Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem is kifejezetten neked cimeztem a valaszt, hanem ugy altalanossagban a temahoz. Legtobbszor en is olyanoktol olvastam az ilyen jellegu "cikkeket", akik egy kicsit sem konyitottak a temahoz, frissen talalkoztak a JS-el, majd szornyulkodve kezdtek azonnali posztolasba az ilyen frucsa viselkedesekrol. Onnan veszem, hogy akik ilyeneket irnak sokszor (nyilvan nem mindig) nem ertenek hozza, hogy altalaban el szoktam olvasni a hozzaszolasokat is, ahol mindig be szoktak nekik linkelni a referenciabol a coersion szabalyokat, es mindig az a valasz, hogy azt se tudtak, hogy van ilyen referencia
Meg hogy az X nyelvben amiben ok programoznak ez mennyivel logikusabb, es hogy pfuj.. na szoval az ilyenekre ezert nem adok sokat, sot egy kicsit engem is duhit, mert aki kezdo, az azt hiszi, hogy a nyelv egesz egyszeruen szarul mukodik, pedig nem igy van, csak furcsa konverzios szabalyai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BIOS topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg hogy az X nyelvben amiben ok programoznak ez mennyivel logikusabb, es hogy pfuj.. na szoval az ilyenekre ezert nem adok sokat, sot egy kicsit engem is duhit, mert aki kezdo, az azt hiszi, hogy a nyelv egesz egyszeruen szarul mukodik, pedig nem igy van, csak furcsa konverzios szabalyai vannak.