Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
martonx #4856 üzenetére
Nem is kifejezetten neked cimeztem a valaszt, hanem ugy altalanossagban a temahoz. Legtobbszor en is olyanoktol olvastam az ilyen jellegu "cikkeket", akik egy kicsit sem konyitottak a temahoz, frissen talalkoztak a JS-el, majd szornyulkodve kezdtek azonnali posztolasba az ilyen frucsa viselkedesekrol. Onnan veszem, hogy akik ilyeneket irnak sokszor (nyilvan nem mindig) nem ertenek hozza, hogy altalaban el szoktam olvasni a hozzaszolasokat is, ahol mindig be szoktak nekik linkelni a referenciabol a coersion szabalyokat, es mindig az a valasz, hogy azt se tudtak, hogy van ilyen referencia
Meg hogy az X nyelvben amiben ok programoznak ez mennyivel logikusabb, es hogy pfuj.. na szoval az ilyenekre ezert nem adok sokat, sot egy kicsit engem is duhit, mert aki kezdo, az azt hiszi, hogy a nyelv egesz egyszeruen szarul mukodik, pedig nem igy van, csak furcsa konverzios szabalyai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest