Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi Redmi 13T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 1TB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5048, 97% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Először tényleg angolul kell megtanulnia (ezt Te is írtad), aztán programozói alapszemléletet elsajátítani (nem biztos, hogy JavaScripten keresztül kellene, de fogalmam sincs, mi a leginkább működő módszer, pl. a C nyelv kezdésnek kissé erős lehet, mégis pl. BME-n ezt nyomatják elsőre), majd tök alapvető dolgokkal megismerkedni a JavaScripten belül - pl. épp azt, hogy mi is az a DOM, milyen módon tudja alapszinten manipulálni a HTML-elemeket, stb. Eleinte nem szükséges minden olyan ismeret, ami a pár-/sokéves tapasztalatból neked kapásból előugrik. Legyen némi sikerélménye, amiből tovább építkezhet (ami azt hiszem, nagyon fontos ahhoz, hogy legyen kedve folytatni). Amikor kezdő voltam programozásból, én is azt éreztem, hogy a haladók vagy profik ritkán tudnak csak visszaemlékezni (vagy nem is akarnak) arra, hogy ők honnan is kezdték. Érted, ha elkezdesz tanulni angolul, akkor sem a past perfect continous-zal kezded.