Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
inf3rno #5373 üzenetére
Virtualizált Androiddal nem foglalkoztam még. Az évek során Windows hostokról (XP, Vista, 7, 8.1) adtam már át Linux (Ubuntu, Xubuntu, CentOS, Manjaro) és Windows (XP, 7, 8.1, 10, 2012 Server) guesteknek USB-s perifériákat (webkamera, fényképezőgép, tuner, kriptotoken).
A periféria sikeres átadásának természetesen feltétele, hogy a guest rendszerben legyen hozzá driver, az Android guest itt nagyon hamar el tud bukni, mert simán elképzelhető, hogy a kernelbe nincsen belefordítva a szükséges driver (ezen csak saját kernel fordításával tudsz továbblépni). Az ellenben nem feltétel, hogy a hoston legyen hozzá a VMware úgy is át tudja adni (például egy őskövület fényképezőgépről, amelyhez nincsen 32 bites XP-nél frissebb driver, virtualizált Linuxon keresztül tudom letölteni a képeket).
De eddig WinJS-ről volt szó, annak mi köze az Androidhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest