.log(i);
} -
DNReNTi
őstag
Ha jobban megnézed, SO-n is úgy van megoldva ahogy én is írtam, igaz szóközre lenyomásra. Van egy tag-editor osztályú div, abban egy span, és egy input. Itt sem az inputon belül maradnak a tag-ek, csak szépen trükkösen meg van csinálva, hogy úgy tűnjön mintha. Valójában a span-ba kerülnek át space lenyomáskor. JQuery-vel ezt baromi egyszerű megoldani, de még talán plain js-sel sem egy ördöglakat.
(#5859) Sk8erPeter
Jogos. -
-
DNReNTi
őstag
válasz
libamajas #5734 üzenetére
Ha ezzel hosszabb távon tervezel foglalkozni, szerintem hamarabb megtanulsz angolul, minthogy találj egy "teljes JS-t" átfogó tutorialt magyarul.
A professzionális : MDN
A barátságos : [W3S] (minnyán jön Brian és kioszt egy fülest)
De ha lenyitottad volna a topik összefoglalót, az MDN-t már ismernéd, illetve egy halom másik ajánlott olvasmány is szerepel benne. Persze angolul.
Szerk:
(#5735) Zedz
Ettől sokkal jobb: [link] -
DNReNTi
őstag
válasz
Speeedfire #5701 üzenetére
Up a példának!
-
DNReNTi
őstag
válasz
PumpkinSeed #5675 üzenetére
Ahan. Nem görgettem le.
-
DNReNTi
őstag
válasz
PumpkinSeed #5673 üzenetére
Csak inkább eventListener-rel ne inline.
elem.addEventListener('change', function(){
//feltételvizsgálat, és validáció
}); -
DNReNTi
őstag
Hola,
CKEditor-ral szívok.
Be akarom állítani, hogy ne escape-elje a HTML elemeket és ékezetes karaktereket stb-t, de hiába állítom be a konfigban, b*szik rá.
config.js:
config.entities = false;
config.entities_latin = false;Ha kilogolom a létrehozáskor akkor mindkét tulajdonság true.
Ha létrehozáskor állítom be, akkor rendben van.
CKEDITOR.config.entities = false;
CKEDITOR.config.entities_latin = false;Wtf?!
Nem hiszem hogy ez a normális megoldás. -
DNReNTi
őstag
Ha már úgyis Angular a téma. Nekem egy inkább elméleti/logikai kérdésem lenne:
Pár hete kezdtünk el egy új projektet ami PHP backend (Codeigniter) és Angular frontend-en megy elszeparálva szépen ahogy a nagykönyvben. Ebben a projektben az Angular kísérleti jelleggel van benne, nem vagyok nagy ninja, de így legalább megismerkedem vele én is. Nos a kérdés pedig a tyúk vagy a tojás esete kissé. Hogy a view-kat ne gányoljam össze ezért azokban már csak Angular kifejezéseket használok PHP-t nem, tehát pl egy felhasználói profil megjelenítésekor nem a PHP objektumot jelenítem meg (az nincs is, felesleges lenne), hanem oldalbetöltéskor AJAX lekéri adott felhasználót, majd az Angular írja ki az adatokat. Az Angular modul, a view-al együtt töltődik be, így mindenképpen várni kell az AJAX válaszra, amit jelenleg úgy oldottam meg, hogy megjelenik egy kis betöltés gif, aztán ha megjött az adat, megjelenik helyette a profil. Meg lehet e oldani, szépen, nem hákolva, hogy maga a view csak akkor töltsön be, ha már megvan az AJAX response? Szerintem hülyeség már maga a kérdés is, de inkább megkérdezem mi a helyes eljárás. -
DNReNTi
őstag
Én codeschool-on néztem meg az ingyenes tutorialokat, az szerintem nagyon jó, alapoktól megy és szájbarágós, példálózós. Bár szerintem te ezen a szinten már túl vagy.
Ha mégsem akkor megéri rászánni az időt, meg lehet érteni belőle a strukturális alapokat. Az offical dokumentáció szvsz egy kalap szar.
-
DNReNTi
őstag
Ahoi,
AngularJS kérdés.
Egy új alkalmazást Angularral kezdtem el, kellene bele valamilyen wyswyg editor. Ezzel valakinek tapasztalat? Láttam CK-val egészen könnyen elboldogul, illetve van a textAngular ami kimondottan Angularhoz készült és nagyon lightweight, de nincs benne képfeltöltés (bár lehet ez nem is fog kelleni, még megkérdezem az ügyféléket). Egyéb ötlet?
Köszi! -
DNReNTi
őstag
válasz
PumpkinSeed #5526 üzenetére
Csak kiegészítésképpen: az inlne event handler-től sokkal szebb (jobb, és általánosabb) egy event listener használata. Szerintem.
Erősítsen meg ebben valaki pls.
-
DNReNTi
őstag
Én lusta voltam részletezni, de szerencsére itt már megtették.
-
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
válasz
werszomjas #5096 üzenetére
A Java topikban szerintem több szerencsével járhatsz. fordfairlane válaszára alapozva, valszeg az alkalmazásban nem jó a classpath, de a másik topikban tuti mondanak majd okosabbat.
-
DNReNTi
őstag
A JSConf előadók listája bővült: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest