- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx #5952 üzenetére
Inkább utóbbi, de kliens oldalon semmit sem elég lekezelni. Közben rájöttem, hogy tényleg kevertem kicsit a szezont a fazonnal, vagy legalábbis két külön dologról van szó.
1: throttling, hány request mehet egyidejűleg - böngészőnek van beépített defaultja -> nem érdekel most engem
2: ddos - ne lehessen floodolni a szervert -> ehhez tűzfal vagy proxyszerver kell, van rá out-of-the-box megoldás -> nem érdekel most
3: "rate limiter" - a user megpróbál belépni, nem megy, megpróbál mégegyszer, nem megy, harmadik próba előtt már várnia kelljen 5 másodpercet -> ez kell nekemValószínűleg nincs erre kész megoldás, meg csinálni magamnak, de nem tűnik vészesnek, így, hogy már rendbe tettem a fejemben a dolgokat
És ha hiszitek ha nem, az, hogy leírtam már sokat segített, hogy tisztuljon a kép
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Garmin fenix 2
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest