- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen házat vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
fordfairlane-nel értek egyet, ezek a kulcsszavak egy kezdőt szerintem is inkább elrettentenek, mint kedvcsinálónak számítanak, elkezd ezekre guglizni, és akkora zsongás lesz a fejében (mondjuk már eleve a kulcsszavaktól is), hogy lehet, hogy azt fogja érezni, hogy ezt inkább hagyjuk (jó, mondjuk egy komoly elhivatottság eleve kell a minőségi programozáshoz). Az általad felsoroltak közül van olyan, amikről nekem is csak felületes tudásom van, már ha annak nevezhető, igaz, most épp nem a webfejlesztés van terítéken esetemben, hanem csak hobbi, de azért le tudok ülni megoldani egy JavaScriptes feladatot, gondolom azért ez csak lejött.
Először tényleg angolul kell megtanulnia (ezt Te is írtad), aztán programozói alapszemléletet elsajátítani (nem biztos, hogy JavaScripten keresztül kellene, de fogalmam sincs, mi a leginkább működő módszer, pl. a C nyelv kezdésnek kissé erős lehet, mégis pl. BME-n ezt nyomatják elsőre), majd tök alapvető dolgokkal megismerkedni a JavaScripten belül - pl. épp azt, hogy mi is az a DOM, milyen módon tudja alapszinten manipulálni a HTML-elemeket, stb. Eleinte nem szükséges minden olyan ismeret, ami a pár-/sokéves tapasztalatból neked kapásból előugrik. Legyen némi sikerélménye, amiből tovább építkezhet (ami azt hiszem, nagyon fontos ahhoz, hogy legyen kedve folytatni). Amikor kezdő voltam programozásból, én is azt éreztem, hogy a haladók vagy profik ritkán tudnak csak visszaemlékezni (vagy nem is akarnak) arra, hogy ők honnan is kezdték. Érted, ha elkezdesz tanulni angolul, akkor sem a past perfect continous-zal kezded.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest