-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egyébként most nem USB perifériáról van szó, hanem integrált bluetooth-ról. A régi verziós bt megy is, csak a 4.0 nem, legalábbis nem ismeri fel az eszközt. Windows-ban már sikerült párosítani, de az is csak sokadikra ment, úgyhogy nem tudom, hogy a kapcsolódással van e a gond, vagy a bt smart nem működik. Valószínűbb, hogy inkább az utóbbi, és vagy a vmware vagy az android-x86 nem támogatja a bt smart-ot. Próbáltam release logokban utánakeresni, de google semmit nem dobott róla, a vmware fórum regisztrációnál meg csak a személyi számomat nem kérdezik meg...
-
inf3rno
nagyúr
Semmi. Az a problémám, hogy windows-ra nincs megírva a program, amit használni akarok, csak androidra. Ha sikerülne is GATT-ról adatot nyerni a BT smart eszközről, akkor is vannak olyan funkciók, amiket valszeg nem tudnék használni (pl beállítások), mert nem tudom, hogy hogyan implementáljam őket, úgyhogy egyszerűbb lett volna felszórni a laptopomra egy emulált androidot, amin telepíthetem a szoftvert, aztán megnézhetem, hogy tényleg jól működik e a kütyü.
Megpróbáltam virtualbox-al is, azzal a telepítő képernyőig jutottam, ott viszont úgy tűnt, hogy a virtualbox nem érzékeli a billentyűzetet, úgyhogy nem tudtam tovább lépni. Próbáltam beállítani, de nem kapta el a keystroke-okat a beállításnál sem. Utána megpróbáltam újraindítani, akkor meg valami értelmezhetetlen hibaüzenetet szórt. Ezek után tényleg jobb a vmware. Az is bugos, de legalább nem ennyire durván...
Majd kölcsönkérek egy bt smart-os mobilt, aztán kipróbálom azzal, addig meg megnézem, hogy ez a WinJs GATT hogy szuperál, ha már így belejöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest