Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv ismét!
Megint elakadtam a szkriptben, de ez most picit más jellegű, mint az előző probléma. Remélem nem off.
Tehát amin dolgozok, az egy film streamer androidra. A lényege annyi, hogy rákeres a filmre filmezz.eu-n, majd a user kiválaszthatja, hogy honnan streameli a filmezz.eu szerinti szolgáltatók szerint (pl exashare). Na, ez megy, de néhány szolgáltatónál nehéz kinyernem a stream direkt linkjét. Ilyen például a vidto.me, ahol 6 mp-et várni kell, majd egy, button press és utána adja ki a stream urlt. Ezt valahogy JS-sel ki tudom kerülni? Gondolom postdata-t kéne küldeni, de hogy?
Itt egy példa [link].
Vagy pl van a videoget.me, ahol valahogy titkosítva van az url. Pl [link].
Illetve a Cloudzillába tört még bele a bicskám, de ahhoz nem találtam megfelelő linket.
Hogy lehetne kiparsolni az urleket ezekről az oldalakról sima JS-sel?

Ps: a linkek random lettek kiválasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest